Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArhitecturaAutoCasa gradinaConstructiiInstalatiiPomiculturaSilvicultura


BMW CS concept - MARELE RECHIN sau BMW SERIA 8

Auto

+ Font mai mare | - Font mai micBMW CS concept - MARELE RECHIN sau BMW SERIA 8Un exercitiu de stil al celor de la BMW este anuntat ca iesind pe piata in 2010. Design semnat de celebrul si mult hulitul Christopher Bangle.

Utilajul e mare: 5.106 mm lungime, 1.978 mm latime, dar in contradictie cu aceste dimensiuni inaltimea este imbucuratoare, tenta sportiva reiese la suprafata si doar din aceste cote: 1.367 mm inaltime!

Distanta intre axe nu ne bucura insa foarte mult, 3.146 mm (mai mica decat la A8 lung) nu denota clar o stabilitate mai mare decat a competitorilor.
Botul este evident BMW, cele doua nari caracteristice fiind de mari dimensiuni si usor restilizate pentru a face clar diferenta intre Marele Rechin si restul gastii.

Monstrul are 4 usi, partea drumoasa fiind lipsa clantelor in totalitate (nu va ganditi la prostii, ma refer la manerele de deschidere a usilor).

La interior avem 4 scaune individuale, profilate sportiv.

BMW a anuntat ca bordul, inclusiv cadranele, sunt fabricate folosind o noua tehnologie iar la o parte din comenzi (de ex. iDRIVE) a fost folosit material ceramic.

Ca o revenire la normal, toate instrumentele de bord sunt egoist orientate catre sofer. La naiba, ceilalti 3 cartofi din masina sa se uite pe geam!

Cocotat pe jante de 21' Marele Rechin nu a primit inca o motorizare.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1169
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved