Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


CREAREA APPLET-URILOR

java+ Font mai mare | - Font mai micCREAREA APPLET-URILOR

Un program Java contine o metoda main(), folosita pentru crearea obiectelor, stabilirea variabilelor de instanta si apelarea altor metode.

Applet-urile nu poseda o metoda main() care sa fie apelata automat la lansarea programului. In schimb exista mai multe metode apelate in diferite puncte ale executiei unui applet.

Toate applet-urile sunt subclase ale clasei Applet, care apartine pachetului java.applet. Clasa Applet prezinta doua tipuri de comportament, care trebuie sa fie comune tuturor applet-urilor:-         capacitatea de a opera ca parte a browser-ului si de a trata evenimente (cum ar fi de exemplu incarcarea paginii in browser)

-         capacitatea de a prezenta o interfata grafica pentru utilizator si de a prelua date de intrare de la utilizator

Cu toate ca un applet poate folosi orice alte clase are nevoie, clasa Applet este clasa principala care declanseaza executia unui applet. Subclasele pe care le vom crea, apartinand clasei Applet, vor avea formula:

public class appletNou extends java.applet.Applet

Toate applet-urile trebuie declarate public deoarece clasa Applet este o clasa publica. Aceasta cerinta este valabila numai pentru clasa principala a applet-ului; orice alte clase externe pot fi publice sau private.

Atunci cand un browser compatibil Java intalneste un applet Java intr-o pagina web, clasa applet-ului este incarcata impreuna cu celelalte clase externe folosite. Browser-ul creaza automat o instanta a clasei applet-ului si apeleaza metode ale clasei Applet atunci cand au loc anumite evenimente.

Diferite applet-uri care folosesc aceeasi clasa folosesc instante diferite deci vom putea introduce mai multe copii ale applet-ului in aceeasi pagina si fiecare se va comporta diferit.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 960
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved