Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Consideratii generale asupra limbajului

fox pro

+ Font mai mare | - Font mai mic
Consideratii generale asupra limbajului

Consideratii generale

Toate limbajele de programare au in general aceeasi structura de principiu a instructiunilor. Sunt unele limbaje de programare care sunt dedicate unui anumit tip de prelucrari de date, motiv pentru care dispun de biblioteci de subprograme care asigura automatizarea anumitor faze de prelucrarea datelor. De exemplu programele dedicate prelucrarii matematice a datelor de tip Matcad sau Matematica. Altele sunt pentru prelucrarea informatiilor care sunt sub forma de baze de date, de tip FoxPro, Dbase, Paradox sau SQL, etc. Alte programe sunt de tip general dispunand de biblioteci de functii si asigurand o flexibilitate mare de prelucrare a informatiei atat pe ecran pentru jocuri de exemplu C C sau Cod masina, precum si altele mai putin flexibile dar cu biblioteci de programe care automatizeaza procesul de prelucrarea datelor de tip Pascal, Visual Basic, Basic4GL, etc.
Alegerea limbajului de programare

Diferenta intre programul sursa si cel executabil este ca in cazul primului este necesara mai intai instalarea si pornirea programului in care se scrie codul sursa, in timp ce pentru programul executabil acest lucru nu mai este necesar el ruland direct fara a mai fi necesara lansarea programului sursa. Acest lucru inseamna ca utilizatorul nu trebuie sa detina licenta si pentru programul in care a fost realizat programul executabil el trebuind sa detina numai licenta pentru programul executabil pe care de fapt l-a achizitionat.

Alegerea intre aceste tipuri de programe se face in faza de tema de proiectare sau cel mai tarziu la caietul de sarcini deoarece ulterior este foarte greu de a se reveni in alegerea altui limbaj de programare acestea ne fiind compatibile unul cu celalalt.Datorita faptului ca in domeniul economic se lucreaza mult cu siruri de date organizate tabelar numite si baze de date vom analiza numai programele de acest tip si anume FoxPro si Visual Basic. Daca primul este specific bazelor de date, al doilea este de tip general putand fi folosite si in alte domenii decat prelucrarea bazelor de date.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 580
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site