Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

ROMANIAN GOLD

sanatate



+ Font mai mare | - Font mai mic



ROMANIAN GOLD



Pe masura ce speranta de viata creste, este din ce in ce mai mare grija de a gasi diferite alternative cosmetice aplicabile in estetica, cu scopul de a impiedica aparitia semnelor de imbatrinire a pielii.

In plus, exista o tendinta din ce in ce mai accentuata de a folosi metodologii cit mai putin invazive, iar in chirurgia plastica se observa o cantitate mai mica de practici chirurgicale si din ce in ce mai multe aplicari de substante de umplere si toxina botulinica.

Tocmai de aceea, profesionistii din diferite domenii, in mod special chimistii cosmeticieni, isi dedica cercetarea cautarii de formule care sa aiba principii active si care, pe linga faptul ca sunt noi, sa fie cu adevarat eficiente.

Astfel a luat nastere tratamentul "Rumanian Gold", conceput pentru pielea obosita si stresata, alergica sau imbatrinita prematur, cu scopul de a imbunatati aspectul acesteia.

Permanent, pielea noastra este expusa diferitelor agresiuni chimice, radiatiilor UV, poluarii, fumului de tigara, dietelor neechilibrate, oboselii, stresului, toate acestea fiind cauza diminuarii aportului energetic in celula, de unde rezulta slabirea metabolismului.

Prin urmare, aceasta piele va fi obosita si va avea reactii slabe, iar acest lucru se va concretiza in lipsa de stralucire, pierderea elasticitatii, alterarea tesutului de sustinere prin diminuarea fibrelor sale de colagen si totodata, se va observa lipsa suavitatii si hidratarii.

Trebuie sa restabilim metabolismul celular, de aceea trebuie sa protejam, sa

restauram, sa energizam si pentru asta ne folosim de bogatiile pe care le gasim in diferitele regnuri naturale, adica in cel animal, vegetal si mineral.

Incorporarea de minerale contribuie la acoperirea semnelor de imbatranire, pentru ca acestea au un efect energizant favorizand sintezele de colagen si restructurarea celulara

Lipidele, carbohidratii si proteinele pe care le introducem in organism prin ingestie se metabolizeaza ducand la formarea de piruvati, care, prin interventia metalo-enzimelor se transforma treptat in diferite molecule, ginerind energie (ATP), proteine ADN, finalizand ciclul energetic (ciclul KREBS) cu formarea unei noi celule.

Cu trecerea timpului, in organismul nostru slabesc putin cate putin diferite substante: DHEA, coenzima Q10, colina, fosfatidicolina, si totodata scade numarul mineralelor.

In lipsa unor metale, precum cupru (Cu), zinc (Zn) si magneziu (Mg), anumite enzime nu pot indeplini functia de catalizare a proceselor metabolice.

De exemplu:

  • din lipsa de Cu si Mg nu poate fi dus la indeplinire procesul de cheratinizare;
  • din lipsa de Mg nu se sintetizeaza ATP (energia);
  • din lipsa de Zn nu se realizeaza sintetizarea colagenului si a elastinei si nenumarate procese metabolice precum melanogeneza, anti-oxidarea, imunitatea se diminueaza ceea ce duce la degradarea celulara

Aurul este folosit de mii de ani, atat in medicina orientala, cit si in medicina occidentala Acesta a fost folosit chiar si in homeopatie pentru a produce o energie pozitiva in sfera psihica

In medicina estetica a fost folosit in diferite practici pentru a reface tesutul pielii prin aplicarea de fire de aur.

Se utilizeaza in odontologie (coroane dentare), in infectologie (saruri de aur pentru tuberculoza), in reumatism (injectii de aur), datorita actiunii sale antiinflamatorii.

In dermatologie, a fost folosit timp de multi ani pentru a trata pruritul, mai ales la palmele miinilor, fiind considerat mai eficient dacit corticoidele in suprimarea eliberarii de histamina

Introducerea aurului in tratamentul cosmetic se justifica prin faptul ca acest metal are diferite proprietati - antialergic, antiinflamator, antioxidant si energizant, aurul este capabil sa opreasca elastaza, enzima care distruge elastina, fibra responsabila de elasticitatea pielii.

Proprietatile antioxidante mentin nealterata culoarea (mai ales rosul care, atunci cand oxideaza se transforma in galben) si de aceea sarurile de aur se folosesc in sticlarie, ceramica, cosmetica, etc.. Daca datorita protectiei oferita de aur culoarea nu se altereaza din cauza radiatiilor UV, putem sa ne gandim ca aurul este o speranta pentru pielea noastra.

Aurul este totodata energizant, produce hipertermie - transmite caldura prin eliberarea de energie si acest lucru favorizeaza restabilirea functiilor vitale: cresterea circulatiei, eliminarea toxinelor, producerea de oxigen si nutrienti, pe scurt, favorizeaza refacerea celulara si sintetizarea de colagen (fibra responsabila de conferirea integratatii structurale a pielii).

In acest tratament, aurul este folosit in combinatie cu proteine de grau, care actioneaza ca vehicul eliberator, favorizand penetrarea acestuia si astfel ne da siguranta dermatologica, deoarece mineralele libere pot sa cauzeze reactii in piele.

Aurul poate fi folosit in seruri, creme, contur de ochi, creme protectoare impotriva soarelui, etc.. in teorie, aurul incorporat intr-un produs cosmetic se combina cu sunetul (componenta naturala a sudorii noastre) si genereaza un curent capabil sa provoace stimuli celulari.

Daca incorporam in plus metale precum Cu, Zn, Mg, acest curent va genera mult mai multa energie si se va reusi:

1. potentarea producerii de colagen;

2. evitarea flaciditatii;

3. combaterea ridurilor;

4. conferirea luminozitatii pielii.

Ca parti integrante ale formelor incorporate in acest tratament am selectionat substante din cele trei regnuri:

din regnul animal am ales laptele de capra, mierea si un precursor al DMAE (Dimetilaminoetanol);

din regnul vegetal am ales extracte vegetale precum Nalba, Coada Calului, Sunatoarea, muguri de soia, Wild Yam si altele;

din regnul mineral am ales aurul, cuprul, zincul, magneziul.

Utilizam de asemeni un compus care apartine vitaminelor din grupul B, a carui molecula contine DEAE (Dietilaminoetanol) foarte asemanator cu DMAE (Dimetilaminoetanol).

Atat DEAE, cit si DMAE actioneaza neuro-transmitatorii stimulind formarea de colina si acetilcolina, reusindu-se astfel prin corectarea contractiei musculare tonifierea tesutului, de unde rezulta o diminuare a ridurilor si a flaciditatii.

DMAE-ul stimuleaza de asemenea producerea de fosfatidilcolina care se va integra membranei, reparind-o. Astfel celula va fi protejata de agresiunile carora este supusa neincetat si la rindul ei, nu va permite scurgerea de nutrienti care se afla in interiorul ei.

Laptele de capra este asemanator cu laptele matern, contine o mare cantitate de aminoacizi esentiali, vitamine si oligoelemente cum ar fi potasiu, seleniu si cupru. O caracteristica de care s-a tinut cont in aceasta alegere a fost faptul ca aceste animale nu-si pierd agilitatea, flexibilitatea, sint mereu active, "nu imbatrinesc" (in sensul in care intelegem ideea de imbatrinire la fiintele umane).

Un alt produs ales din regnul animal a fost mierea care este foarte apreciata in cosmetica. Aceasta se prezinta ca energizant si regenerator prin continutul sau mare de hidrati de carbon si minerale cum ar fi fier, cupru, fosfor, magneziu, sulf, sodiu si potasiu.

"Luna de miere" vine de la o legenda in care se spunea ca in alcovul celor proaspat casatoriti se punea un ulcior cu miere pentru ca acestia sa-si poata recupera energiile consumate in patul conjugal.

Mierea nu se strica, nu imbatrineste, caracteristici pe care le dorim pentru pielea noastra. in plus, are mari proprietati umectate si emoliente.

Extractele vegetale au fost alese pentru ca sunt emoliente, antiradicale libere, regenerative si antiinflamatorii.

Nalba, Sunatoarea si Coada Calului se utilizeaza in formulele romanesti de foarte mult timp. Alte extracte vegetale, cu aportul lor de fitohormoni vor ajuta la suplinirea deficientei hormonale.

Din mugurii de soia se extrage furfuriladenina sau kinetina, un fitohormon care regleaza cresterea celulara

Din Wild Yam Oil se extrage diogenina, o isoflavona cunoscuta care ajuta la contracararea deficientei hormonale.

Aceasta selectie este completata de urmatoarele vegetale: jojoba, nuca de cocos,

galbenele, musetel, aloe, castravete.

{i unind toate binefacerile pe care ni le aduc cele trei regnuri ale naturii, recomandam acest tratament Rumanian Gold ca fiind odihnitor si energizant pentru piele.

Tratamentul "Romanian Gold"

Consta in doua etape - prima este pregatirea pielii, pentru a profita la maximum de componentele cele mai bogate din cea de a doua etapa, care este cea a tratamentului propriu-zis.

Incepem cu aplicarea "baii alcaline" pe baza de peroxizi, pe care o vaporizam pe piele dupa ce am protejat ochii.   Cu aceasta pregatim stratul cornos inmuindu-l si facondu-l mai permeabil. De asemenea are o actiune antiseptica si de limpezire. Elibereaza apa si oxigen la nivelul pielii. Este recomandabil sa fie acoperit parul, sprincenele si de asemenea hainele.

In continuare, indepartam celulele moarte prin aplicarea unei "creme acide si abrazive" care contine cristale de siliciu, acid salicilic si rezorcina, masand usor timp de cateva minute. Se va produce o usoara abraziune a pielii.

Se sterge cu apa. Poate sa produca un usor eritem si in unele cazuri, o exfoliere superficiala

Se aplica un "gel pentru decongestionare si improspatare" care contine extracte vegetale cum ar fi galbenele, musetel, nuca de cocos, aloe si castravete, cu proprietati drenante, emoliente si antiinflamatorii.

Inlaturam gelul de decongestionare cu apa pentru a permite aplicarea serului celor trei regnuri", formula cea mai bogata a acestui tratament de care va trebui sa profitam la maximum, favorizand absorbirea acestuia.

Pentru aceasta, putem sa punem in valoare diferite metode sau aparate: aplicarea anterioara a cromoterapiei, utilizarea ionizarii, realizarea masajelor inductive sau utilizarea unei role cu suprafata aspra, care sa ajute la o mai buna patrundere a serului.

Dupa masaj, lasand un strat considerabil de ser pe piele, vom aplica un "film ocluziv" timp de cateva minute si in acest fel ne vom asigura de o patrundere mai buna a acestuia.

Se inlatura filmul ocluziv si se trece la aplicarea " mastii polimerice de aur si miere". Aceasta are proprietati stimulatoare, tonifiante si emoliente. Nu este necesar sa fie lasata mai mult de zece minute, timp in care isi indeplineste in mod satisfacator functia, fiind mai usor de indepartat atunci cand nu este prea uscata

Masca contine  proteine de grau, minerale, extract de jojoba si un praf de perle aurite in plus fata de aur si proteine, dupa cum am explicat mai sus.

Finalizam tratamentul prin aplicarea "cremei cu componentele celor trei regnuri" care are proprietati antioxidante, anti-stres si de recuperare a echilibrului. in plus, contine hidrovit (complex de carbohidrati) cu actiune umectata, vitamina E (puternic antioxidant), silicon de matase (cu proprietate de catifelare) si de asemenea filtru solar MCX. Aceasta crema se aplica prin masare usoara

Frecventa sedintelor poate fi saptaminala, sau la cincisprezece zile. Pentru a avea rezultate vizibile, este ideal sa se efectueze un numar minim de patru sedinte, in ciuda faptului ca inca dupa prima aplicare pacienta isi va simti pielea proaspata, odihnita si cu stralucire foarte vizibila

Nu trebuie sa uitam ca succesul tratamentelor efectuate in cabinet va fi favorizat de aportul continuu al nutrientilor si de aceea este foarte important sa se recomande utilizarea zilnica a serului si a cremei celor trei regnuri.

Forma de aplicare va depinde de criteriul ales de specialist si de necesitatile pacientului. Se poate aplica mai intii serul si indata ce acesta a patruns bine, sa se aplice crema, si de asemenea se pot alterna, adica sa se utilizeze unul noaptea si celalat in timpul zilei.

Acest tratament permite atat barbarilor, cit si femeilor la care se observa semnele unei pieli obosite sa schimbe lipsa de stralucire cu luminozitatea, asprimea (care se observa la o piele lipsita de hidratare si elasticitate) cu o piele catifelata, neteda si hidratata, si in plus, permite atenuarea liniilor fine.

Cu Romanian Gold recuperam echilibrul si energia in fiecare zi.



Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizare



DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1566
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved