Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc

Termeni si conditii de utilizare

TERMENI

1. SCRIGROUP ofera acces liber la acest site. Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii . Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

2. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de userii care au uploadat documentele pe site. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Scrigroup. Copyright Scrigroup. Toate drepturile sunt rezervate.

3. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Scrigroup sau a clientilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

CONFIDENTIALITATE

Datele personale puse la dispozitia site-ului www.scrigroup.com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii.

Prin completarea formularelor de inregistrare utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le furnizeaza sa intre in baza de date SCRIGROUP (SCRIGROUP.COM) si sa primeasca mesaje al caror continut poate cuprinde informatii actualizate, referiri la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate de SCRIGROUP si partenerii sai.

La solicitarea explicita a utilizatorului, SCRIGROUP se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare.

SCRIGROUP nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile SCRIGROUP.
Informatiile publicate de utilizatori in rubricile de comentarii, rezervate acestui scop, sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea SCRIGROUP, fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.

LIMITARI

SISTEMUL DE GARANTII

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse.

Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciile oferite de scrigroup.com. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri.
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareTermeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved