Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AdministratieDrept


Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta - PROCES VERBAL

Administratie+ Font mai mare | - Font mai micINSPECTIA MUNCII

Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta

Nr. .. /

PROCES VERBALSubsemnatul ........ , inspector de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca ... , cu legitimatia nr. ... , in baza prevederilor art. 19 alin. (1) din Legea nr. 108/1999 pentru infiintarea si organizarea Inspectiei Muncii, republicata, cu modificarile ulterioare, ale Hotararii Guvernului nr. 767/1999 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Inspectiei Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotararea Guvernului nr. 1.025/2003 privind metodologia si criteriile de incadrare a persoanelor in locuri de munca in conditii speciale, in urma solicitarii unitatii ....... , cu nr. . din ... , inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca .... sub nr. ..... din , in perioada ... am verificat situatia din teren, constatand urmatoarele:

Unitatea a fost inregistrata la registrul comertului cu nr. ........ , avand codul unic de inregistrare nr. ....... , are domeniul de activitate, conform CAEN, pentru locurile de munca la care se solicita incadrarea in conditii speciale,

sediul in localitatea .... , str. ... nr. . , judetul/sectorul . , si activitatea efectiva in localitatea ... str. . nr. . , judetul/sectorul .... .

In conformitate cu prevederile art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotararea Guvernului nr. 1.025/2003 s-a verificat indeplinirea masurilor tehnico-organizatorice pentru eliminarea si/sau diminuarea riscurilor profesionale prevazute de legislatia de protectie a muncii.

Locurile de munca pentru care s-a efectuat verificarea sunt urmatoarele:

Concluzii:

_| S-au luat masurile tehnico-organizatorice pentru eliminarea si/sau diminuarea riscurilor profesionale prevazute in legislatia de protectie a muncii.

_| Nu s-au luat masurile tehnico-organizatorice pentru eliminarea si/sau diminuarea riscurilor profesionale prevazute in legislatia de protectie a muncii, dupa cum urmeaza:

Prezentul proces-verbal s-a incheiat in doua exemplare, din care:

un exemplar pentru Inspectoratul teritorial de munca .. ;

un exemplar pentru unitatea care solicita avizul de incadrare a locurilor de munca in conditii speciale .... .

Inspector de munca Inspector sef

........ .......

Conducatorul unitatii

Inregistrat la unitate sub nr. . .Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2124
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved