Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateC
C sharpCalculatoareCorel drawDot netExcelFox pro
FrontpageHardwareHtmlInternetJavaLinux
MatlabMs dosPascalPhpPower pointRetele calculatoare
SqlTutorialsWebdesignWindowsWordXml

Obtinere de informatii in timpul lucrului

calculatoare

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
TRANSMISII IN BANDA DE BAZA
AUTOMATIZARI - PROIECTAREA SISTEMELOR DE CONDUCERE CU AUTOMATE PROGRAMABILE
Crearea folderelor
APLICATIA DRG NATIONAL 2008
Bibliotecile dinamice in Delphi
Urmarirea desfasurarii proiectului - Microsoft Project
Modelul structural al unui Calculator Numeric
AUDITUL APLICATIILOR
SISTEMUL INFORMATIONAL
Limitele modelelor clasice de proiectare a sistemelor informatice


Obtinere de informatii in timpul lucrului

Pentru informatii despre comenzi, tastatura si butoane de pe bara de instrumente, vezi Help (Ajutor) interactiv.
In acest capitol

Unde le gasiti? 054

Informatii imediate 057

Exista o metoda mai rapida? 059

Cautare de informatii necesare 060

Ghid pentru ajutor interactiv 061

Unde le gasiti?

Aceasta carte este numai o parte a documentatiei pentr-u Microsoft Excel ­documentatia destinata modului dvs. de lucru. Unele informatii sunt incluse in cartile care vin odata cu Microsoft Excel; alte informatii sunt interactive. Toata informatia interactiva si tiparita este destinata sa lucreze impreuna pentru a va ajuta sa va realizati lucrarea repede si eficient. Urmatoarele sectiuni sunt adaptate sistemului dvs. Daca utilizati Macintosh, treceti acum la sectiunea 'Daca utilizati Microsoft Excel pentru Macintosh'.

Daca utilizati Microsoft Excel pentru Windows

Lectie introductiva: Quick Preview (Demonstratie rapida)

Utilizati lectia interactiva Quick Preview (Demonstratie rapida) pentru a va ajuta sa incepeti lucrul - invatati despre principalele concepte si facilitati si aflati ce este nou in Microsoft Excel versiunea 5.0 si unde sa cautati interactiv pentru a gasi informatia care va este necesara. Quick Preview (Demonstratie rapida ) se deschide automat prima data cand lansati in executie Microsoft Excel. Puteti, de asemenea, sa o consultati in orice moment prin selectia comenzii Quick Preview (Demonstratie rapida) din meniul Help (Ajutor).

Informatie interactiva

Help (Ajutor) interactiv. Instructiuni 'Pas cu pas' detaliate si informatii de referinta pentru toate operatiile si facilitatile inclusiv comenzile, butoanele barei de instrumente, functiile si limbajul Visual Basic. Deschideti Help utilizand comenzile din meniul Help (Ajutor). Pentru mai multe informatii despre Help si modul in care el lucreaza, vezi ulterior in acest capitol sectiunea 'Ghid pentru ajutor interactiv'.

Examples and Demos (Exemple si demonstratii). Lectii scurte, interactive, axate pe un singur obiectiv. Puteti sari direct la exemple si demonstratii specifice facand clic pe butonul Examples and Demos (Exemple si demonstratii) inclus in multi din termenii Help. Puteti rasfoi lista lor completa selectand comanda Examples and Demos (Exemple si demonstratii) din meniul Help (Ajutor).

Fisiere exemplu. Puteti deschide exemple in Microsoft Excel si le puteti utiliza pentru a va crea si extinde propriile lucrari. Cele mai multe fisiere exemplu sunt in subdirectorul EXAMPLES din directorul unde ati instalat Microsoft Excel. Fisierele exemplu din Microsoft Query sunt in subdirectorul MSAPPSMSQUERY al directorului in care ati instalat Windows.

- Functiile foii de calcul. Descrierea tuturor functiilor foii de calcul si a argumentelor lor apare in Function Wizard (Asistsnt functie). Faceti clic pe butonul Function Wizard (Asistent functie) din bara de instrumente Standard pentru a selecta o functie, asambla corect argumentele si insera functia in formula dvs.

Pentru mai multe informatii despre Function Wizard (Asistent functie), vezi 'Utilizare Function Wizard (Asistent functie)' din Capitolul 10. In Help interactiv sunt, de asemenea, incluse informatii si exemple detaliate despre functiile foii de calcul.

Informatie tiparita.

Ghidul utilizatorului de Microsoft Excel. Explica modul in care se executa operatiile, adesea cu exemple si grafica. Include referinte incrucisate la informatiile complete in Help. Contine un asistent instruire rapida care face cunoscute principalele concepte si facilitati din Microsoft Excel

Ghidul utilizatorului de Visual Basic din Microsoft Excel. Ghid complet pentru automatizarea, particularizarea si programarea lui Microsoft Excel.

Referinte Visual Basic din Microsoft Excel O referinta completa la limbajul Visual Basic este disponibila in Help interactiv. Aceasta referinta este, de asemenea, disponibila sub forma de manual (carte) si poate fi achizitionata in forma de carte si suport magnetic sau comandata direct de la Microsoft Press.

Ghidul utilizatorului de Microsoft Query. Ghid pentru accesarea si regasirea datelor din baze de date.

Daca utilizati Microsoft Excel pentru Macintosh

Lectie introductiva: Quick Preview (Demonstratie rapida)

Utilizati lectia interactiva Quick Preview (Demonstratie rapida) pentru a va ajuta sa incepeti lucrul - invatati despre principalele concepte si facilitati si aflati ce este nou in Microsoft Excel versiunea 5.0 si unde sa cautati interactiv pentru a gasi informatia care va este necesara. Pentru a vedea Quick Preview (Demonstratie Rapida) alegeti comanda Quick Preview (Demonstratie rapida) din meniul Help (Ajutor). Daca ecranul dvs. este mai mic de 13 inci, comanda Quick Preview (Demonstratie rapida) se afla in meniul Window (Fereastra).

Informatie interactiva

Help (Ajutor) interactiv. Instructiuni 'Pas cu pas' detaliate si informatii de referinta pentru toate operatiile si facilitatile incluzand comenzile, butoanele barei de instrumente, functiile si limbajul Visual Basic. Deschideti Help utilizand comenzile din meniul Help (Ajutor). Daca ecranul dvs. este mai mic de 13 inci, comenzile Help (Ajutor) vor apare in meniul Window (Fereastra) Pentru mai multe informatii despre Help si modul in care el lucreaza, vezi ulterior in acest capitol 'Ghid pentru ajutor interactiv'.

Examples and Demos (Exemple si demonstratii). Lectii scurte, interactive, axate pe un singur obiectiv. Puteti rasfoi lista lor completa selectand comanda Examples and Demos (Exemple si demonstratii) din meniul Help (Ajutor). Daca ecranul dvs. este mai mic de 13', comanda se afla in meniul Window (Fereastra).Fisiere exemplu. Exemplele actuale le puteti deschide in Microsoft Excel si utiliza pentru a va crea si extinde propriile lucrari. Fisierele exemplu sunt in folder-ul MICROSOFT EXCEL:EXAMPLES.

Functiile foil de calcul. Descrierea tuturor functiilor foii de calcul si a argumentelor lor apare in Function Wizard (Asistent functie). Faceti clic pe butonul Function Wizard (Asistent functie) din bara de instrumente Standard pentru a selecta o functie, asambla corect argumentele si insera functia in formula dvs.

Pentru mai multe informatii despre Function Wizard (Asistent functie), vezi 'Utilizare Function Wizard (Asistent functie)' din Capitolul 10. In Help interactiv sunt incluse informatii si exemple detaliate despre functiile foii de calcul.

Informatie tiparita

Ghidul utilizatorului de Microsoft Excel. Explica modul in care se executa operatiile, adesea cu exemple si grafica. Include referinte incrucisate la informatiile complete din Help. Contine un asistent instruire rapida care face cunoscute principalele concepte si facilitati din Microsoft Excel.

Ghidul utilizatorului de Visual Basic din Microsoft Excel. Ghid complet pentru automatizarea, particularizarea si programarea lui Microsoft Excel.

Referinte Visual Basic din Microsoft Excel. O referinta completa la limbajul Visual Basic este disponibila in Help interactiv. Aceasta referinta este, de asemenea, disponibila sub forma de manual si poate fi achizitionata in forma de carte si suport magnetic sau comandata direct de la Microsoft Press.

Ghidul utilizatorului de Microsoft Query. Ghid pentru accesarea si regasirea datelor din baze de date. Daca Microsoft Query nu vine cu copia dvs. de Microsoft Excel, utilizati cuponul din cutie pentru a obtine o copie.

Informatii imediate

Microsoft Excel va da sfaturi cum sa lucrati mai eficient si furnizeaza instructiuni detaliate si informatii de referinta direct pe ecran. Informatia de care aveti nevoie niciodata nu este departe. Sectiunile urmatoare din acest capitol va furnizeaza detalii despre cum sa utilizati aceste informatii.

<figura: pagina 057>

In timp ce mutati indicatorul mouse-ului peste butoanele din bara, apare in bara de stare o descriere a ceea ce butonul face. In Windows, numele butonului apare langa el daca lasati indicatorul mouse-ului pe buton. In Macintosh, puteti obtine informatii despre buton prin utilizarea lui Balloon Help.

Help (Ajutor) este, de asemenea, disponibil pentru fiecare cutie de dialog si mesaj de avertizare.

Pas cu pas

Pentru instructiuni pas cu pas si informatii asociate, faceti dublu clic pe butonul [?] pentru a fi afisata cutia de dialog Search (Cauta) din Help (Ajutor) si apoi:

* Tastati acest cuvant cheie si alegeti Show Topics(Arata termenii) | Selectati un termen si alegeti Go To (Salt la)

* commands, Help on (comenzi, Ajutor interactiv) Obtine ajutor pentru comanda sau elementul ecran selectat

* Help, searching (Ajutor, cautare) | Cauta Help (Ajutor) pentru un anumit termen

* TipWizard (SfatAsistent) | Utilizare TipWizard (SfatAsistent)

Exista o metoda mai rapida?

Cand exista o metoda mai rapida si eficienta de realizare a actiunii pe care tocmai ati executat-o, TipWizard (SfatAsistent) v-o aduce la cunostinta. Faceti clic pe butonul TipWizard (SfatAsistent) pentru a o afisa.

Faceti clic pe acest buton cand este luminat pentru a afisa TipWizard (SfatAsistent). Faceti clic din nou pe el pentru a-l ascunde.

Sfatul va arata cum sa faceti mai eficient actiunea precedenta sau va da informatii despre o facilitate asociata.

Faceti clic pe sageti pentru a parcurge lista de sfaturi care au aparut in aceasta

sesiune de lucru.

Faceti clic aici pentru mai multe informatii despre sfat.

Daca sfatul va arata sa utilizati un buton de pe bara de instrumente, butonul

apare aici.

Daca doriti sa adaugati in bara de instrumente un buton care apare in TipWizard (SfatAsistent), selectati comanda Toolbars (Bare de instrumente) din meniul View (Vizualizare) si glisati butonul de la TipWizard (SfatAsistent) la bara de instrumente.

Pas cu pas

Pentru instructiuni pas cu pas si informatii asociate, faceti dublu clic pe butonul pentru a fi afisata cutia de dialog Search (Cauta) din Help (Ajutor) si apoi:Tastati acest cuvant cheie si alegeti Show Topics(Arata termenii) |  Selectati un termen si alegeti Go To (Salt la)

* TipWizard (SfatAsistent) | Utilizare TipWizard (SfatAsistent)

Cautare de informatii necesare

Faceti dublu clic pe butonul Help (Ajutor) de pe bara de instrumente Standard pentru a cauta Help (Ajutor) exact pentru informatia care va este necesara.

<figura : pagina 060>

Help (Ajutor)

Tastati un cuvant despre care doriti mai multe informatii sau selectati unul din lista.

Faceti clic aici sau apasati ENTER.

3. Apar toti termenii asociati cuvantului pe care l-ati tastat. Selectati termenul pe care doriti sa-l vedeti.

4. Faceti clic aici sau apasati ENTER.

5. Help (Ajutor) afiseaza termenul.

Puteti, de asemenea, face clic pe butonul Search (Cauta) din fereastra Help (Ajutor) pentru a se afisa cutia de dialog Search (Cauta).

Daca doriti sa va intoarceti la termenul pe care 1-ati vizualizat anterior, puteti selecta butonul Back (Inapoi) sau History (Istoric) din fereastra Help (Ajutor). Butonul Back (Inapoi) va face sa parcurgeti termenii in ordine inversa. Butonul History (Istoric) afiseaza o lista de termeni pe care i-ati consultat. Faceti dublu clic pe termenul dorit.

Pas cu pas

Pentru instructiuni pas cu pas si informatii asociate, faceti dublu clic pe butonul ?] pentru a fi afisata cutia de dialog Search (Cauta) din Help (Ajutor) si apoi:

* Tastati acest cuvant cheie si alegeti Show Topics(Arata termenii) Selectati un termen si alegeti Go To (Salt la)

* Help , searching(Ajutor, cautare) | Cauta Help (Ajutor) pentru un termen particular.

Ghid pentru ajutor interactiv

Puteti deschide Help (Ajutor) utilizand comenzi din meniurile Microsoft Excel.

* Sistem | Unde sa gasiti comenzi Help

* Windows | In meniul Help (Ajutor)

* Macintosh | In meniul Help (Ajutor). In meniul Window (Fereastra), daca

ecranul dvs. este mai mic de 13 inci

<figura: pagina 062>

Microsoft Excel Help

Faceti clic pe butonul Contents (Cuprins) pentru a va intoarce la cuprins.

Faceti clic pe butonul Index pentru un index alfabetic.

<figura.>

Help (Ajutor) in Microsoft Windows

<figura:pagina 063>

Faceti clic pe linia de subliniere punctata pentru o scurta definitie.

Instructiunile 'Pas cu pas' apar in fereastra How To (Cum sa).

Faceti clic pe butonul On TOp (Deasupra) si apoi faceti clic pe registrul de lucru. Instructiunile vor sta deasupra a masura ce le executati.

Faceti clic pe butonul Overview (Informatii generale) pentru informatii generale despre subiect. Faceti clic pe butonul Example and Practice (Exemple si exercitii) pentru o sesiune interactiva de exemple si exercitii.

<figura>

Help (Ajutor) in Macintosh

<figura: pagina 064>

Faceti clic pe linia de subliniere punctata pentru o scurta definitie.

Faceti clic pe linia de subliniere continua pentru a ajunge la subiectul dorit.

Faceti clic pe butonul On Top (Deasupra) si apoi faceti clic pe registrul de lucru. Instructiunile vor sta deasupra pe masura ce le executati.

<figura>

Pas cu pas

Pentru instructiuni pas cu pas si informatii asociate, faceti dublu clic pe butonul [?] pentru a fi afisata cutia de dialog Search (Cauta) din Help (Ajutor) si apoi:

* Tastati acest cuvant cheie si alegeti Show Topics(Arata termenii) | Selectati an termen si alegeti Go To (Salt la)

* Help, overview (Ajutor, informatii generale) | Informatii generale despre utilizare Help (Ajutor) pentru gasi informatiile necesare dvs.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 995
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site