Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AeronauticaComunicatiiElectronica electricitateMerceologieTehnica mecanica


Avantajele pentru audio digital

Electronica electricitate

+ Font mai mare | - Font mai micAvantajele pentru audio digital

Avantajele inregistrarii audio digitale este independenta de cap si de mediul de inregistrare. Raspunsul in frecventa, liniaritatea si zgomotul sunt determinate numai de calitatea procesului de conversie. Scara dnamica exceptionala si linearitatea sunt obtinute combinat cu interferenta de zgomotul de diafonie si intermodulatie. Recorderele vor suna la fel indiferent de marca benzii, daca ea are o rata a erorilor acceptabila.O inregistrare digitala nu este alceva decat o serie de numere si deci poate fi copiata pe un numar indefinit de generatii fara degradare. Viata inregistrarii poate fi indefinita, deoarece chiar daca mediul incepe sa cada fizic, valorile esantioanelor pot fi copiate pe un nou mediu fara pierderea informatiei.

Folosirea tehniciilor de crectie a erorii elimina efectele perturbatiilor la inregistrare. In produsele de larg consum aceste tehnici pot fi folosite pentru a usura cerintele de manipulare.

Folosirea corectiilor de baza de timp la redare elimina erorile determinate de tesatura benzii si de azimut si pot fi ulterior folosite pentru a sincroniza mai mult decat o masina, la acuratetea esantionarii.

Folosirea inregistrarii digitale si a corectiei de eroare permite un raport semnal zgomot al pistelor de inregistrare relativ slab. Pistele pot fi inguste si de aici consum de banda mic in ciuda latimii mari a benzii.Este posibil de a construi filtre stabile si extrem de precise si egalizatoare cu faza liniara

In domeniul digital sunetul este o serie de numere si acestea pot fi stocate, transportate si prelucrate pe multe cai. Inregistrarile pot fi stocate pe discuri magnetice sau optice care permit accesul rapid la informatie. Pentru editarea informatiei audio ele sunt superioare benzilor magnetice ale recorderelor cu cautare inainte si inapoi. Bucata editata poate fi ascultata si puctul de editare poate fi schimbat pana cand rezultatul este satisfacator.Versiunea finala editata poate fi inregistrata pe un alt mediu, daca este necesar lasand materialul sursa intact.

Retelele de comunicatii prin satelit si cabluri din intreaga lume sunt folosite din ce in ce mai mult    pentru transmisiuni digitale si un pachet de informatie digitala poate trece prin aceste retele la fel de usor ca o tranzactie bancara.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 574
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site