Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Navigarea prin Help

word

+ Font mai mare | - Font mai micNavigarea prin Help

Word ofera asistenta de ecran si ca in toate produsele Microsoft puteti obtine asistenta suplimentara cercetand site-urile Web Microsoft, insa este nevoie de conectare la Internet.

Daca stiti excat unde sa mergeti in Help pentru a gasi informatia dorita sau daca vreti sa faceti o cercetare minutioasa a unui subiect folositi Help Contents.
Puteti accede la Helps Contents alegand meniul Help si selectand Microsoft Word Help. Executati clic pe fisa Contents din panoul din stanga al ferestrei, unde vor fi afisate categorii de informatii. Executand clic pe o categorie sau pe semnul + din stanga unei categorii, aceasta se extinde afisand o lista a subiectilor de asistenta sau a subcategoriilor corelate asa cu veti observa in figura. (pag.108) Atunci cand executati un dublu clic pe unul din subiecte va fi afisat in panoul din dreapta al ferestrei Help. Anumite subiecte cuprind un buton Show Me, care indica, la executarea unui clic pe el, meniul sau caseta de dialog pe care trebuie sa o apelati pentru a executa actiunea indicata in subiectul Help.

Apar de asemenea butoane For More Information, ce deschid ferestre cu subiecte Help mai detaliate.

La selectarea comenzii Help se afiseaza un submeniu cu comenzile:

Microsoft Word Help;

Show the Office Assistant Hide the Office Assistant, care afiseaza sau inlatura de pe ecran asistentul help;

What's this?, ofera informatii in context, pozitionand mouse-ul pe obiect si facand un clic;

Office on the web, conecteaza documentul la un site web;

Word Perfect Help, afiseaza mesaje de asistenta pentru cei familiarizati cu editorul WP;

Detect and Repair, cauta si repara erori;

About Microsoft Word, detalii sau informatii despre Word.

Fiecare fereastra Word For Help contine urmatoarele butoane:

Show/HideTabs, extinde sau restrange ferestra Help;

Back, afiseaza subiectul Help vizualizat anterior;

Forward, afiseaza subiectul urmator (daca ati parcurs o serie de subiecte deschise deja);

Print, tipareste subiectul Help curent;Options, afiseaza actiunile celorlalte butoane plus comenzile;

Refresh, reactualizarea unui subiect;

Stop, oprirea accesului la un subiect Help din Web.

Ecranul Microsoft Word for help contine etichete ce permit accesul in diferite zone ale sistemului de asitenta software on line.

Contents afiseaza categorii de informatii;

Answer Wizard, permite obtinerea de ajutor din partea sistemului de asistenta si are doua caracteristici de cautare: Answer Wizard si asistentul Office.

Aplicatia Answer Wizard utilizeaza un index total care va permite sa cautati orice cuvant ce apare in baza de date. Fisa Answer Wizard contine o caseta de text si o lista de subiecte pentru cautare, introduceti un cuvant, o fraza sau o intrebare in caseta de dialog: What would you like to see?, executati clic pe Search si va aparea o lista de subiecte in caseta Select topic to display.

Asistentul Office este un desen animat ce este prezent la prima deschidere a programului Word, iar daca nu este vizibil selectati Microsoft Word for help din meniul Help sau tastati F1.

De exemplu, la introducerea unei scrisori asistentul Office poate fi de mare ajutor, aparand o caseta dupa tastarea cuvantului 'dear'.

Atunci cand selectati Get help for writting a letter, asistentul Office deschide aplicatia Letter Wizard ce va ofera informatii foarte utile sau sugestii pentru fiecare optiune din caseta de dialog. La tiparirea unui memoriu asistentul office este, de asemenea, de mare ajutor, urmarind niste pasi asistati veti obtine lucrul dorit.

Index contine o lista ordonata alfabetic a subiectelor despre care se pot furniza informatii facand clic pe lista de interes si selectand butonul display. Dupa ce introduceti primele litere ale cuvantului cheie introdus in campul Type Keywords, lista Or Choose Keywords se deruleaza tot mai aproape de articolul cu numele respectiv. Dupa introducerea cuvantului cheie selectati Search, iar in caseta Choose a topic apare un set de subiecte corelate.

Va recomandam utilizarea Indexului, daca cunoasteti numele prin care Word se refera la un subiect si sa utilizati Answer Wizard sau Asistentul Office atunci cand nu sunteti sigur de termenul folosit in Word pentru subiectul respectiv.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 593
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site