Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport


ALMA WIN & BIO HAUS NUMARUL 1 IN PRODUCTIA BIO DE DETERGENTI

Cosmetica frumusete

+ Font mai mare | - Font mai micALMA WIN & BIO HAUS

NUMARUL 1 IN PRODUCTIA BIO DE DETERGENTIProduse de curatenie organica, detergent pentru masina automata, detergent pentru spalare manuala, detergent lichid, detergent pentru tesaturi din lana si matase, pentru rufe colorate, sare BIO si tablete pentru masina de spalat vase, detergent pentru curatat geamuri, pentru baie si WC, detergent pentru curatarea aragazului, pentru vase, solutie pentru scos pete, inalbitor, balsam de rufe.

Curatenia este primordiala, iar intr-o lume in continua miscare, oamenii cu greu reusesc sa mai acorde atentie si timp acestui aspect, care de cele mai multe ori are un rol decisiv in ceea ce priveste imaginea noastra. Modul in care ne intretinem locuinta poate spune multe despre personalitate, stilul de viata si caracterul unei persoane. Felul in care avem grija de locuinta sau biroul nostru subliniaza in mod evident atentia pe care noi o acordam sanatatii si imaginii noastre, iar aceasta imagine nu ar trebui deloc neglijata tinand cont ca traim intr-o lume in care imaginea poate fi decisiva.

Casa BIO va trebui curatata cu produse BIO organice, care nu vor lasa urme toxice pe nici o suprafata si nici mirosuri puternice si intepatoare, care, in timp, pot provoca boli grave la plamani si altor organe respiratorii. Pentru a avea o viata sanatoasa pe termen lung nu este suficient sa curatam casa cu produse, care au un miros, aparent, frumos si puternic, dar care lasa urme extrem de toxice si total nesanatoase, ci este NECESAR sa folosim produse BIO organice, care provin din plante 100% organice.Cea mai buna compatibilitate ecologica si protejarea consumatorului din punct de vedere al sanatatii sunt liniile directoare ale dezvoltarii produselor noastre. Sporirea numarului persoanelor alergice si poluarea crescanda a mediului inconjurator au condus la o nesiguranta a consumatorului in ceea ce priveste utilizarea produselor conventionale. Sarcina noastra este sa intuim nocivitatea acestor probleme si, printr-o cercetare continua in productie, si aplicarea noilor cunostinte in actualele inovatii la produse. Produsele Alma Win corespund cerintelor crescande in domeniul ecologic, dermatologic si conving printr-o exceptionala capacitate de spalare si de curatare. Aceasta incepe cu o foarte constiincioasa alegere a materiilor prime: toate acestea indeplinesc inaltele noastre cerinte din punct de vedere dermatologic si ecologic. Absolut toate substantele active de spalare provin din plante. Noi renuntam la materii prime etoxilate si la enzime manipulate genetic. Totodata am solicitat sa fie testate dermatologic retetele, care sunt special intocmite pentru piele, deoarece s-a constatat sporirea numarului imbolnavirilor prin alergii.

Toate produsele Alma Win si Bio Haus pentru curatenie sunt versatile, multifunctionale si biodegradabile. Nu sunt corozive, toxice, alergice, otravitoare,, caustice si nu au fosfati. Aceste produse nu distrug suprafetele pe care se aplica iar, dupa o indelungata folosire, pastreaza curatenia, fiind antistatice.

Toate produsele sunt fabricate in Germania si sunt certificate de BDIH.

Nimic nu se compara cu sentimentul de liniste si de siguranta, pe care il ai cand casa este curata.

Ce mai astepti? E vremea curateniei!!!

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 766
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved