Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Accesorii Microsoft Word

word

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Lucrul cu tabele in MS Word
CREAREA SI MODIFICAREA FORMULARELOR
Documente Template
Sabloane de document si inserarea zonelor variabile
Formatare la nivelul paginii
EDITAREA UNUI RAPORT FINANCIAR IN MICROSOFT WORD
Liste numerotate si liste marcate
Utilizarea simbolurilor si a caracterelor speciale
Selectarea unei vizualizari a documentului
Mutarea si copierea textului


Accesorii Microsoft Word

- Scriere artistica cu Word Art;
- Desene cu MS-DRAW;

- Grafice cu MS-GRAPH;

- Macro-uri automate;

- Limbajul Word Basic.

Ce este nou in Microsoft Word

Versiunea actuala a programului Microsoft Word este cea mai productiva, datorita noilor ei facilitati, unei structuri imbunatatite, datorita folosirii tehnologiei IntelliSense, precum si unui meniu de Ajutor interactiv revizuit. In cadrul acestuia sunt prezentate noutatile aduse in cadrul Microsoft Word 2000 Instalarea si rularea lui Microsoft Office 2000; Deplasarea lui Office; Noul aspect al Office; Automatizarea activitatilor personale; Editarea Instrumente de verificare; Crearea tabelelor; Utilizarea bordurilor si a umbririlor; Crearea reprezentarilor grafice; Crearea paginilor Web; Utilizarea programului Word ca editor de corespondenta; Colaborarea cu altii; Suport multilingv.

Pentru obtinerea rapida a unor documente de calitate, se pot folosi sabloane si asistenti Asistent Office), iar pentru elaborarea in comun a documentelor, exista facilitati multiple de lucru in retea. De asemenea, Microsoft Word ofera optiunile de Corectare ortografica si gramaticala, Autocorectie, AutoFormatare si Autoselectie, pentru obtinerea unor documente de calitate, intr-un timp mult mai scurt.

Pentru a gasi mai multe informatii, Word contine un index interactiv, care furnizeaza un acces facil la sute de intrari interactive din Meniul de ajutor. Pentru a afisa indexul interactiv, se efectueaza clic pe butonul Ajutor pentru Microsoft Word de pe bara de instrumente Standard si apoi clic pe tabulatorul Index.

Pentru ajutor asupra unei anumite comenzi sau optiuni, se tasteaza in submeniul Search cuvintele cheie care prezinta interes, apoi se efectueaza clic pe comanda List Topics.

Informatiile de tipul Ce este nou?” sunt, de asemenea, disponibile in indexul interactiv. Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor si sporirii productivitatii activitatii acestora, tehnologia IntelliSense a fost extinsa cu scopul de a accelera lucrarile de rutina si pentru a furniza informatiile necesare utilizatorului. In plus, Word si Windows 9x lucreaza impreuna pentru a ajuta organizarea mai buna a mediului de lucru.

Copiere si partajare usoara a informatiilor

Se pot copia, prin glisare si fixare (drag and drop), fisiere, foi de calcul, tabele si grafice in alte aplicatii, documente, in mesaje de posta sau in diferite directoare de pe calculator. Pentru detalii, vezi “editare prin glisare si fixare“ in indexul interactiv din Word.Se poate colabora cu partenerii, trimitandu-le prin posta electronica fisiere sau expediind copii intr-un director de retea, unde cei interesati le pot vizualiza.

In scrisori, memorii si fax-uri se pot insera cu usurinta nume si adrese din Contact List (Lista contacte), aflata in Schedule+, sau din agenda personala, aflata in Microsoft Exchange, folosind facilitatea Address Book (Agenda). Pentru accesul rapid la aceste informatii, se poate folosi si comanda Imbinare corespondenta, precum si Asistent memoriu (Memo Wizard), Asistent scrisoare (Letter Wizard) si Asistent fax (Fax Wizard).

Gasirea docmentelor necesare utilizatorului

Identificarea documentelor poate fi facuta mult mai usor, folosind nume descriptive de fisiere (cu mai multe cuvinte, spatii etc.) ca, de exemplu, “Raportul executiv al vanzarilor”. Atunci cand nu va amintiti numele unui fisier, dar va amintiti un cuvant sau o fraza din el, folositi noua facilitate oferita de cutia de dialog Deschidere (Open) pentru cautarea fisierelor.

Descoperiti fisiere inrudite inregistrand, atunci cand salvati fiecare fisier, informatii succinte cum ar fi Numele autorului, Subiect, Titlu, Comentarii sau cuvinte cheie si fraze la alegerea dvs. Atunci cand doriti sa gasiti fisiere inrudite, pur si simplu cautati dupa continutul campurilor de informatii succinte, dupa cuvinte cheie sau dupa fraze.

Moduri de solicitare a ajutorului

Cand stiti ce trebuie sa faceti dar nu stiti cum sa solicitati ajutorul de care aveti nevoie, intrebuintati Answer Wizard (Asistent raspuns) folosind cuvintele dvs. Acesta afiseaza rapid instructiuni pas cu pas, exemple si alte informatii pentru a va ajuta in rezolvarea rapida a problemei.

Cand doriti sa stiti mai mutle despre un element de pe ecran, cum ar fi o comanda, o cutie de dialog sau o bara de instrumente, folositi Screen Tip (Sfat ecran). Pentru aceasta, faceti clic pe butonul Ajutor din bara de instrumente sau pe butonul ? din cutia de dialog, iar apoi pe termenul de pe ecran. Vi se va afisa o scurta explicatie. Daca aveti nevoie de ajutor cand cautati informatii in Meniul de ajutor, alegeti optiunea Help Topics (Termeni din ajutor) din meniul Ajutor. Veti gasi o lista a tuturor termenilor din Ajutor, un index al acestora si un tabulator care va permite accesul la Answer Wizard (Asistent raspuns).


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 629
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site