Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateC
C sharpCalculatoareCorel drawDot netExcelFox pro
FrontpageHardwareHtmlInternetJavaLinux
MatlabMs dosPascalPhpPower pointRetele calculatoare
SqlTutorialsWebdesignWindowsWordXml

MICROSOFT OFFICE XP PRO

calculatoare

+ Font mai mare | - Font mai micMICROSOFT OFFICE XP PRO

1.GENERALITATI DESPRE MICROSOFT OFFICE
1.1.Primirea de ajutor in timpul lucrului

Daca aveti nevoie de ajutor in timp ce lucrari,aveti posibilitatea sa utilizati urmatoarele resurse:

Caseta Puneti o intrebare

Pentru a accesa rapid Ajutorul ,utilizati caseta Puneti o intrebare Tastati o intrebare de ajutor din bara meniu. Aveti posibilitatea sa tastati intrebarile in aceasta caseta pentru a gasi rapid raspunsurile dorite.

Asistentul Office

Termeni din Ajutor. Asistentul Office ofera automat termeni din Ajutor si sfaturi despre activitati efectuate in timpul lucrului ,chiar inainte de a pune o intrebare. De exemplu,cand scrieti o scrisoare in Microsoft Word, Asistentul poate afisa automat termini care va ajuta sa ceeati si sa formatati o scrisoare. Aveti posibilitatea sa particularizati Asistentul si sa decideti daca doriti sa afiseze automat termini,mesaje si avertizari, sa produca sunete,sa se mute cand sta in cale si sa ghiceasca un termen din Ajutor de care considera ca aveti nevoie. De asemenea, aveti posibilitatea sa tastati o intrebare,iar Asistentul va afisa o lista de posibili termini potriviti.

Sfaturile Asistentului Office. Asistentul afiseaza si sfaturi despre cum sa utilizati mai efficient caracteristicile din programele Microsoft Office. Becul de langa Asistent afiseaza sfatul cand faceti clic pe el.

Diferiti Asistenti Office. De asemenea aveti posibilitatea sa selectati un asistent diferit,care va place si care se potriveste modului dvs. de lucru.Aveti posibilitatea sa decideti modul in care Asistentul va va ajuta. De exemplu, daca preferati sa utilizati tastatura in locul mausului, setati Asistentul sa afiseze sfaturi prin taste de comenzi rapide. Deoarece Asistentul este partajat de toate programele Office, orice optiuni pe care le modificati se vor aplica si Asistentului din restul programelor Office.

Oferirea de feedback si obtinerea de ajutor pe Web. Daca termenul corect nu apare in balonul Asistent Office,aveti optiunea sa faceti clic pe Nici unul de mai sus cautare ajutor suplimentarpe Web din partea inferioara a listei de termini. Aceasta operatie afiseaza sugestii despre cum sa formulati o intrebare pentru Asistent sau despre cum sa limitati cautarea prin utilizator de cuvinte cheie. Daca nici acum nu gasiti informatiile dorite,aveti posibilitatea sa trimiteti feedback pentru imbunatatirea viitoarelor versiuni de Ajutor si pentru a fi conectat automat la situl Web Microsoft Office pentru a cauta ajutor acolo.

Ajutor

Aveti posibilitatea sa dezactivati cu totul Asistentul Office. Daca faceti aceasta,veti accesa Ajutor prin fereastra Ajutor.

Utilizarea Ajutorului. Aveti posibilitatea sa accesati Ajutor din fereastra Ajutor in mai multe feluri:

-Vizualizati cuprinsul

-Tastati un cuvant cheie in fila Cautare pentru a afla informatii despre programul Microsoft Office

-Cautati cuvinte sau expresii specifice sau alegeti din lista cuvintelor cheie din Index

Daca tot nu ati gasit Ajutorul dorit,aveti posibilitatea sa cautati ajutor suplimentar pe Web.

Aspectul ferestrei Ajutor. Aveti posibilitatea sa modificati aspectul termenilor din Ajutor prin modificarea setarilor pentru culoarea fonturilor si a fundalului. Aveti posibilitatea sa ignorati una sau toate setarile,ceea ce este util in cazul in care aveti vederea limitata. Fereastra Ajutor partajeaza setarile pentru culorile fontului,stiluri si pentru culori de fundal cu browser-ul Web care este instalat pe calculator. Retineti ca daca modificati culoarea fonturilor si a fundalului termenilor din Ajutor in fereastra Ajutor, modificarea va afecta, de asemenea, culoarea fonturilor si a fundalului cand vizualizati o pagina Web in browser.

SfaturiEcran

Daca nu sunteti sigur ce functie are o anumita comanda sau un anumit buton sau daca doriti sa aflati mai multe despre o optiune dintr-o caseta de dialog,aveti posibilitatea sa obtineti ajutor prin SfaturiEcran. SfaturiEcran afiseaza informatii despre diferite elemente de pe ecran.SfaturiEcran poate fi accesat in trei moduri:

-Pentru ajutor despre o comanda de meniu, un buton de pe o bara de instrumente sau o zona de pe ecran, in meniul Ajutor faceti clic pe Ce este aceasta? ,apoi faceti clic pe zona pentru care doriti ajutor.

-Pentru obtinerea de ajutor despre o optiune dintr-o caseta de dialog, faceti clic pe semnul de intrebare ? , apoi faceti clic pe optiune.

-Pentru a vedea numele unui buton de pe bara de instrumente ,pozitionati indicatorul deasupra butonului ;va aparea numele.Ajutor pe World Wide Web

Aveti posibilitatea sa va conectati la situl Web Microsoft Office si la alte situri Web Microsoft direct din oricare program Microsoft Office prin utilizarea comenzii Office pe Web din meniul Ajutor. De exemplu ,aveti posibilitatea sa accesati resurse tehnice si sa descarcati extensii gratuite pentru produse,toate acestea fara a parasi programul Office in care lucrati.De asemenea ,daca gasiti un termen din Ajutor care incepe cu “Web:”,articolul Web Office va aparea in fereastra Ajutor si veti avea posibilitatea sa-l deschideti intr-o fereastra browser mai mare.

1.2.SFATURI SI MESAJE DIN ASISTENTUL OFFICE.

Asistentul Office raspunde la intrebari,da sfaturi si furnizeaza ajutor pentru o multime de caracteristici specifice programului pe care ii utilizati.Asistentul este partajat de toate programele Microsoft Office.Orice modificari aduse optiunilor acestuia,cum ar fi tipurile de sfaturi pe care le afiseaza ,vor afecta Asistentul din toate programele Office.

Asistentul afiseaza ajutorul in urmatoarele moduri:

Ajutor sugerat.Asistentul sugereaza termeni din Ajutor care sunt relevanti pentru activitatea pe care o desfasurati-chiar inainte de a fi solicitati.

Ajutor cu experti.Aveti posibilitatea sa obtineti Ajutor de la Asistent cand porniti anumiti experti.Daca nu doriti ajutor pentru experti,dezactivati aceasta optiune.Asistentul nu furnizeaza Ajutor pentru toti expertii.

Sfaturi.Asistentul furnizeaza sfaturi pentru utilizarea mai eficienta a caracteristicilor sau a comenzilor rapide de la tastatura.Un sfat este disponibil in momentul cand apare un bec galben langa Asistent.De asemenea ,aveti posibilitatea sa cereti Asistentului sa afiseze un sfat de fiecare data cand porniti Office.

Mesaje. Cand este activat Asistentul,mesaje de sistem si de program sunt afisate implicit in balonul Asistentului.Daca doriti ,optati pentru vizualizarea mesajelor dintr-o caseta de dialog.

1.3. INSTALAREA SAU ELIMINAREA COMPONENTELOR

INDIVIDUALE DIN MICROSOFT OFFICE.

Daca ati instalati programul Microsoft Office dintr-un server de fisiere in retea sau dintr-un folder partajat,este necesar sa instalati sau sa eliminati componentele tot de la aceasta amplasare.Daca ati instalat programul Office de pe un CD-ROM si ati asociat unitatea de CD-ROM cu o alta litera de unitate dupa instalarea programului Office,reinstalati-l de pe CD-ROM.Daca rulati orice fisiere program Office de pe CD-ROM,trebuie sa dezinstalati programul Office si apoi sa-l reinstalati de pe CD-ROM.

1.Parasiti toate programele.

2.Faceti dublu-clic pe pictograma Add/Remove Programs (Adaugare/Eliminare programe) in Control Panel din Windows.

3.Variante disponibile:

Pentru Windows XP, Windows 2000 si Windows Millennium Edition:

Daca ati instalat programul din Office ca pe o componenta Microsoft Office,faceti clic pe Microsoft Office din caseta Currently installed programs (Programe current instalate),apoi faceti clic pe butonul Change (Modificare) .Daca ati instalat programul Office ca program separate,faceti clic pe numele programului in caseta Currently installed programs ,apoi clic pe butonul Change.

Pentru Windows 98 si Windows NT 4.0:

Daca ati instalat programul din Office ca pe o componeneta Microsoft Office,faceti clic pe Microsoft Office in fila Install/Uninstall (Instalare/Dezinstalare),apoi faceti clic pe butonul Add/Remove (Adaugare/Eliminare).Daca ati instalat programul Office ca pe program separat,faceti clic pe numele programului in fila Install/Uninstall ,apoi faceti clic pe butonul Add/Remove.

4.Urmati instructiunile afisate pe ecran.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 971
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site