Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracte
EconomieTransporturiTurismZootehnie

FISA PREZENTARE FRANCIZA - AMERICAN HOT DOG

afaceri

+ Font mai mare | - Font mai micFISA prezentare franciza

-AMERICAN HOT DOG-A.       origine si an de aparitie


Cu un istoric bine fundamentat pe taramurile americane, ideea de business se lanseaza pe piata europeana din a doua jumatate a anului 2004, odata cu importul carturilor hot-dog mobile, de tip american, pe teritoriul Ungariei.

Franciza American Hot Dog se extinde in prezent in toate tarile Europei Centrale si Estice prin intermediul unui MasterFrancizat, cu drept de operare a business-ului si pe teritoriul Romaniei.

In prezent, franciza American Hot Dog functioneaza cu succes in cadrul multor state membre ale Uniunii Europene: Polonia, Cehia, Croatia, Slovacia, Ungaria, doar in Ungaria numarand peste 150 de unitati francizate.

B.       scurta prezentare


Ceea ce propune franciza American Hot Dog consumatorului national este o gama variata de modele de business care sa corespunda diferitelor profiluri de investitori, dar care la final sa traduca profitabilitate ca urmare a unei bune functionalitati a unei idei de afaceri deja testata pe diferite piete internationale.

Activitatea de baza consta in comercializarea directa de produse de tip fast-food (hot-dog) folosind diferite modele de cart-uri (remorci confectionate in intregime din otel inoxidabil, complet utilate si care functioneaza independent nefiind necesara racordarea la utilitatile publice.

Intregul ansamblu de cart respecta normele europene privind siguranta alimentelor (HACCP) atat ca alcatuire, cat si ca dotare.

Folosirea cart-urilor poate fi indeplinita cu succes atat pentru vanzarea produselor in aer liber (targuri, piete, stranduri, plaje, parcari, zone pietonale), cat si in spatii inchise (hipermarket-uri, mall-uri, cinematografe).

Pentru prepararea faimosului hot-dog se foloseste tehnologia bazata pe aburul produs de sistemul propriu al cart-ului ceea ce face ca timpul de servire sa fie   mult mai redus. (respectiv 1-2min/client).C.       costurile francizeI


Investitia totala initiala: incepand de la 6.800 Euro in functie de kart-ul achizitionat

PRET CARTURI

Model

Pret

AMR 2

4.800,-EUR +TVA

AMR 3

5.200,-EUR +TVA

AMR 4 (Piaggio)

8.900,-EUR +TVA

AMR 6

4.600,-EUR +TVA

* Nota: frigiderele care se ataseaza de carturi se platesc separat fiind la un pret de 250 Euro (plus TVA)

Toti cei interesati de oportunitatea de afacere American Hot Dog pot obtine in mod gratuit asistenta echipei CHR Consulting in procesul de comunicare cu francizorul international si achizitie a afacerii in sistem de franciza.

Va multumim!

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 4189
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved