Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracte
EconomieTransporturiTurismZootehnie

PLAN DE AFACERI - GRADINITA CU PROGRAM NORMAL “LA PITICOT!”

afaceri

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
POLITICI ALE UNIUNII EUROPENE
Falimentul
Investitii si proiecte de investitii
PLAN DE AFACERI S.C. MECATEX S.A.
ISTORICUL DANONE - produse
Cresterea capitalului propriu (emisiunea de actiuni)
F.E. Events S.A. - Plan de afaceri
Sursele proprii de capital
Antreprenoriat
GESTIUNEA RISCULUI IN MICILE AFACERI


ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

FACULTATEA DE COMERT
PLAN DE AFACERI

GRADINITA CU PROGRAM NORMAL “LA PITICOT!”

La Piticot!

BUCURESTI

Firma pe care noi o propunem spre infiintare este o gradinita, ,, S.C. LA PITICOT S.R.L.’’, care isi va desfasura activitatea in Pipera. Membrii fondatori sunt: Ionescu Catalina Dora, Ruta Cosmina, Rosca Smaranda si Serb Florina, fiecare dintre acestia participand la capitalul social cu cate 28000 ron. Firma este o societate cu raspundere limitata, ce are ca obiect de activitate, conform codului caen, alte forme de invatamant.

DESCRIEREA ACTIVITATII

Activitatea se va desfasura intr-o vila inchiriata in zona rezidentiala Pipera, clientii vizati sunt locuitorii din zona, in special oameni de afaceri care din lipsa timpului liber, vor dori sa-si lase copii cat mai aproape de casa, in grija unor persoane specializate care le vor acorda toata atentia si ingrijirea de care au nevoie pentru a realiza o temelie rezistenta pe care pot cladi de-a lungul vietii.

Piticii nostri vor avea varsta cuprinsa intre 3-7 ani, astfel se vor forma 3 grupe de copii in functie de varsta lor:

- grupa mica, 3-4 ani

- grupa mijlocie, 4-5 ani

-grupa mare, 5-7 ani.

Numarul maxim de pitici intr-o grupa va fi de 12.

Gradinita va fi utilata conform normelor europene, mobilier care sa nu fie periculos pentru cei mici cu colturi rotunjite, materialul didactic va fi actualizat de fiecare data cand va fi nevoie, va dispune de un teren de joaca in jurul cladirii, de asemenea utilat cu leagane, tobogane, balansoare totul din plastic care sa nu fie periculoase pentru copii, spatiu verde, un mini teren de fotbal. De fiecare data cand vor iesi la joaca vor fi supravegheati de educatoare.

Activitatea didactica se va desfasura tot timpul sub forma jocurilor, deoarece este demonstrat faptul ca cei mici sunt mult mai receptivi atunci cand sunt atrasi de ceea ce se intampla in jurul lor, decat de o activitate unde sunt obligati sa faca ceva.

Gradinita are ca obiective pentru copii care o frecventeaza: insusirea limbilor engleza si germana, dezvoltarea psihomotorie armonioasa, instruirea si educarea copiilor la standarde superioare si in spirit umanist, educarea si incurajarea aptitudinilor artistice si a conduitei etice.

Aria curiculara va fi formata din cursuri de engleza, germana, actorie, modelaj, arte martiale, pictura, dans. Cursurile au tarife diferite.

Se vor efectua ore de limbi straine: engleza si germana, bineteles vor avea in program si ore pentru cultivarea bunelor maniere. Suportul didactic pentru grupa mica va cuprinde inregistrari video si audio, urmand ca pe parcurs acestea sa fie inlocuite cu cursuri intensive.

Colectivul profesional este format din 5 educatoare, 1 profesor de arte martiale. De asemenea va exista un cabinet medical unde o asistenta medicala care va efectua controale periodice si va acorda primul ajutor in caz de nevoie.

Programul va fi de la ora 8.00 -18.00. In cadrul programului vor beneficia pe langa activitatile educationale de servirea mesei si de pauza de somn. Copiilor li se va servi o gustare la ora 10.00, pranzul va fi la ora 13.00 si inca o gustare la ora 15.30. Preparatele vor fi aduse da catre o firma de catering in fiecare zi, iar meniul va varia de la o zi la alta in functie si de preferintele copiilor.

Copiii pot sa-si aniverseze ziua de nastere in cursul saptamanii cu colegii .

Sediul societatiii coincide cu locul desfasurarii activitatii propriu-zise, el fiind format dintr-o vila de 3 etaje, insumand 14 camere ( 3 sali de joaca, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, 1 bucatarie, 1 sala de mese, 3 sali pentru cursuri, 1 cabinet medical), si de curtea acesteia, care a fost amenajata ca spatiu de joaca si de relaxare.

Imobilul este inchiriat, contractul fiind initial semnat pe o perioada de 2 ani, urmand ca la expirarea acestuia sa se reinnoiasca.

Echipa manageriala

Ionescu Catalina Dora – Contabil – absolventa a cursurilor de “Expert Contabil”, persoana organizata, meticuloasa, cu ridicat grad de responsabilitate;

Ruta Constanta Cosmina - Director Marketing – recomandata pentru aceasta functie de firea sa dinamica, sociabila, comunicativa, inovativa si de aptitudinea de a duce la indeplinire obiectivele propuse;

Rosca Smaranda – Administrator - curs de 3 luni de “Administrarea Afacerilor”, fire intreprinzatoare, energica si comunicativa;

Serb Florina - Director Resurse Umane - urmarea cursurilor de specializare in resurse umane si protectia muncii timp de 3 luni fiecare, fire comunicativa, meticuloasa, perseverenta.

CLIENTII

Datorita amplasarii firmei noastre, ne adresam unei clientele cu venituri si standarde ridicate (manageri, experti contabili, ingineri IT, ingineri, medici, profesori). Aceasta clientela este alcatuita in proportie de 100% din oameni de afaceri, persoane al caror program este incarcat, motiv pentru care gradinita functioneaza cu program prelungit.

Gradinita se adreseaza populatiei din cartierul Pipera, fiind situata in mijlocul acestuia facand astfel posibil accesul.

Clientii gradinitei noastre sunt copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, copii dornici sa se joace si sa invete lucruri noi.

Motto:  “Educatia este dobandirea artei de a utiliza cunostintele

Principala noastra preocupare este de a ajuta copilul sa se construiasca pe sine la varsta prescolara cand are loc largirea raporturilor dintre copil si realitatea inconjuratoare.

Noi pornim de la identificarea unicitatii fiecarui copil descoperind in felul acesta valorile fiecaruia.

PRETURI

Pretul este de 950 ron/ luna si cuprinde:

- Lb. Germana ( o ora/ saptamana)

- Lb. Engleza (2 ore/ saptamana)

- Dans ( 2 ore/ saptamana)

- Modelaj ( o ora/saptamana)

-  Activitate matematica ( 2 ore/saptamana)
-  Cunoasterea mediului ( o ora/ saptamana)
-  Educatie muzicala ( 2 ore/saptaman)
-  Educatie fizica ( 2 ore/ saptaman)
-  Educatie rutiera ( o ora/ saptamana)
-  Educatie sanitara ( o ora/ saptamana)
-  Educatie ecologica ( o ora/ saptamana)
-  Educatie religioasa ( o ora/ 2 saptamani)

Inclusiv tariful pentru masa.

Se poate opta pentru pachetul de baza la care se mai adauga si urmatoarele activitati, insa pretul este de 1100Ron/luna.

-  Educatie artistico-plastica ( 2 ore/ saptamana)

-  Educatie socio-culturala ( 2 ore/ saptamana)

- Educarea limbajului ( 2 ore/ saptamana)

-  Educatie pentru societate ( o ora/ saptamana)
- Actorie ( 2 ore/ saptamana)

- Arte martiale ( 2 ore/ saptamana)

- Informatica ( 2 ore/ saptamana)

- Pictura ( o ora/ saptamana)

FURNIZORI

Pentru mancare : Qzine  - firma de catering din Bucuresti

Am incheiat un contract cu firma Qzine prin care aceasta ne va furniza mancarea pentru piticii nostri.

Cele trei mese pe care le oferim pe zi, vor fi livrate la orele stabilite. Comanda pentru o saptamana se da la sfaritul saptamanii precedente, iar mancarea este comandata pe zile si pe sortimente (parintii pot veni cu sugesti in efectuarea comenzii de mancare). Firma asigura prin contract transportul si vesela necesara, iar la sfaritul fiecarei zile, vesela folisita este predata firmei.

La inceputul fiecarei saptamani firma de catering are obligatia sa prezinte cerificatul de calitate pentru mancare ce urmeaza a fi livrata, semnat si stampilat. In cazul in care consideram ca mancare nu corespunde calitativ, contractul va fi reziliat si firma se obliga sa ne plateasca daune in valoare de 20.000 RON.

Gradinita se obliga prin contract ca la sfarsitul fiecarei luni caledaristice sa achite facturile catre firma de catering. In cazul in care plata facturilor este intarziata pana la 5 zile se aplica penalitati de 5% pe zi, daca termenul de 5 zile este depasit penalitatile vor fi de 15% pe zi, iar daca se vor depasi 30 de zile contractul se va rezilia si gradinita se obliga sa achite facturile restante plus penalitati de 20%.

Adresa firmei : Qzine Srl

Str. Vespasian nr.52
Sector 1, Bucuresti
Romania
Modalitate de Contact: Tel/fax: 021/312.09.90
e-mail: contact@qzine-catering.ro
comenzi:
comenzi@qzine-catering.ro
Meniu *** (Atasat)

Rechizite si jucarii : Magazinul Diverta

Diverta este cunoscut drept cel mai mare retailer de carte din Romania, cu o cota de piata de peste 25%. Aici apar in fiecare luna, in medie, peste 400 de titluri noi de carte.

Paleta larga incepand cu hartie si articole din hartie, articole scolare, accesorii de birou, organizare si arhivare, instrumente de scris uzuale si de lux, jucarii, produse gifts, genti, felicitari si finalizand cu accesorii pentru ambalare sau formulare fiscale. Reteaua Diverta distribuie produse ale unor marci importante, precum: Parker, Stabilo, Edding, Canson Apli, Koh-i-Noor, Novus, 3M, Durable etc.

Gradinita poate solicita firmei Diverta rechizite necesare activitatii didactice de 2 ori pe saptamana. La solicitarea noastra un reprezentat de vanzari se va deplasa la sediul firmei noastre pentru a lua comanda.

Diverta se obliga ca in maxim 24 de ore de la data la care a fost data comanda produsele sa fie livrate la sediul gradinitei. Prin contract, pentru inceput, gradinita va dispune de un credit maxim de 2500Ron care trebuie achita in termen de 45 de zile de la dat livrari comenzii.

Adresa firma : Str. Fainari nr. 3, sector 2

Tel: + 4 021 210 10 35

Fax: + 4 021 210 44 01

www.diverta.net

Contact: office:office@diverta.net

relatii clienti:clienti@diverta.net

Pentru curatenie:lucram cu firma CRISSTAL SRL

Crisstal este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, casa, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii. Este o companie tanara, deschisa la nou, care ne ofera serviciile pe care le dorim, la standardul de calitate ridicat.

Vom lucra cu acesta companie pe baza unui contract care prevede urmatoarele: in fiecare zi va fi o persoana responsabila de curatenia, iar dupa program doua persoane vor face curatenie in vila. De asemenea de doua ori pe luna, in functie de necesitati am prevazut in contract doua zile de curatenie generala ( aceste vor fi zilele de sambata si duminica pentru a nu influenta activitatea gradinitei). De asemenea in perioada vacantei de vara este programata curatenie generala, care in functie de necesitati si modificarile planificate poate dura intre 1 saptamana si 1 luna.

Contact:   Tel/Fax : 021 636 03 59 Mobil : 0729 93 57 73 ; 0723 50 97 85 Email : office@curatat.ro Web : https://www.curatat.ro

Pentru achizitionarea produselor electonice si electrocasnice necesare bunei desfasurari a activitatii noastre, colaboram cu MEDIA GALAXY.

Media Galaxy este marca a grupului ALTEX, lider pe piata romaneasca de retail. Lansat in februarie 2004, Media Galaxy reuneste toate atributele unui brand cu valente occidentale: inovativ; international; atitudine de lider; competenta. Prin contractul incheiat intre noi si Media Galaxy acestia ne ofera pentru inceput urmatoare produse:

15 calculatoare

1 retroproiector

1 imprimanta

1 televizor

1 cafetiere

1 frigider

1 cuptor microunde

Factura beneficiaza de un discount de 10%. In functie de necesitati pot fi comandate si alte produse in aceleasi conditii.

Pentru mobilarea corespunzatoare a vilei ne adresam firmei IKEA

Furnizori de servicii

Electrica;

Distri Gaz;

Apa Nova;

Romtelecom;

Rebu

CONCURENTALista cu gradinitele particulare din Bucuresti

Gradinite din sectorul 1: 33

Gradinite din sectorul 2: 30

Gradinite din sectorul 3: 18

Gradinite din sectorul 4: 10

Gradinite din sectorul 5: 6

Gradinite din sectorul 6: 8

Gradinitele de stat din Bucuresti

Gradinite din sectorul 1: 11

Gradinite din sectorul 4: 5

Gradinite din sectorul 5: 3

Politica de promovare

Pentru o buna desfasurare a activitatii dorim sa avem o promovare cat mai buna pentru a ne face cunoscuti.

Vom distribui pliante in cutiile postale ale locuitorilor din zona.

O alta modaliatate de promovare va fi existenta unui site propriu, iar in cadrul editiei on-line a ziarului Jurnalul National de fiecare data cand se va deschise site-ul va aparea o reclama cu gardinita noastra, unde cu un singur click utilizatorul va putea accesa pagina noastra de internet.

Pe site-ul gradinitei va exista un forum pe care parintii isi pot spune parerea, dar si pentru a afla si alte pareri in legatura cu desfasurarea activitatii si modul de pregatire a piticilor. Tot pe site-ul nostru se va gasi o galerie unde piticii isi vor gasi expuse lucrarile realizate in timpul orelor de picture, educatie plastica.

De asemenea ne vom afla si pe site-ul www.gradinite.com care este un portal de informare dedicat parintilor ce doresc ca toate informatiile utile pentru copilul lor sa fie gasite intr-un singur loc, permanent accesibil si actualizat, ce pune accent pe calitatea informatiilor si continut

Prezentare video gradinita – filmare 360o -Mult mai sugestiv decat 100 de poze, va ajuta parintele sa aiba un prim contact cu atmosfera din gradinita chiar inainte de a o vizita.

Politica de pret

In stabilirea acestor preturi am mizat pe faptul ca ne situam intr-un cartier in care locuiesc oameni de afaceri care doresc si care isi permit pentru copiii lor tot ceea ce este mai bun. In felul acesta le vor oferi copiilor lor o pregatire exceptionala, care ii va ajuta in viitor cand vor trebui sa cladeasca pe baza oferita de educatia noastra.

Clientii pot opta pentru pachetul de baza pentru care vor plati 950 Ron ( acesta cuprinde disciplinele obligatorii si masa). Daca doresc vor putea alege pe langa pachetul de baza si un pachet cu discipline optionale, insumand in final 1100 Ron. Aceste tarife au fost calculate in functie de optiunile oferite si de asemenea de tarifele practicate de concurenti.

Analiza SWOT

Prin analiza SWOT se studiaza concomitent caracteristicile unui subiect: puncte tari si puncte slabe, alaturi de oportunitati si amenintari care il pot influenta, ajutand la definirea unor strategii si directii corespunzatoare de activitate. Punctele tari si punctele slabe se refera la aspectele din interiorul problemei analizate, iar oportunitatile si amenintarile sunt factorii externi care se refera la aspecte in afara problemei analizate.

Puncte Tari

Puncte Slabe

• Se adreseaza unei nevoi foarte mari a populatiei tinere, mai bine remunerata, deschisa spre nou si dispusa sa plateasca.

• Fiind o afacere in domeniul serviciilor, nivelul cheltuielilor fixe este scazut.

• Investitia cea mai mare - capitalul uman este inimitabila, ceea ce inseamna ca, cu oameni bine pregatiti, se poate face fata unei concurente mai bine “dotate” financiar.

•Localizarea gradinitei, este aproape de clienti

•Aria curiculara variata

•Raport pret- activitate didactica foarte bun. Oferim o gama larga de cursuri la preturi accesibile.

•Posibilitatea supravegherii continue a copiilor de catre proprii parinti prin intermediul camerelor web amplasate in interiorul gradinitei. Imaginile sunt transmise in timp real si sunt disponibile pe site-ul gradinitei.

•Utilizarea produselor de calitate si oferirea servicilor de calitate.

•Lipsa unei bucatarii proprii

•Inexistenta activitatilor extracuriculare

•Gradinita este noua pe piata si inca nu suntem cunoscuti pe piata.

•Comparativ cu concurenta practicam preturi sensibil mai ridicate si acesta ar putea fii un impediment pentru noi.

Oportunitati

Amenintari

• Programele de pregatire a formatorilor devin accesibile.

• Intrarea in UE a schimbat mentalitatea oamenilor. Acestia devin constienti ca educatia este foarte importanta, si mai interesati sa investeasca intr-o educatie de calitate pentru proprii copii.

Asa cum este si normal reglementarile legale pentru deschidere unei astel de afaceri sunt stricte si vor deveni si mai stricte pe termen mediu.

•Domeniul educational se dezvolta foarte mult si exista pericolul aparitiei in zona in care ne desfasuram activitatea a altor gradinite.

Costuri

Costurile initiale(furnizori, echipamente,consumabile):

 • Media Galaxy 32.968,89 ron
 • Resia Print (fluturasi) 275,4 ron
 • Constructia site  2040 ron
 • Ikea  22.500 ron
 • Taxa pop-up  31*1000 afisari 5440 ron

TOTAL  63.224 ron

Costuri lunare(echipamente, consumabile, cheltuieli lunare):

 • Chiria  8.000 ron
 • Cheltuieli salariale  14.725 ron
 • Diverta 2.000 ron
 • Firma Crisstal-curatenie  4.000 ron
 • Firma de catering Qzine  16.800 ron
 • Energia electrica ( un consum estimativ de 700 kw * 0,32)  224 Ron
 • Reziduri menajere Rebu (52 pers *6) 312 Ron
 • Apa Nova 200 Ron
 • Romtelecom (internet) 80 ron
 • Distri Gaz 800 Ron
 • Taxa portal www.gradinite.com  1020 ron
 • Amortizare  870 ron

TOTAL  46.637 RON

Cheltuieli de promovare

Am incheiat un contract cu tipografia RESIA PRINT prin care in schimbul sumei de 81 euro echivalentul a 275,4 ron vom primi de la acestia 1000 de fluturasi color, care vor fi distribuiti in cutii postale de catre Directorul de Marketing.

In urma negocierii cu detinatorii site-ului Jurnalul National am hotarat sa fie achitata suma de 50 euro, 170 ron in schimbul a 1000 de afisari a popup-ului nostru.

Constructia site-ului gradinitei noastre ne-a costat 600 euro, 2040 ron , iar prezenta pe portalul www.gradinite.com este taxata cu suma lunara de 300 euro, 1020 ron.

Cheltuieli cu electronice si electrocasnice

Prin contractul incheiat intre noi si Media Galaxy acestia ne ofera pentru inceput urmatoare produse:

15 calculatoare*15*(569,9+ 949,0)=22.783,5 ron

1 imprimante. .1*149,9=149,9 ron

1 retroproiector  1*12000=12.000 ron

1 televizor.. .1*619,9=619,9 ron

1 cafetiera. 1*69,9=69,9 ron

1 frigider ..1*809,9=809,9 ron

1 cuptor microunde.. ..1*199,0=199,0 ron

TOTAL.. ..36.632,1 ron

DISCOUNT 10% .3.663,21 ron

TOTAL FACTURA.. .32.968,89 ron

*Calculator = Monitor LCD AOC72S(569,9 ron) +Sistem IT Davio Teen V2(940,0 ron)

Imprimanta Ink-Jet HP D2360 (149,9 ron)Televizor Samsung CW 21Z453N(619,9 ron)

Cafetiera Philips HD7446( 69,9 ron)

Frigider Zanussi ZRD23JB( 809,9 ron)

Cuptor cu microunde Zanussi ZMC21M(199 ron)

Factura beneficiaza de un discount de 10%.

Costuri mobila

Pentru achizitionarea mobilei am incheiat un contract cu firma Ikea, care ne va furniza toate produsele necesare desfasurarii activitatii. Vom achizitiona:

48 paturi* 210 Ron= 10.080 Ron

72 banci * 50 Ron = 3600 Ron

72 scaunele * 45 Ron = 3240 Ron

12 scaune birou * 50 Ron = 600 Ron

6 birouri * 150 Ron = 900 Ron

6 cuiere * 150 Ron = 900 Ron

6 dulapuri * 200 Ron = 1200 Ron

60 polite * 10 Ron = 600 Ron

24 cutii depozitare * 20 Ron = 480 Ron

6 bibioteci * 150 Ron = 900 Ron

TOTAL FACTURA=22.500 Ron

Cheltuieli salariale

Angajat

Angajator

CAS

9,50%

19,50%

SOMAJ

1%

2%

C.A.S.S.

6,50%

6,00%

F.N.U.A.S.S.

0,85%

FOND DE GARANTARE A SALARIILOR

0,85%

FOND DE RISC

0,50%

IMPOZIT SALARIU

16%

COMISION I.T.M.

0,75%

TOTAL

33%

30,45%

DEDUCERE

250 RON

EDUCATOARE

PROFESOR

MEDIC

PAZNIC

Salariu de baza

1377

445

588

947

Alte drepturi

0

0

0

0

Indemnizatie C.M.

0

0

0

0

Venit brut

1377

445

588

947

C.A.S.

131

42

56

90

Contr. Somaj

14

4

6

9

Contr. As. Soc.

90

29

38

62

Cotiz. Sind. Stat

0

0

0

0

Venit net

1143

369

488

786

Deducere personala

250

250

250

250

Alte deduceri

0

0

0

0

Venit impozabil

893

119

238

536

Impozit

143

19

38

86

Salariu net

1000

350

450

700

Profesie

Fond Salariu

Educatoare1980

Profesor

639

Medic

846

Paznic

1361

Fond Salariu Total

14725

Salariu de baza - Alte drepturi- Indemn. C.M.= Venit brut

Venit brut- C.A.S.- Contr. Somaj-Contr.As. Soc-Cotiz. Sind.Stat=Venit net

Venit net -Deducere personala-Alte deduceri= Venit impozabil

Venit impozabil- Impozit + Deducere personala= Salariu net

Fond Salariu -Impozit=Salariu de baza

Cheltuieli Firma de catering Qzine

Meniu de persoana /zi =15 ron

Meniu total persoane/zi = 15*48=720 ron

Cheltuiele lunare= 720 ron*20 zile=14.400 ron

COST INITIAL = 63.224 RON

COSTURI LUNARE = 48.401 RON

AMORTIZARE = 870 RON

COST UNITAR = 672 RON

PRET 1 = 672 + 43% * 672 = 950 RON

PRET 2 = 672 + 66% * 672 = 1100 RON

VENIT = 950 * 24 + 1100 * 48 = 75.600 RON

PRAG RENTABILITATE = 48.401 / 950 = 50

Costurile lunare de 48.401 RON pot fi acoperite in cazul in care avem 50 de clienti ( 50 de locuri ocupate) care opteaza pentru pachetul de 950 RON.

INDICATORI DE RENTABILITATE

Profit lunar = 27.199 Ron

Profit anual = 326.388 Ron

Profit I luna = 2414 Ron

Profit I an = 321.007 Ron

Rata profit I an = 28.963 : 75.600 = 36 %

TRI = (63.224 : 321.007) * 365 = 0.2 * 365 = 73 zile

Direct proportional cu cresterea natalitatii in Romania, cererea de locuri in gradinite a crescut la randul ei.

In Bucuresti acest efect a fost amplificat de marirea numarului de persoane din alte orase care aleg sa se stabileasca in capitala.

Asadar, oferta existenta de locuri in gradinite nu face fata momentan cererii uriase.

La aceasta realitate sa adauga bunele rezultate ale planului nostru de afaceri, din care reiese faptul ca infiintarea unei gradinite private poate fi, cu ajutorul unui bun management, o afacere profitabila.

Anexa 1 : ACT CONSTITUTIV

1.Membrii fondatori

In vederea efectuarii de acte de comert si pentru constituirea unei societati cu raspundere limitata se incheie prezentul act constitutiv.
Persoanele care prin libera vointa constituie prezenta societate sunt:

1. Ionescu Catalina Dora, nascuta la data de 19/01/1985 in localitatea Bucuresti, domiciliata in Bucuresti, Bd Ramnicu Sarat, Nr. 20, Bl. 16A, Sc. 2, Et. 6, Ap. 75, de cetatenie romana.


2. Ruta Constanta Cosmina, nascuta la data de 07/09/1985 in localitatea Alexan- dria, domiciliata in Bucuresti, str.
Cap. Ion Gheorghe, Nr. 2, Bl.81, Sc. 1, Et. 4, Ap. 10, de cetatenie romana.

3. Rosca Smaranda, nascuta la data de 28/11/1985 in localitatea Targoviste, domiciliata  in Str Alunelului, nr 3, Bl 45, Ap 20, Et 1, Sector 3, Bucuresti, cetatenie romana.

4. Serb Florina, nascuta la data de 13/5/1985 in localitatea Campulung Muscel, domiciliata in bld. Mihail Kogalniceanu, nr 21, Et 3, Ap 5, Bucuresti, Sector5, de   cetatenie romana.

2.Forma, denumire , sediu

Forma : societate cu raspundere limitata

Denumire: S.C. LA PITICOT S.R.L.

Sediu: str. Saulei, nr. 34, Bucuresti, sector 1

Emblema:

3.Obiectul de activitate al societati

Obiectul de activitate al societatii este: alte forme de invatamant

Caen:8042
Activitate principala: invatamant

4. Capital social

Capitalul social subscris este de 112000 lei numerar.

Aportul fiecarui asociat la constituirea capitalului social si partile sociale care ii revin:
1.Ionescu Catalina Dora, 28000 lei , reprezentand 25% din capitalul social ,2800 parti sociale
2.Ruta Constanta Cosmina, 28000 lei , reprezentand 25% din capitalul social, 2800 parti sociale

3.Rosca Smaranda, 28000 lei , reprezentand 25% din capitalul social, 2800 parti sociale

4.Serb Florina, 28000 lei, reprezentand 25% din capitalul social., 2800 parti sociale

O parte sociala are valoarea nominala de 10 lei.

Anexa 2 : Concurenti Directi – din zona Pipera Tunari

Gradinita Butterfly

Adresa

Str. Stefan cel Mare nr. 35
Sector Ilfov
0726.64.22.64
Reper: Zona Rezidentiala Pipera

Limbi straine predate

 • Engleza

Cursuri optionale

Limbi straine (germana, franceza, spaniola)
Dans (dans de societate, dans sportiv, balet)
Aikido
Tenis de camp, Inot
Cor, Pian
Initiere calculator
La cursurile optionale pot participa si copii neincadrati in programul gradinitei.

Activitati extracuriculare

Vizite la muzee, teatru, circ, Zoo, vizite tematice, excursii, tabere

Evenimente

Serbare de Craciun, Serbare de Vara, Ziua Mamei si Sarbatoarea Martisorului, Ziua Internationala a Copilului

Perioadele de vacanta

Gradinita functioneaza tot anul, cu exceptia a doua saptamani din luna august in care este inchis spatial pentru igienizare.

Se respecta de asemenea programul de vacanta al MEC,  care prevede  vacanta de iarna in jurul sarbatorilor si vacanta de Paste.

Tarife lunare

Scurt: 8:00 - 12:00 - 650 lei
Mediu: 8:00 - 13:00 - 800 lei
Lung: 8:00 - 18:00 - 900 lei
Extins :8:00 - 19:00 - 1000 lei
Incluse in oferta educationala:
Toate activitatile din programul scolar
Rechizitele si materialele didactice necesare desfasurarii activitatilor in limba romana;
Evaluari corespunzatoare, caracterizari;
Proiectele derulate in timpul anului scolar sau in perioada vacantelor;
Organizarea unor expozitii cu lucrarile copiilor;
Control si supraveghere medicala pe toata durata programului;

Gradinita Happy Univers

Adresa

Voluntari - Pipera: Str. Emil Racovita 29 A
Sector Ilfov

Grupele de copii

5 grupe - 12 copiii/grupa

Spatii

5 sali de de grupa, cabinet de informatica, cabinet metodic, sala de sport , sala de mese, dormitoare.

Transport

La cerere.
Tarif : 150 RON - 250 RON in functie de zona

Loc de joaca

Da

Alimentatie

Bucatarie proprie

Materiale didactice

Mijloace audio-vizuale - standarde internationale

Limbi straine predate

 • Engleza

Cursuri optionale

Pian, dansuri, computer, arte martiale

Activitati extracuriculare

Excursii, vizite, tabere sportive, serbari, spectacole

Evenimente

Halloween, Craciun, Paste, 8 Martie, 1 Iunie

Tarife lunare

Program I: 730 lei
Program II: 830 lei
Program III: 930 lei

Gradinita Hermann Oberth

Adresa

Soseaua Pipera – Tunari, 1H, vila P10, Jud. Ilfov
Sector Ilfov
004) (021) 2691213; 0724098723; informatii in germana: 0724061962

Alimentatie

Bucatarie proprie, cu un meniu din care sunt excluse alimentele care pot afecta sanatatea copiilor si dezvoltarea lor

Materiale didactice

Achizitiile se fac din Germania si Austria

Limbi straine predate

 • Germana

Cursuri optionale

Balet, activitati de dezvoltare fizica, pictura, modelaj in lut, educatie antreprenoriala, gradinarit, engleza

Activitati extracuriculare

Sunt ancorate in temele abordate in programul zilnic; rolul lor este de a facilita intelegerea unor aspecte discutate si de a oferi o noua perspectiva asupra temei abordate.

Evenimente

Sunt sarbatorite evenimentele relevante din cultura germana, precum si cele care au semnificatie pentru cetatenii romani

Perioadele de vacanta

Sapte saptamani de vacanta pe durata unui an scolar

Tarife lunare

Program scurt: 800 RON
Program lung: 1200 RON

Nu exista gradinite de stat in zona Pipera Tunari.

ANEXA 3 Organigrama

Organization Chart

CUPRINS

Descrierea activitatii p. 2

Clienti p. 3

Preturi .. p. 4

Furnizori . p. 5

Concurenta p. 7

Politica de promovare . p. 8

Politica de pret . p. 8

Analiza SWOT p. 9

Costuri . p. 11

Indicatori de rentabilitate ……………………………………………….. p. 15

Concluzii ……………………………………………………………………. p. 15

Anexe ……………………………………………………………………… p. 16


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 5923
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site