Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Moduri de afisare intr-un document

word

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Imbinarea corespondentei in Word 2003
MS Word. Elemente de editare de texte si tehnoredactare
MicroSoft Word - Lucrul cu fisiere
Imbinarea corespondentei
ARANJAREA TEXTULUI RELATIV LA IMAGINI
LUCRARE DE ATESTAT Prezentarea programului Microsoft Word
Procesare texte/imagini
Liste numerotate si liste marcate
INSERAREA UNUI CAMP
CREAREA ETICHETELOR


Moduri de afisare intr-un document

Editorul de texte Word permite 6 moduri de vizualizare a documentelor de tip *.doc

a. modul normal (Normal View) - Permite o vizualizare simplificata a documentului (formatarea este insa vizualizata). Aici nu sint afisate grafic limitele de pagini, despartirea coloanelor, antetele si subsolurile, textele aferente notelor de picior si de sfirsit, culorile si imaginile de fundal, obiectele de desenare. Nu sint afisate nici imaginile grafice.

b. Web Layout View - Afiseaza documentul exact asa cum va aparea in fereastra de navigare in Internet, de exemplu in Internet Explorere, fara ca navigatorul sa fie lansat efectiv in executie. Documentul curent, chiar daca initial contine mai multe pagini, se transforma intr-un document format dintr-o singura pagina. Textele si tabelele se redimensioneaza astfel incit sa incapa in intregime in fereastra navigatorului.

c. Print Layout View - Mod util de afisare cind doriti vizualizarea textelor, a imaginilor grafice si a elementelor mai 'sofisticate' pe care le-ati pozitionat in pagina. Sint afisate 'corect' elementele care in modul normal de vizualizare (Normal View) sint ascunse sau simplificate. Este un mod de afisare util pentru editarea antetelor si a subsolurilor, modificarea marginilor si a coloanelor, pentru desenarea obiectelor. Acest mod de afisare solicita mai mult resursele sistemului, astfel  ca viteza de editare si de defilare a textelor va descreste substantial fata de Normal View.

d. Outline View - Acest mod de vizualizare permite afisarea structurii documentului. Documentul poate fi comprimat in asa fel incit vor fi vizibile doar titlurile principaole. Acest mod de afisare usureaza copierea, mutarea si reorganizarea diferitelor portiuni de text, prin tragerea antetlor cu ajutorul mouse-ului. Modul rezumat poate fi utilizat numai atunci cind, pentru titlurile din document v-ati folosit de de stilurile predefinite destinate titlurilor (Heading de nivelele 1, 2, . 9. In acest mod de vizualizare nu vor aparea intreruperile de pagina, antetele si subsolurile, imaginile grafice si culoarea de fundal. Este ideala utilizarea lui atunci cind lucrati cu documente de mari dimensiuni cum ar fi o carte, o lucrare de licenta, un proiect mai amplu.

e. Print Preview - In acest mod de vizualizare se pot afisa una sau mai multe pagini ale documentului in dimensiune redusa. Totodata este posibila si folosirea unui efect de 'lupa' prin care se poate analiza o zona marita din document. Acest tip- de vizualizare permite modificarea intreruperilor de pagini si chiar revenirea asupra ultimelor editari si formatari ale documentului. Se poate cere modificarea dimensiunii fontului utilizat, redimensionarea intregului document in asa fel incit sa ocupe pagini intregi si nu fractiuni de pagini. Este folosit, de regula, inainte de a da comanda de tiparire.

f. Web Page Preview - In acest mod de vizualizare se poate vrifica felul in care apare efectiv documentul curent in fereasta de navigare in Internet. Programul Word permite salvarea unei copii a documentului, dupa care aceasta copie este deschisa in fereastra navigatorului implicit. Spre deosebire vizualizarea cu ajutorul modului  Web Layout, acesta lanseaza in executie navigatorul Internet, in cazul in care acesta nu este deschis.

Primele 4 moduri de vizualizare se selecteaza din stinga barei de defilare orizontale (jos), in timp ce ultimele doua din bara de unelte standard (File - Print Preview / Web Page Preview).


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 686
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site