Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Inregistrare sunet prin calculator

hardware

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Scrierea unui CD-R/DVD - overburning
Inregistrare sunet prin calculator
Instalarea certificatului digital
Manual de utilizare pentru - CD Writer CRW-5232AS ASUS
Tipuri si modele de modeme ADSL
Memoria secundara
Dispozitive de iesire
Microcontrolerul pe 8 biti PIC 16F84 - Exemple
ASDN - CIRCUITE LOGICE COMBINATIONALE CU DECODIFICATOARE / MULTIPLEXOARE
ARHITECTURA UNUI CALCULATOR PERSONAL - Structura UCP


Inregistrare sunet prin calculator
Cu un microfon puteti incepe inregistrarea apasand butonul rosu (nu e chiar rosu, nu? ok, atunci apasand butonul care are pe el un cerc colorat). Mai intai veti dori poate sa stabiliti sursa. Vedeti in bara a doua de instrumente o lista derulanta unde scrie Microphone. Desigur, cel mai adesea inregistrati cu microfonul, dar acolo sunt mai multe surse: de exemplu puteti inregistra de pe un CD audio. Eu am folosit pentru a inregistra sunete redate de calculator: am folosit Line In atunci. Cazuri?

Ascultati muzica de la un post radio online sau de pe anumite situri (YouTube) si doriti sa capturati ceea ce auziti in boxe (sau poate doriti sa capturati o discutie vocala cu Skype, GTalk, Yahoo! Messenger). Capturand sunetul direct din calculator, fara sa treaca prin aer (de la boxe la microfon) evident calitatea este excelenta. Cand doriti sa opriti, apasati pe butonul cu un patrat.

Dupa ce ati inregistrat puteti sa faceti diferite operatiuni. Cand ne distram luand interviuri copiilor (pe care le publicam pe situl nostru personal) evident apar aaaaa-uri, balbaieli… Cu Audacity acestea dispar rapid (manual): marcati zona cu pauza sau cu 'defectiuni' si… cut (Ctrl+X)! Apropo de pauze, exista si posibilitatea eliminarii automate a pauzelor prea lungi, dar inregistrarea trebuie sa fie mono (puteti din Tracks Stereo to mono). Puteti face mai multe inregistrari si pune in canon! Sau aplica diverse efecte. Copiii mei se amuza copios aplicand inregistrarilor viteza mai mare sau mai mica (Effect Change Speed), sau ton mai gros ori subtire (Effect Change Pitch), sau inversand-o total (Effect Reverse). Nu uitati sa marcati portiunea pe care doriti sa aplicati efectul, sau puteti pur si simplu apasa Ctrl+A pentru a-l aplica pe intreaga inregistrare.La final veti dori sa salvati roadele muncii. Audacity are un format propriu dar, daca ati terminat prelucrarile, este bine sa il exportati in format MP3 (File Export). Implicit Audacity nu stie sa converteasca in format MP3, dar vi se va sugera o locatie de download pentru cele necesare (descarcati, puneti fisierele undeva, poate intr-o folder in folderul Audacity, apoi indicati calea). Dupa ce aveti fisierul MP3 il puteti publica de exemplu pe DivShare, care va ofera apoi direct un cod de introdus in sit. Uite cum cu Audacity si DivShare puteti deveni rapid un podcaster


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1119
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site