Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ArhitecturaAutoCasa gradinaConstructiiInstalatiiPomiculturaSilvicultura


Cai putere

Auto+ Font mai mare | - Font mai mic


Pasionatii de tuning se ocupa, in primul rand, de aspectul interior, pentru a avea rezultate optime la exterior. Sufletul unei masini este motorul, dar pentru a-l face mai bun, ai nevoie de dyno tuning, chip tuning sau, cea mai revolutionara metoda, unichip dyno tuning. Toate se refera la modificarea parametrilor initiali ai motorului, prin rescrierea informatiei in cipul acestuia si obtinerea unei puteri mai mari. Un adaos de 15-20 cai putere se obtine prin marirea kitului de intercooler. Vrei mai mult? Un kit de turbo marit duce la cresterea puterii motorului cu 30-100 cai putere.

Motorul capata viata, este mai putin zgomotos si consumul de carburant scade in aceleasi conditii de mers. Un tunig realizat cu responsabilitate, respectand tolerantele fabricantului, in conditiile unui motor utilizat cu masura si intretinut corect nu influenteaza durata de viata a motorului

Chiptuning-ul se poate realiza la orice motor care este gestionat de un calculator montat pe autovehicul.
Motoarele cu supraalimentare (TURBO - benzina sau TURBO - Diesel) se preteaza mai bine la chiptuning si se obtine un efect semnificativ, acesta nu inseamna ca la un motor cu injectie normala nu se preteaza tuningul.

Pentru ca masina ta sa se comporte frumos pe strada, ai nevoie de amortizoare si de arcuri. Si pentru ca totul sa mearga ca pe roate este necesara o investitie in suspensii sport, care duc la o mai buna stabilitate si manevrabilitate.
Totul depinde de dorinta posesorului autoturismului.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1558
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved