Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE
loading...AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


DIFERENTA INTRE APPLET-URI SI APLICATII

java

+ Font mai mare | - Font mai mic
DOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
METODE CONSTRUCTOR DE BAZA
INSTRUCTIUNEA CONDITIONALA IF
PRECEDENTA OPERATORILOR
DECLARAREA VARIABILELOR TABLOU
ETICHETE
TESTAREA TASTELOR SHIFT, CONTROL SI ALT
APELAREA UNEI ALTE METODE CONSTRUCTOR
CICLURI DO … WHILE
INCREMENTAREA SI DECREMENTAREA
REALIZAREA UNUI APPLET

DIFERENTA INTRE APPLET-URI SI APLICATII

Aceasta diferenta consta in principal in modul cum acestea sunt rulate.

Aplicatiile sunt rulate prin intermediul unui interpretor Java care incarca fisierul clasa principal al aplicatiei. Acest lucru se face de obicei din linia de comanda folosind utilitarul “java.exe” al pachetului Java2 SDK (sau JDK in versiunile mai vechi).
Pe de alta parte, applet-urile sunt rulate de orice browser care suporta Java – cum ar fi Netscape Navigator, Internet Explorer, Sun HotJava sau Opera. Applet-urile pot fi testate si cu ajutorul utilitarului “appletviewer.exe”, inclus in pachetul Java2 SDK. Trebuie mentionat ca “appletviewer” ignora toate celelalte elemente ale paginii web in care inseram applet-ul nostru scris in Java.

Pentru a rula un applet acesta trebuie iglobat intr-o pagina web folosind tag-uri HTML, in acelasi mod in care sunt inglobate imagini sau alte elemente.Atunci cand un utilizator cu un browser compatibil cu Java incarca o pagina web care contine un applet, browser-ul transfera codul applet-ului de pe serverul web si il executa pe sistemul local al utilizatorului. Nu este nevoie de un interpretor Java separat – el este inclus in browser. Ca orice aplicatie, un applet Java contine un fisier clasa si orice alte clase externe necesare rularii. Biblioteca de clase standard a Java este inclusa automat.Deoarece applet-urile Java ruleaza in cadrul unui browser Java, o parte din efortul crearii unei interfete utilizator este eliminata; exista deja o fereastra in care applet-ul poate rula, un loc unde sa se afiseze grafica si de unde sa se primeasca datele de intrare precum si interfata browser-ului.

OBS: Este posibil ca un program Java sa functioneze atat ca applet cat si ca aplicatie independenta. Cu toate ca pentru crearea acestor tipuri de programe se folosesc proceduri separate, acestea nu intra in conflict una cu alta. Caracteristicile specifice applet-urilor vor fi ignorate atunci cand programul ruleaza ca aplicatie si viceversa.loading...


Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 538
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2020 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site