Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Lansarea in executie a programului MS PowerPoint

power point

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Grafice, diagrame si desenarea obiectelor (I)
CREAREA DE PREZENTARI POWER POINT
Lansarea in executie a programului MS PowerPoint


Lansarea in executie a programului MS PowerPoint

Se realizeaza folosind butonul Start / componenta Programs / Microsoft PowerPoint, sau pictograma corespunzatoare de pe Desktop:
Suprafata de lucru (Figura 4.31) respecta structura standard a unei ferestre Windows si este absolut similara cu cea a editorului de texte Microsoft Word, avand aceeasi structura si aceleasi elemente componente, cu aceeasi semnificatie:

Bara de titlu (prima linie a ferestrei): in care este trecut numele programului care ruleaza (MS PowerPoint) si numele prezentarii curente, care este deschisa pentru editare – daca nu a fost deschis un fisier creat anterior si continutul introdus nu a fost inca salvat, numele generic al prezentarii deschise este „Presentation1” – pentru a se atrage atentia ca datele nu au fost inca salvate intr-un fisier.

Menu-ul superior: contine toate comenzile editorului de prezentari, organizate pe liste derulante de comenzi, cu urmatoarea structura:

File

Comenzi de manipulare a fisierelor in care se stocheaza continutul prezentarilor editate; comenzi de setare a tipului de pagina in prezentarea curenta, de listare a continutului acesteia. 

Edit

Comenzi de manipulare a textului sau imaginilor (copiere, mutare in alte parti din documentul curent sau din alte documente), comenzi de cautare si inlocuire a unui sir de caractere in prezentarea curenta.

View

Comenzi de vizualizare in diferite modalitati a foliilor din prezentarea curenta; comenzi de modificare a aspectului suprafetei de lucru generata de editor (bare de instrumente, etc.).

Insert

Comenzi pentru introducerea de folii noi in prezentarea curenta sau de obiecte noi in folia curenta.

Format

Comenzi pentru formatarea diferitelor obiecte din folia curenta, si pentru formatarea foliei in ansamblu (modificarea parametrilor sai).Tools

Apelarea unor programe auxiliare de analiza a textului; comenzi de modificare a aspectului suprafetei de lucru generata de program.

Slide Show

Comenzi pentru crearea de prezentari on-screen: definirea elementelor de tranzitie de la o folie la alta sau a elementelor de animatie la nivelul diferitor obiecte din cadrul aceleiasi folii.

Window

Comenzi pentru lucrul simultan cu mai multe prezentari, deschise in ferestre separate.

Help

Apelarea manualului de asistenta soft al editorului de prezentari.

Barele de instrumente (Toolbars): permit activarea mai rapida a unor comenzi prin intermediul unor butoane; butoanele cu acelasi aspect ca in editorul de texte Microsoft Word au aceeasi semnificatie ca acolo.

Suprafata de lucru efectiva: de culoare alba, arata de obicei imaginea globala a foliei curente, care se editeaza; pe ea sunt marcate obiectele componente ale foliei curent.

Bara de stare (pe ultima linie a ferestrei): prezinta o serie de informatii generale legate de starea prezentarii curente: cate folii are, care este folia curenta, care este design-ul curent, etc.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 999
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site