Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracte
EconomieTransporturiTurismZootehnie

Colectie papuci de dama

afaceri+ Font mai mare | - Font mai mic

Descriere colectie "PINK"

Este o colectie accesibila ,pantofi sunt lucrati manual ,interiorul este din piele dublu captusit pentru extra confort,exteriorul este acoperit cu satin de calitate superioara.Colectia include posete plic asortate confectionate din acelasi material.La dorinta clientului modelele selectate se pot colora ulterior conform catalogului de culori ceea ce confera versatilitate pantofului.Galeria de culori de la "Paradox London",ofera un remarcabil serviciu de vopsire cu o echipa de profesionisti care sunt concentrati pe furnizarea unui excelent serviciu ."Paradox London",ofera calitate,confort si imbina cu success aceste elemente cu un design interesant si exigent.

"Sorbet" "Sky" "Heather" "Dazzle"

Descriere colectie "BELLE",

Este o colectie intermediara ,pantofi sunt lucrati manual, interiorul este din piele dublu captusit pentru extra confort, iar exteriorul este acoperit cu matase naturala de calitate superioara(duchess silk).Colectia include posete plic asortate ,confectionate din acelasi material. Diferenta dintre colectia de baza "Benjamine Adams",care este lucrata integral din piele ,la colectia "Belle",talpa pantofului nu este din piele. La dorinta clientului modelele selectate se pot colora ulterior conform catalogului de culori ceea ce confera versatilitate pantofului.

" Amber" "Quartz" " Amethyst" "Jade"

Descriere colectie "BENJAMINE ADAMS"

Este o colectie de designer, pantofi sunt lucrati manual,in intregime din piele foarte fina.Interiorul este din piele dublu captusit pentru extra confort.Exteriorul este acoperit cu matase naturala de calitate superioara (duchess silk). Pantofii sunt decorati cu margelute si pietre semipretioase.Ambalajul suplimentar protejeaza si pastreaza produsul.Colectia include si posete plic asortate, confectionate din acelasi material. La dorinta clientului modelele selectate se pot colora ulterior conform catalogului de culori ceea ce confera versatilitatea pantofului.

Producatorul colectie este "PARADOX LONDON"-Anglia.Astazi "Paradox London",este recunoscut ca lider de piata in Marea Britanie, pentru incaltaminte de mireasa .Compania are o privire de inalta calitate ,precum si de confort si cu success combina aceste elemente cu design interesant si exigent.Ofera un produs care nu este numai de lider de piata, ci si un serviciu care este de neegalat.

"ARDEN" "MARLYN" "ASTOR" "WALLACE"Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2313
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved