Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE
loading...AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


CONTRACT DE CESIUNE PARTI SOCIALE

Contracte

+ Font mai mare | - Font mai mic
DOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Contractul ca izvor de obligatii
CONTRACTUL DE VANZARE-CUMPARARE COMERCIALA
MODIFICAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA
Contractul de leasing
Contractul de mandat comercial
PARTIILE CONTRACTULUI DE LICENTA
Contractul de delegare a gestiunii serviciului public
CONTRACTUL DE MANDAT COMERCIAL
Contractul de transport
CONTRACTUL DE CONT CURENT

CONTRACT DE CESIUNE PARTI SOCIALE

in cadrul S.C. ______________ S.R.L.,

cu sediul in ___________________

inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J____/____/_____

avand cod de inregistrare fiscala: RO _______________
Intre:

________1___________, cetatean roman, sex masculin, domiciliat in ______________ __________ ______ ____ ., cod numeric personal ___________________, in calitate de cedent, denumit in continuare CEDENT, pe de o parte

si

________2________, cetatean roman, sex masculin, __________ ______ ____ __ _________________, cod numeric personal _____ _______ ______ _______, in calitate de cesionar, denumit in continuare CESIONAR, pe de alta parte,

A INTERVENIT PREZENTUL CONTRACT DE CESIUNE PARTI SOCIALE

IN CADRUL S.C. ________________ S.R.L., IN URMATOARELE CONDITII:

OBIECTUL CESIUNII

Subsemnatul ________1_________, in calitate de actionar in cadrul S.C. ______ S.R.L., cu sediul in _______________, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J__/____/____, avand cod de inregistrare fiscala: RO __________ cesionez prin prezentul inscris - ferm si irevocabil - catre dl. _______2_______ un numar de ________ parti sociale, cu o valoare nominala de ___ lei fiecare, in valoare totala de ____ lei, reprezentand ____% din capitalul social, intelegand sa ma retrag definitiv din S.C. ______________ S.R.L., fara nicio alta pretentie in legatura cu partile sociale cesionate sau cu patrimoniul social al acestei societati.

CESIONARULUI, ii este transferat dreptul de proprietate prin incheierea prezentului inscris, asupra unui numar de ________ parti sociale, cu o valoare nominala de ____ lei fiecare, in valoare totala de ____ lei, pe care CEDENTUL le detinea la S.C. ___________ S.R.L., reprezentand ____% din capitalul social, drept de proprietate pe care CEDENTUL il cedeaza ferm si irevocabil la data incheierii prezentului inscris, cedand totodata si toate drepturile si obligatiile corespunzatoare care revin potrivit legii si actului constitutiv al societatii din detinerea acestora.

GARANTII

Eu CEDENTUL, declar si garantez pe CESIONAR ca partile sociale ce fac obiectul prezentului contract nu sunt grevate de nicio sarcina, ca nu exista nicio interdictie de instrainare in privinta lor la momentul incheierii prezentului contract, ca nu fac obiectul niciunei creante si/sau proceduri judiciare de nicio natura, garantand pe CESIONAR, in mod expres, impotriva oricaror evictiuni de orice natura, totale sau partiale, conform art. 1337 din Codul Civil.

Eu, CEDENTUL, declar si garantez pe CESIONAR ca:

am capacitatea necesara pentru a incheia prezentul Contract, a-mi indeplini obligatiile din prezentul si a consuma efectele previzionate prin prezentul;

Societatea este constituita legal si exista in mod valabil si in conformitate cu legile romane in vigoare;

nu exista nicio persoana care sa aiba o creanta recognoscibila prin lege impotriva mea, iar eu sa fi garantat executarea respectivei obligatii prin grevarea partilor sociale detinute la Societate;

Aplicarea, executarea si indeplinirea de catre CEDENT a prezentului sau a oricaror alte documente executabile de catre CEDENT in conformitate cu prezentul, precum si indeplinirea si respectarea conditiilor si termenilor prezentului si a altor documente nu au si nu vor:a) incalca nicio prevedere legala prin care Societatea sau bunurile acesteia pot fi legate;

incalca nicio hotarare judecatoreasca, ordin sau sentinta a nici unei instante care leaga Societatea sau bunurile acesteia.

PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA

Pretul stabilit pentru cesiunea mentionata este valoarea nominala a partii sociale, respectiv _______ lei.

Eu CEDENTUL, declar ca am primit integral, astazi, data prezentului contract, de la CESIONAR, pretul cesiunii, aceasta declaratie a mea tinand loc de chitanta descarcatoare de primire a pretului.

TRANSMITEREA PROPRIETATII

Transmiterea proprietatii asupra partilor sociale are loc astazi, data atestarii prezentului inscris si odata cu ele se transmit CESIONARULUI toate drepturile si obligatiile conexe dreptului de proprietate si a calitatii de actionar/asociat in cadrul S.C. ________ S.R.L. Odata cu dreptul de proprietate asupra actiunilor, CEDENTUL transfera CESIONARULUI, fara nici un fel de alta pretentie/contraprestatie financiara si dreptul de a incasa dividendele aferente exercitiilor financiare anterioare, dividende care nu au fost distribuite CEDENTULUI pana la data prezentului contract.

DISPOZITII FINALE

Noi, partile contractante, declaram si garantam ca avem deplina capacitate de a incheia si executa intocmai prezentul contract de cesiune de parti sociale si ca avem, fiecare in parte, daca si in masura in care este necesar, aprobarile cerute pentru incheierea si executarea contractului.

Noi, partile contractante, declaram ca prezentul contract de cesiune de parti sociale anuleaza orice alte intelegeri intervenite intre noi cu privire la obiectul contractului.

Prezentul contract s-a incheiat astazi, data atestarii, in 5 (cinci) exemplare originale, dintre care 4 (patru) s-au inmanat partilor, iar unul s-a depus la arhiva cabinetului.

CEDENT, CESIONAR,

__________1__________ __________2_________loading...


Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 4415
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2020 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site