Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE

AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


CONTRACT DE SCOLARIZARE

Contracte

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
INCHEIEREA SI INCETAREA CONTRACTULUI DE LICENTA
CONTRACTE COMERCIALE
CONTRACTUL DE GARANTIE REALA MOBILIARA
CONTRACT DE ANTREPRIZA GENERALA
CONTRACT DE ANGAJARE
CONTRACT DE COMODAT
REFERAT Contractul de vanzare-cumparare comerciala
Contractul de consignatie
CONTRACTUL DE INCHIRIERE A LOCUINTEI
PARTILE CARE PARTICIPA LA NEGOCIEREA CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA

Universitatea Transilvania din Brasov

Departamentul pentru Formare Continua

CONTRACT DESCOLARIZARENr. …………… din ………………

Incheiat intre:

1. Universitatea Transilvania din Brasov - Departamentul pentru Formare Cotinua (DFC), cu sediul in Brasov, Bdul. Eroilor, Nr. 29, reprezentata prin prof.univ. dr.ing. avand functia de Rector si prof.univ.dr.ing. , in calitate de Director DFC

si2. ……………………………. in calitate de cursant(a), programul .., Modulul ., nascut(a) la data de ………………in localitatea ………………….., fiul (fiica) lui ………………………… si al ……………………………, domiciliat(a) in localitatea ………………………., str. ………………… nr. . bl. … sc. ap. …, judetul/sector ……………………, cod nr. personal ., legitimat cu CI/BI seria ……. nr. …………, eliberat de Politia ………… la data de ……………….

OBIECTUL CONTRACTULUI

Art. 1. Prezentul contract are ca obiect reglementarea raporturilor dintre Universitate, prin DFC si cursant/a cu precizarea drepturilor si obligatiilor partilor semnatare in concordanta cu legislatia in vigoare, cu ordinele Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu prevederile Cartei Universitatii, hotararile Senatului, Biroului Senatului Universitatii si alte reglementari interne.

DURATA CONTRACTULUI

Art. 2. Prezentul contract isi pastreaza valabilitatea pe intreaga perioada de scolarizare neintrerupta a cursantului(ei) la Universitatea Transilvania din Brasov, efectele juridice ale contractului producandu-se din momentul inceperii activitatilor didactice.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR CONTRACTANTE

Art. 3. Drepturile si obligatiile partilor contractante decurg din legislatia in vigoare, din Carta Universitatii, precum si din hotararile Senatului si Biroului Senatului Universitatii si alte reglementari interne.

Art. 4. Drepturile si obligatiile Universitatii Transilvania din Brasov, prin DFC:

Art. 5. Drepturile si obligatiile cursantului/ei:

Art. 6. Nerespectarea de catre cursant/a a indatoririlor ce decurg din prezentul contract atrage dupa sine atentionarea lui/ei si aplicarea sanctiunilor prevazute in regulamentele din Universitate sau, dupa caz, conform legilor in vigoare. Nerespectarea de catre cursant/a a obligatiilor de achitare a taxei de studii, in cuantumul si la termenele stabilite de Senatul universitatii, duce la exmatriculare.

Art. 7. Pentru apararea drepturilor sale, cursantul/a se poate adresa, prin petitie, conducerii DFC sau Universitatii, dupa caz.

Art. 8. In situatiile litigioase (conflicte interpersonale, comportament indecent, agresare fizica sau verbala, hartuire) privind relatiile cu alti cursanti sau relatiile dintre cursant/a si cadre didactice, atat cursantul cat si cadrul didactic se pot adresa conducerii DFC sau Universitatii.

Art. 9. Directorul DFC este imputernicit de catre Rectorul Universitatii sa semneze si sa urmareasca modul in care este respectat prezentul contract.

Prezentul contract se incheie in doua exemplare, un exemplar din contract se pastreaza de catre Universitatea Transilvania din Brasov, prin DFC la dosarul personal al cursantului(ei), iar al doilea de catre cursant(a).

Director DFC,Cursant(a),

Prof. univ.dr.ing. Anisor NEDELCUNume, prenume…………
Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 17608
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2019 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site