Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Securizatorul pentru Baze de Date

baze de date+ Font mai mare | - Font mai micSecurizatorul pentru Baze de Date

Problema de securitate : lipsa completa a protectieiMajoritatea aplicatiilor pentru baze de date (tip solutii ERP) sunt orientate mai degraba spre o functionalitate cat mai completa decat spre securitatea informatiilor cu care acestea lucreaza, lucru dealtfel normal si eficient.

Totusi, datele confidentiale din aceste baze de date sunt permanent expuse oricarui "curios", care le poate citi chiar si cu Microsoft Office Excel (prea simplu, nu-i asa?). Desi accesul in program este protejat de o parola, fisierele care contin datele nu au secrete.

Solutia

Securizatorul pentru Baze de Date este o solutie inovatoare, flexibila, transparenta, usor de implementat si intretinut, care inlatura problemele legate de securitatea datelor in firma dumneavoastra.

Securizatorul codifica fisierele pe baza unor parole secrete (pe care le definiti dvs.) si le transforma aparent in gunoi informational, fara nici un sens daca sunt citite direct. Desigur, pentru a putea fi citite doar de programul ERP (cum ar fi WinMentor). Acesta lucreaza normal cu ele, deoarece Securizatorul asigura doar pentru acesta traducerea datelor in timp real.

Datele sunt citite si scrise pe disc direct codificate si sunt permanent protejate!

Ca o schema de principiu, in stanga (1.) aveti baza de date in forma actuala, iar in dreapta (2.) aveti baza de date protejata cu Securizatorul.

1. Initial, baza de date este accesibila oricui, inclusiv WinMentor-ului.

2. In forma criptata (codificata), baza de date nu se mai poate citi decat cu translatorul, care lucreaza doar cu programul cu care doriti dumneavoastra. Parolele, singurele chei la informatii, sunt secretul dvs. Astfel, aveti controlul complet asupra informatiilor din bazele de date.

2.

Securizatorul NU interfereaza cu informatiile dvs., doar le protejeaza. Este usor de instalat si administrat, si nu restrange cu absolut nimic libertatea de prelucrare a datelor. In fapt, este atat de transparent incat daca doriti, angajatii dvs. nici nu vor sti de instalarea acestuia. Doar "curiosii" vor fi neplacut surprinsi. Este atat de transparent, incat nici Mentor nu sesizeaza existenta acestuia si lucreaza normalPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 867
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved