Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Rolul dispozitivelor de intrare iesire: Imprimanta

hardware

+ Font mai mare | - Font mai micRolul dispozitivelor de intrare iesire:Imprimanta
Imprimarea unui document Se poate imprima documentul curent facand clic pe Imprimare de pe bara de instrumente standard. Pentru a afisa fiecare pagina asa cum arata cand este imprimata se face clic pe examinare inaintea imprimarii . Inainte de aceasta se vor stabili caracteristicile documentului ce va fi imprimat adica: marimea hartiei, tipul hartiei, calitatea imprimarii care poate fi :

- buna

- normala

- economica si repede

Imprimarea unui numar de pagini din meniul Fisier, se face clic pe Imprimare. Sub Interval de pagini, se specifica partea de document care se doreste a se sa imprima. Daca faceti clic pe Paginile, trebuie de asemenea sa introduceti numerele de pagina sau sirurile de pagini sau ambele. Se pot imprima pagini specificate, una sau mai multe sectiuni sau un numar de pagini care se intinde pe mai multe sectiuni. Se poate de asemenea selecta partea de document care se doreste a se imprima. Se face clic pe Imprimare din meniul Fisier, si apoi clic pe Selectie.

Imprimarea mai multor copii odata din meniul Fisier se face clic pe Imprimare, in caseta numar copii se introduce numarul de copii care se doresc a fi imprimate. Pentru a imprima o copie completa a documentului inainte de a fi imprimata prima pagina a urmatoarei copii, se marcheaza caseta de validare asamblare. Daca se prefera imprimarea tuturor copiilor primei pagini si apoi toate copiile paginilor urmatoare, nu se marcheaza aceasta caseta de selectare.

Imprimarea de pagini pare sau impare - din meniul Fisier se face clic pe Imprimare, in aceasta caseta se face clic pe Pagini impare sau Pagini pare.

Imprimarea anumitor pagini si sectiuni - se pot imprima anumite pagini, una sau mai multe sectiuni sau o sectiune care se intinde pe un numar de mai multe pagini. Se pot imprima astfel:

Pagini ce nu compun o zona continua;

Pagini dintr-o zona in cadrul unei sectiuni;

O intreaga sectiune;

Sectiuni ce nu compun o zona continua;

Pagini dintr-o zona ce se intinde de-a lungul mai multor sectiuni.Imprimarea mai ultor documente odata - se face clic pe Deschidere, se selecteaza folder-ul ce contine documentele de imprimat apoi clic pe Instrumente iar apoi clic pe Imprimare.

Imprimarea in ordine inversa Word poate imprima documentul in ordine inversa, incepand cu ultima pagina. Nu se marcheaza aceasta optiune daca se imprima un plic. Din meniul Instrumente se face clic pe Optiuni si apoi clic pe fila Imprimare. Sub Optiuni de imprimare se selecteaza caseta de validare Ordine inversa de imprimare.

Imprimarea schitata a unui document - Cand se imprimeaza un document in maniera schitata, Word nu imprima formatele sau majoritatea ilustratiilor, cea ce poate face mai rapida imprimarea documentului. Unele imprimante nu suporta aceasta optiune. Din meniul Instrumente se face clic pe Optiuni, si apoi se face clic pe fila Imprimare. Sub Optiuni de imprimare se marcheaza caseta de validare Iesire schitata.

Imprimarea unui document intr-un fisier Cand se imprima intr-un fisier, trebuie mai intai sa se determine tipul imprimantei  — de exemplu, o imprimanta PostScript — care va imprima in final fisierul. Word va salva apoi fisierul in limbajul imprimantei respective. Acea imprimanta poate fii conectata la orice fel de calculator, chiar daca Word nu este instalat. Se procedeaza astfel: din meniul Fisier se face clic pe Inserare, din caseta Nume se face clic pe imprimanta utilizata pentru imprimarea fisierului apoi se marcheaza caseta de validare Imprimare in fisier si dupa aceea clic pe OK. In caseta Nume fisier, din caseta de dialog Imprimare in fisier, se introduce numele fisierului.

Imprimarea unui document coordonator - Pentru a imprima intregul document coordonator, se extind subdocumentele sise comuta in Vizualizarea normala, apoi se imprima ca de obicei. Pentru a specifica detaliile de imprimare, se utilizeaza urmatoarea procedura:

Se afiseaza documentul coordonator in vizualizare schitata;

Se extind subdocumentele;

Se extind sau se restrang titlurile astfel incat sa se afiseze ceea ce se doreste a se imprima;

Din meniul Fisier se face clic pe Imprimare

Se stabilesc optiunile de imprimare care se doresc.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 961
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site