Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Schimbarea sistemului de operare la Windows Vista la Windows XP

windows

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Schimbarea sistemului de operare la Windows Vista la Windows XP


Schimbarea sistemului de operare la Windows Vista la Windows XP
        
  
 
 
  Inainte de a instala Windows!
  Schimbarea sistemului de operare la Windows XP

 
Acest document apartin consumatorului PC-urile desktop care au sistemul Windows Vista preinstalat, si a caror proprietari sunt in vedere degradarea sau schimbarea sistemului de operare la Windows XP. Microsoft a autorizat declasarea de la Windows Vista Business sau Ultimate a Windows XP Professional, cu toate acestea nu degrada sistemul de operare este sprijinit de catre HP. Consultati si Garantie limitata si Ghidul de suport Microsoft, Termenii licentei pentru utilizatorul final care a venit cu computerul dvs. pentru mai multe informatii.
Inainte de a instala Windows!
Face o evaluare a de ce sa te simti ca este necesar de a schimba de la Windows Vista la Windows XP.
Pot exista unele lucruri pe care le puteti face pentru a face Vista furnizeaza o mai buna experienta. Cum ar fi:
Performanta: Daca PC-ul are 512 MB de RAM sau mai putin, acesta poate functiona mai lent decat va asteptati. Pentru a face upgrade de RAM, a se vedea documentul de suport HP, Actualizarea de memorie (RAM) (in limba engleza).
Exista, de asemenea, se pot face ajustari in Vista pentru a imbunatati performanta, fara adaugarea de memorie. Pentru mai multe informatii, consultati documentul de asistenta HP, Cresterea performantei sistemului fara Adaugarea de memorie in Windows Vista (in limba engleza).
De compatibilitate si fiabilitate: Pentru a imbunatati fiabilitatea si compatibilitatea cu Windows Vista, a se vedea articolul din Baza de cunostinte Microsoft 938194 (in limba engleza).
Schimbarea sistemului de operare la Windows XP
Daca va decideti sa schimbati sistemul de operare la Windows XP, aici sunt unele consideratii importante si sfaturi utile:
ATENTIE: PS nu recomanda schimbarea sistemului de operare la Windows Vista la Windows XP si nu accepta acest lucru. Rezultatul nu poate parasi pe computer intr-un necunoscut de stat, de functionalitate poate fi diminuat, si poate fi nevoie de a dobandi Windows XP compatibil cerere de aplicatii software, drivere, sau chiar de hardware.

Urmatorii pasi plan, in general, procesul de schimbare a sistemului de operare la Windows XP. Nu pot fi alte masuri va trebui sa ia in functie de modul in care computerul este configurat, dvs. de aplicare a software-ului, si a perifericelor dumneavoastra.
Ia sau a face un set de discuri de recuperare a sistemului (in limba engleza). In cazul in care sistemul de operare Windows XP pentru a schimba este nesatisfacatoare, un set de discuri de recuperare a sistemului vor fi necesare pentru a reveni la computer pentru a fostului sau de stat.
  NOTA: Dupa instalarea XP, Support PS Daca este contactat cu privire la depanare a problemelor software si hardware, ce pot fi necesare pentru a reinstala software-ul original de imagine. Facand aceasta ar reinstala Vista pentru ca HP ar putea oferi suport cunoscut de configurare pe care a fost fabricat.

Inainte de instalare, chipset gasi un driver care este compatibil cu Windows XP si scrieti fisierul pe un CD-R. Daca a venit cu o placa video (nu pe placa video), atunci ar trebui de asemenea sa descarcati si sa scrie driver video compatibil XP. Puteti obtine aceste fisiere de la chipset video sau carte de Web de asistenta al producatorului site-ului.
De exemplu, un model de o Pavilionul a1700n vine cu un LE GeForce 6150 / nForce 430 (aceasta poate fi gasit de catre a1700n produs de la specificatiile de pe HP Customer Care site Web). Dupa cautarea pe Web, drivere de chipset sunt descarcate de pe site-ul Web NVIDIA si ars pe un CD-R pentru o utilizare ulterioara.
Inapoi sus de toate fisierele dvs. de important. Pentru mai multe informatii, consultati documentul de asistenta HP, copii de rezerva ale fisierelor din Windows Vista (in limba engleza).
Determinati-va de compatibilitate a aplicatiilor in Windows Vista Windows XP mediului. Planul de a dobandi compatibil versiuni de Windows XP ca pot fi necesare, sau echivalent alternative de aplicare a software-ului. De exemplu, HP ofera functional DVD film joc de software care este compatibila cu Windows Vista pentru PC-uri care nava cu Windows Vista. Daca instalati Windows XP, va trebui, probabil, pentru a achizitiona si a instala nou joc DVD cu filme de software.
Instalati un veritabil sistem de operare Windows XP in functie de instructiunile de instalare care a venit cu el (nu sunt disponibile de la HP).
Instalati cel mai recent driver de chipset de pachete pentru sistemul de operare Windows XP. De chipset contine functionalitatea de baza de driver pentru componentele de la bord (ca de retea si sunet). Utilizati CD-R, care a fost creat mai devreme pentru a instala fisierele.
Programul de instalare de retea, asigurandu-se ca este protejat de conexiune cu Paravanul de protectie Windows (paravan de protectie sau alte cereri).
Conectati-va la Internet si de a folosi Windows Update pentru a instala toate actualizarile critice, inclusiv Service Pack 2. Service Pack 2 este necesar pentru multe componente sa functioneze. Unele driver nu va instala Service Pack 2 cu exceptia cazului in care este instalat primul.
Descarcati si instalati cele mai recente drivere pentru componentele care nu sunt functionale. De exemplu, daca nu aud nici un sunet de pe computerul dumneavoastra si foloseste Realtek audio de inalta definitie, descarcati si sa instalati un nou sunet de inalta definitie, fie de conducator auto de la Microsoft sau Realtek site-ul Web.
Un mod rapid de a obtine drivere hardware-ul este de a va conecta la Internet si de atunci deschideti Device Manager si a vizualiza numele de componente hardware. Orice nume de hardware care au un semn de exclamare galben lor pe pictograma, faceti clic dreapta pe numele componenta, apoi faceti clic pe Update Driver pentru a cauta driverul potrivit.
Daca puteti gasi toate driver-ele, vi se poate face si de a incepe instalarea si utilizarea software-ul dumneavoastra preferat de aplicatii. Fiti siguri sa instalati software-ul de inalta prioritate in primul rand, cum ar fi software anti-virus.
Daca nu puteti sa gasiti un driver Windows XP pentru o anumita componenta hardware-ul, este posibil sa aveti nevoie pentru a achizitiona si a instala o noua componenta hardware care este compatibil cu Windows XP.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 893
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site