Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE

loading...

AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Noutati Wincont v.1.7.7

calculatoare

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Managementul in sisteme de calculatoare. Politica de management
DISCURILE MAGNETICE (HARD-DISKUL)
SIMULINK - Matlab
Noutati Wincont v.1.7.7
Cum sa redactam o lucrare de licenta, o teza de doctorat
Importanta calculatorului in viata de zi cu zi
DEFINIREA CONCEPTELOR DE BAZA ALE UNUI SISTEM DE CALCUL
METODE SISTEMICE - SISTEMUL INFORMATIC AL FIRMEI
Adauga o subtitrare in limba preferata pe un disc DVD
« Pericolele Internetului si tineretul »

Noutati Wincont v.1.7.7

Noutati listari

Balanta cu denumiri de conturi alternative ((incepind cu ver.1.7.6). S-a introdus pentru fiecare cont din planul de conturi o denumire alternativa (de ex. denumirea in engleza, germana, italiana etc. al contului) si s-a introdus posibilitatea listarii balantei cu aceasta denumire (titlu secundar).Alegerea denumirilor alternative     se efectueaza in momentul listarii balantei :

Rezultat exemplu (in lb.maghiara):

Optimizare fise valorice. Fisele valorice contin cca de doua ori mai multe pozitii per pagina, micsorandu-se semnificativ cantitatea de hartie necesara listarii lor.

Registru de casa pentru ianuarie, anul urmator. Registrul de casa devine accesibila si in situatia in care luna urmatoare este ianuarie, anul urmator (pana acum registru de casa era functionabil doar pentru lunile din anul bazei de date).

Functionalitati     noi.

Componenta de declaratii 394 (incepind cu ver.1.7.3).

Pentru detalii cereti descriererea Declaratia 394 in Wincont v.1.7 .

Adaugare articol contabil in arhiva. Se introduce posibilitatea crearii unui articol nou in arhiva, pana la acceasta veriune fiind posibila doar modificarea articolelor contabile existente (si adaugarea unor inregistrari noi la aceste articole).

Se selecteaza luna si jurnalul la care se adauga, dupa care articolul este creat in mod automat, continand in rubrica observatii textul #NEW ART#, urmand sa fie modificat conform nevoilor :

Extindere export carte mare (incepind cu ver.1.7.3). S-a introdus posibilitatea specificarii explicite al fisierului de export (pana la aceasta versiune exportul se efectua totdeauna intr-un fisier cu nume implicit).
Tip document cu numar unic. S-a introdus un parametru atasat tipurilor de documente care blocheaza crearea unor duplicate (in mod gresit) pentru un anumit tip de document in cadrul unei luni.

Parametru nou registru de casa. Apare posibilitatea setarii registrului de casa pe o anumita data in asa fel ca data listarii sa fie totdeauna in concordanta cu data registrului de casa, indiferent de momentul (data) listarii.

Ex. listare registru de casa pe ziua 28/12/2007, data listarii fiind 28/01/2008.

Optiuni noi de operare articole contabile. Apar doi optiuni noi referitoare la modul de operare in meniul “Articole contabile”, optiuni setabile in meniul     'Optiuni articole contabile' .

Alte modificari, optimizari

Pe monitoarele cu o rezolutie mai mare de 800x600, fereastra de lucru al articolului contabil a fost optimizat, campurile fiind marite.

Se extinde posibilitatea listarii direct pe imprimanta pentru toate listele (pana acum pentru anumite liste aceasta optiune nu era disponibila - incepind cu ver.1.7.3

Se extinde independenta Wincont de setarile Windows din Regional options si la nivelul listelor dupa cum urmeaza : balante, fise valorice si cantitativ-valorice, carte mare, registru general si auxiliar (incepind cu ver.1.7.3)loading...Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 428
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2019 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site