Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AnimaleArta culturaDivertismentFilmJurnalismMuzicaPescuit
PicturaVersuri

Chirurgie veterinara

MISTRETUL

Animale+ Font mai mare | - Font mai micMISTRETULMistretul poarta si el - ca mai multe animale salbatice - mai multe numiri,in functie de loc sau de varsta. Mistretul este un animal puternic, atingand uneori apreciabila      greutate de peste 350 kg.

Locul preferat al mistretului il reprezinta padurile de deal, acolo unde predomina strejarul si fagul. Un mistret puternic      impresioneaza prin conformatia sa. Trupul sau poate atinge 2 metri lungime iar inaltimea la ceafa ajungand pana la 2 metri. Ceea ce da      nota caracteristica mistretului este capul prelungit cu un rat puternic si coltii ce reprezinta arma sa.

Este un animal care cauta linistea avand auzul si mirosul foarte dezvoltat. Cu vazul insa satau mult mai rau. Au un sistem de comunicare.

Hrana consumata de mistret este considerate ca pagubitoare pentru unii, folositoarea pentru altii Mistretul este un animal omnivore.

Mananca radacini de plante, ghinda,jir, alone, diferite seminte,ovaz, ciuperci, ferigi sau napi porcesti. Aooi diferite insecte, soareci, serpi, broaste, soparle, popandai, catrite.

Referitor la longevitate, aceasta este destul de ridicata pentru un animal, putand atinge chear 30 de ani.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1367
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved