Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AdministratieDrept


Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta - PROCES VERBAL

Administratie

+ Font mai mare | - Font mai micINSPECTIA MUNCII

Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta

Nr. .. /

PROCES VERBAL
Subsemnatul ..……….…… , inspector de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca .…. , cu legitimatia nr. .…. , in baza prevederilor art. 19 alin. (1) din Legea nr. 108/1999 pentru infiintarea si organizarea Inspectiei Muncii, republicata, cu modificarile ulterioare, ale Hotararii Guvernului nr. 767/1999 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Inspectiei Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotararea Guvernului nr. 1.025/2003 privind metodologia si criteriile de incadrare a persoanelor in locuri de munca in conditii speciale, in urma solicitarii unitatii ………………. , cu nr. … din .…… , inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca ..…. sub nr. .…….. din , in perioada .…… am verificat situatia din teren, constatand urmatoarele:

Unitatea a fost inregistrata la registrul comertului cu nr. ……………….. , avand codul unic de inregistrare nr. ………………. , are domeniul de activitate, conform CAEN, pentru locurile de munca la care se solicita incadrarea in conditii speciale,

sediul in localitatea .….. , str. ..… nr. … , judetul/sectorul . , si activitatea efectiva in localitatea ….. str. . nr. . , judetul/sectorul .……. .

In conformitate cu prevederile art. 3 alin. (1) lit. c) din Hotararea Guvernului nr. 1.025/2003 s-a verificat indeplinirea masurilor tehnico-organizatorice pentru eliminarea si/sau diminuarea riscurilor profesionale prevazute de legislatia de protectie a muncii.

Locurile de munca pentru care s-a efectuat verificarea sunt urmatoarele:

Concluzii:

_| S-au luat masurile tehnico-organizatorice pentru eliminarea si/sau diminuarea riscurilor profesionale prevazute in legislatia de protectie a muncii.

_| Nu s-au luat masurile tehnico-organizatorice pentru eliminarea si/sau diminuarea riscurilor profesionale prevazute in legislatia de protectie a muncii, dupa cum urmeaza:

Prezentul proces-verbal s-a incheiat in doua exemplare, din care:

un exemplar pentru Inspectoratul teritorial de munca .. ;

un exemplar pentru unitatea care solicita avizul de incadrare a locurilor de munca in conditii speciale …….. .

Inspector de munca Inspector sef

…………………… …………………

Conducatorul unitatii

Inregistrat la unitate sub nr. . .


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1717
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site