Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AnimaleArta culturaDivertismentFilmJurnalismMuzica
PescuitPicturaVersuri

Nebunie in Dubai

diverse+ Font mai mare | - Font mai micNebunie in Dubai

Chiar nebunieDubai in 1990   inainte de 'nebunie'
Aceeasi strada in 2003

Anul trecut

Nebunia
. Dubai   are  15-25%  din toate macaralele din lume.
Portul din
Dubai .   Cind va fi terminat , va fi cel mai mare oras din lume, la marginea apei.  
Totul a fost construit in ultimii 5 ani, inclusiv insulele care arata ca un palmier.

Insulele Palmier din Dubai . S-a folosit technologie olandeza pentru a crea aceste insule masive. Sint cele mai mari insule artificiale din lume si se pot vedea din spatiu. Vor fi construite 3 asemenea 
insule palmier
Cind va fi terminata, statiunea va avea 2,000 de vile, 40 hoteluri de lux, malluri cu magazine, cinematografe si multe alte cladiri.
Se asteapta sa aiba o populatie de 500,000 de oameni.  Se poate vedea de pe luna. Insulele Lumii.  300 de insule create artificial in forma lumii.  Fiecare insula este de vinzare si are un pret de $25-30 milioane de dolari.  
Hotelul Burj al-Arab din Dubai . Cel mai inalt hotel din lume. Este considerat singurul hotel de 7 stele din lume si cel mai luxos. Sta pe o insula artificiala in ocean.  

Hydropolis, primul hotel sub apa.  A fost constuit in totalitate in Germania si asamblat in Dupai.  Va fi finalizat in 2009.  

Cladirea Burj din Dubai .  Constructia a inceput in 2005 si va fi  finalizata  in 2008.  Va avea 800m inaltime si va fi cea mai inalta cladire din lume.  

Cam asa va arata Dubai in 2008-2009.  Mai mult decit 140 cladiri au fost deja  terminate .

Al Burj o noua cladire - in centrul orasului si cind va fi  terminata
, va fi si mai inalta decit Burj (cea dinainte).
Aceasta cladire va avea 1,200m inaltime, deci va fi si mai inalta decit cele precedente. (E de 3 ori mai mare decit Empire State Building din New York .)
Cladirea Burj al Alam, sau World Tower (Turnul Lumii). Cind va fi terminata, in 2009, va fi cel mai inalt hotel din lume. Va avea 480m inaltime. Hotelul Trump International va fi in centrul uneia din insulele palmier, Palm Jumeirah'. Dubailand. La ora actuala, cel mai mare parc de amuzament este Walt Disney World Resort in Orlando , care este si locul unde sint cei mai mult angajati din SUA -58,000 angajati. Dubailand va fi de 2 ori mai mare. Dubailand va fi constuit pe un teren de 107 mile patrate, si se estimeaza ca va costa $20 miliarde.  Terenul va avea 45 de proiecte mari si 200 proiecte mai mici. Dubai   Sports City.  Mai multe arene plasate in Dubailand. La ora actuala, the Walt Disney World Resort este #1 destinatie turistica din lume.  Cind va fi complet, Dubailand va deveni prima si se asteapta sa aiba 200,000 vizitatori zilnic. Marina (portul) din Dubai este in totalitate artificial si va contine peste 200 zgirie-nori. Va fi cel mai inalt cartier rezidential din lume. Aici se vede prima faza din proiect care este deja terminata.  Restul cladirilor se vor termina in 2009-2010. Mallul din Dubai va fi cel mai mare din lume cu peste 1000 de magazine si aproape 3 milioane de metri patrati. Va fi terminat in 2008. Ski Dubai , care este deja deschis este cea mai mare pirtie de ski acoperita din lume.  Se planifica inca o asemenea pirtie. Unele din cele mai inalte cladiri de pe malul marii in Dubai au peste 100 etaje. 

Alte lucruri nebune - Sistemul Metro din Dubai, cind va fi complet, va fi cel mai mare sistem de metro/tren automat din lume.  Aeroportul central international din Dubai va fi cel mai mare in lume, bazat pe volumul de pasageri.  In Dubai sint mai multi lucratori (veniti acolo sa lucreze in constructii) decit sint localnici care traiesc acoloPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 3161
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved