Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE
loading...AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Moduri de suprapunere a imaginilor (blending modes)

calculatoare

+ Font mai mare | - Font mai mic
DOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Xerox WorkCentre 7232 DADF copier/printer
Calculator Numeric - Sistem de prelucrare a informatiilor
Configuratia Hardware a unui Microcalculator PC
MOUSE
EVOLUTIA METODELOR DE PROIECTARE A SISTEMULUI INFORMATIC
Viper – Computer de Clima si Productie - Manualul Utilizatorului
Obiectivele si functiile unui sistem de operare
PROGRAME DE CALCUL TABELAR
MICROPROCESOR
PROIECT - AUTOMAT PENTRU ETICHETAT SI IMBUTELIAT STICLE

Moduri de suprapunere (blending modes)Page 1
Normal

Culorile originale si opacitatea sunt pastrate.

Noise

Zgomotul este adaugat in funtie de opacitatea culorii de amestec pentru a intregi statul (layer). O opacitate de 100% va „produce” suficient zgomot astfel incat obiectele sa para dure, colturoase.

Darknes

Doar culorile de amestec cu o stralucire de sub 50% vor fi vizibile. Stralucirea acestor culori influenteaza si opacitatea lor; daca o culoare are stralucirea de 25%, opacitatea va fi de 50%. Daca stalucirea este mai mica sau egala cu 50, atunci opacitatea va fi dubla.

Multiplay

Suprafetele sunt umbrite in functie de intensitatea culorii de amestec. Culorile de amestec mai inchise vor fi mai opace; daca au valori de 25%, opacitatea va fi de 25%.

Opacitatea are aceeasi valoare cu „intunericul”.

Color Burn

Opacitatea amestecului este definita „intunecimea” culorii de amestec. Culorile mai inchise vor fi mai opace; daca o culoare de amestec are o stralucire de 25%, opacitatea va fi de 75%. Contrastul pe imaginea originala este definita de opacitatea culorii de amestec. O culoare mai opaca va adauga un contrast mai mare culorilor originale; daca o culoare de amestec are opacitatea de 75%, contrastul imaginii va creste cu 75%.

Opacitatea are aceeasi valoare cu „intunericul”.

Ardere lineara

Opacitatea amestecului este definita de „intunecimea” fiecarul canal de culoare din imaginea originala. Culori mai inchise din imaginea originala vor fi mai opace; daca amestecul de colori original are o valoare a stralucirii de 25%, opacitatea va fi de 75%.

Opacitatea egaleaza „intunecimea” fiecarul canal de culoare.

Lumina

Doar culorile de amestec cu stralucire de peste 50% vor fi vizibile. Stralucirea culorii de amestec defineste opacitatea; daca o culoare de amestec va fi de 75%, opacitatea va fi de 50%.

Daca stalucirea este egala sau mai mare de 50, atunci opacitatea va avea valoarea diferentei dintre

AICI NU ARE LOGICA !!!

If brightness is equal or greater than 50, then opacity equals brightness minues brightness divided by two.

Filtre (screen)

Suprafetele sunt luminate in functie de stralucirea culorilor de amestec. Culori de amestec mai stralucitoare vor fi mai opace; daca o culoare va avea stralucirea de 25%, opacitatea va fi de 25%.

Opacitatea egaleaza „intunecimea”.

Folosirea culorilor (dodge= truc, eschiva, evitare; titlul original: color dodge)

Opacitatea este definita prin stralucirea culorii de amestec. Culori mai stralucitoare vor fi mai opace; in cazul in care culoarea de amestec are stralucirea de 75%, opacitatea va fi de 75%. Contrastul imaginii initiale este definit de opacitatea culorii de amestec. O culoare mai opaca, va mari contrastul imaginii originale; daca o culoare de amestec are o valoare a opacitatii de 75%, contrastul va creste cu 75%.

Opacitatea este egala cu stralucirea
Contrast equals contrast plus opacity. ?????

Linear Dodge

Opacitatea este definita de stralucirea fiecarei culori initiale. Culoarea mai stralucitoare va fi mai opaca; daca stalucirea unei culori de amestec este de 75%, opacitatea va fi de 75%.

Opacitatea are aceeasi valoare cu „intunecimea” fiecarui canal de culoare.

Overlay

Suprafetele luminoase sunt filtrate, iar cele intunecate sunt amplificate. Stralucirea este definita de stralucirea culorii de amestec. Suprafetele intunecate apar si mai inchise, iar cele luminoase apar mai stralucitoare.

Soft LightSuprafetele luminoase sunt estompate, iar cele intunecate vor fi „arse”. Opacitatea este definita de stralucirea fiecarul canal de culoare initiala. Canalele de culoare initiala mai stralucitoare vor fi mai opace; daca o culoare initiala are valoarea stralucirii de 75%, opacitatea amestecului va fi de 75%.

Hard Light

Suprafetele sunt luminate sau intunecate in functie de stralucirea culorii de amestec. Suprafetele mai luminoase vor fi estompate, iar cele intunecate vor fi accentuate.

Vivid Light

Suprafetele luminoase vor fi „diluate” iar cele intunecate vor fi „arse”. Contrastul este influientat de stalucirea amestecului si intunecime.

Linear Light

Suprafetele luminoase vor fi „diluate” iar cele intunecate vor fi „arse”.

Daca stralucirea culorii de amestec este mai mare sau egala cu 50, imaginea initiala va fi mai luminoasa prin cresterea stralucirii. Daca straucirea va fi mai mica sau egala cu 50, suprafata initiala va fi mai intunecata, prin cresterea stralucirii.

(??????If the brightness of the blend colour is less or equal to 50, then the source area will be darkened by increasing its brightness. )

Page 4

Pin Light

Culorile de amestec sunt inlocuite in functie de stralucirea lor. Culorile initiale mai intunecate cu o stralucire mai mica sau egala cu 50 vor fi inlocuite de culori de amestec daca acestea sunt mai intunecate decat cele initiale. Culori initiale mai deschise cu stralucirea egala sau mai mare de 50 vor fi inlocuite de culori mai deschise decat cele initiale.

Hard Mix

Culorile initiale se mentin in functie de diferentele dintre stralucirile culorilor de amestec si 50%    gray.

Difference

Culorile de amestec se extrag din culorile de baza folosind inversiunea culorilor; pe baza diferentei de culori.

Exclusion

Culorile de amestec se extrag din culorile de baza folosind inversiunea culorilor; pe baza diferentei de culori. Nivelul de gri este egal cu opacitatea culorilor de amestec.

Hue

Saturatia si stralucirea culorilor initiale sunt egale cu sunt egale cu diferenta dintre culoarea initiala si nivelul amestecului de culoare.

Page 5

Saturarea

Saturarea culorilor initiale este egala cu saturarea amestecului de culoare.

Culoarea

Saturarea culorilor initiale este egala cu saturarea amestecului de culoare. Nivelul culorilor initiale este egal cu cel al amestecului de culoare. Stralucirea culorilor originale este „opusa” celei amestecului de culoare.

Luminozitate

Stralucirea culorilor originale este egala cu cea a amestecului de culoare.loading...


Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 626
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2020 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site