Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


Karl Marx

Istorie

+ Font mai mare | - Font mai micKarl MarxEvreul Moses Mordecai Marx Levi (alias Karl Marx) si prietenul lui, Friedrich Engels, au devenit membrii unei organizatii numita 'Liga celor drepti'. Aceasta grupare revolutionara si secreta din Franta provenise dintr-o alta organizatie, 'Societatea celor patru anotimpuri'. Toate acestea erau filiale ale Iluminatilor lui Weishaupt. Ideologia Manifestului Comunist a fost conceputa in 'Liga celor drepti' si era de multi ani in circulatie, inainte de a se face cunoscut Marx ca autorul manifestului. Marx a modernizat si sistematizat planurile revolutionare scrise cu 70 de ani inainte de Adam Weishaupt. Luptei contra capitalismului nu-i mai statea nimic in cale. Marx a reusit sa transforme liga in liga comunista (1847). Astfel, se vede limpede cum Iluminatii puneau in America si Anglia bazele unor sisteme capitaliste, iar in alta parte instaurau sisteme anticapitaliste, zise comuniste, pentru a naste un conflict. Machiavelli descrie scopul acestui sistem: omenirea sa fie in permanenta discordie si buimaceala.

Planul pentru un guvern mondial

In anul 1830 a murit Weishaupt in varsta de 82 de ani. Conducerea Iluminatilor bavarezi a fost preluata de Giuseppe Mazzini. El a ocupat acest loc din 1834 pana in 1872. In timpul acesta, Mazzini a avut contacte cu Albert Pike, suveranul maestru al ritului scotian, loja americana si fondatorul Ku-Klux-Klanului. Loja 'Marelui Orient' din Europa a fost privita la un moment dat intr-o lumina proasta, din cauza activitatilor revolutionare ale lui Mazzini. De aceea Mazzini si Pike au hotarat sa schimbe organizarea lojilor.

Ei au hotarat sa creeze un for suprem absolut secret, care sa fie centrala internationala. Despre acest lucru se poate citi in cartea 'Occult Theocracy' scrisa de Lady Queensborough, paginile 208-209. In acest for suprem se vor alege numai masoni de la al 33-lea grad in sus.

Intr-o scrisoare din 15 august 1871, Albert Pike, expune Iluminatului Mazzini un plan, in care demonstreaza in linii mari modul cum isi vor atinge Iluminatii scopul de a forma un guvern mondial: Pentru aceasta vor fi necesare trei razboaie mondiale.

Primul razboi mondial va fi inscenat pentru ca Rusia tarista sa intre sub controlul nostru, al Iluminatilor. Pe rusi ii vom folosi de sperietoare pentru activitatile noastre in restul lumii.

Al doilea razboi mondial va avea loc prin manipularea neintelegerii dintre nationalistii germani si sionistii politici si provocarea unui conflict. De aici, va rezulta extinderea sferei de influenta ruseasca si intemeierea statului Israel in Palestina.

Al treilea razboi mondial se va naste din contradictia de pareri dintre sionisti si arabii islamici. Planul nostru prevede extinderea foarte mare a conflictului.

Un aspect in acest al treilea razboi mondial il constituie provocarea unui conflict intre atei si nihilisti, pentru a crea o tulburare sociala de o brutalitate nemaiintalnita. Dupa combaterea crestinismului si a ateismului, vom prezenta oamenilor adevarata credinta a lui Lucifer. Declaratia facuta in parlamentul israelian din 1980 ca Ierusalimul sa fie capitala Israelului, are la baza planul sionistilor de a face din Ierusalim capitala unui guvern mondial. Acest fapt l-a anuntat prima data public Ben Gurion in 1862. Asemenea planuri ambitioase pot dezlantui un razboi mondial, fapt prezis in scrisoarea lui Pike catre Mazzini. El a prevazut ca al treilea razboi mondial se va sfarsi prin instaurarea unui guvern mondial. A numi in cadrul ONU, spre exemplu, un guvern care-si va stabili sediul in Ierusalim, cred ca va trece neobservat de majoritatea oamenilor, ca si numirea sediului UNESCO la Geneva sau a controlului international al energiei atomice de la Viena. Instaurarea unei asemenea dictaturi mondiale a fost anuntata si de bancherul Warburg*, directorul bancii FED, pe 17 februarie 1950: 'Noi vom avea in viitor un guvern mondial indiferent daca ne convine sau nu! Singura intrebare este numai daca acest lucru se va instaura prin violenta sau pe cale pasnica'. William Cooper din Serviciul de informatii al marinei americane (Naval Intelligence) a dat la iveala in cartea sa 'Behold a pale horse' ca al treilea razboi este planuit la mijlocul anului 1996. El a fotografiat documente ale acestui plan. Unul din orasele mari ale Americii va fi bombardat. Acest lucru se va pune pe seama extremistilor din Orientul Apropiat, poate din Irak, motiv pentru a dezlantui un razboi.**Albert Pike si Ku-Klux-Klanul

Din 1840 structura organizatorica a masoneriei americane sta sub strictul control al 'Ritului Scotian', fiind impartita in doua sectoare, cel nordic cu centrul la Boston si cel sudic cu centrul in Arkansas.

* Bancheri evrei din Hamburg: unul a fost seful Serviciului de informatii pe timpul ultimei monarhii in Germania, celalalt a ajuns directorul FED in New York.

** New York, 11.09. 2001, apoi razboaiele din Afganistan si din Irak.

'Ritul Scotian' a fost un instrument de strategie al coroanei engleze in secolul al XIX-lea, activitatea acestui rit ducand la conflicte rasiale si acte teroriste.

Exemple: ocuparea Mexicului in razboiul american dintre 1846-1848, campania armata a Ku-Klux-Klanului contra statelor americane sudice intre anii 1867-1870.

'Ritul Cercului de aur' cu seful lui, George Bickley, a aparut pentru prima oara in Cincinnati. Ei voiau sa intemeieze o noua zona a sclavagismului cu centrul in Cuba.

Aceasta sub mantaua crearii primei zone de 'liber schimb comercial'. Ku-Klux-Klan-ul, pe scurt 'KKK', a fost intemeiat in anul 1867 la Nashville; dupa marele kyklos (cerc) ii avem deci iar, pe cei din 'Cercul de aur'. KKK avea emblema cavalerilor de Malta.

In 1843 a fost intemeiat Ordinul B'nai B'rith format din comunitatile evreiesti. Este de asemenea o loja masonica secreta.

Este interesant de citat un pasaj din cuvantarea lui Albert Pike din 4 iulie 1889:

'Religia noastra, a masonilor celor mai inalti in grad, este credinta neprihanita in Lucifer. Daca Lucifer nu este Dumnezeu, atunci nici Cristos nu este Dumnezeu. Dar ei sunt amandoi Dumnezei. Deoarece stiinta ne invata ca nu exista lumina fara umbra, frumusete fara uraciune, alb fara negru. Absolutul poate exista numai prin doi Dumnezei. Lucifer este Dumnezeul luminii'.

Pike era satanist. El i-a acordat presedintelui american Andrew Johnson gradul al 32-lea in 'Ritul Scotian'. In ierarhia ordinelor era o lege, ca cel dintr-un ordin inferior trebuie sa se supuna orbeste ordinului superior, fara sa faca uz de propriul lui discernamant.

In concluzie: contemporanii nostri care, in mod constient, renunta la vointa lor proprie, cedeaza raspunderea lor personala in favoarea altei persoane, organizatii sau conducator, nu merita sa fie tratati civilizat, deoarece in zilele noastre nu este obligatoriu sa se intre cu forta intr-o organizatie sau sa se adere la o religie sau o secta.

Anatole France a scris:

"O prostie rostita de cinci milioane de oameni, ramane totusi o prostie'.

Bill Clinton, ex-presedinte al Statelor Unite ale Americii si fost guvernator al Arkansas a avut ca educator si parinte, care l-a crescut, pe preotul Vaught, care era membru al Ritului Scotian in gradul al 32-lea. Clinton este de asemenea membru in CFR, Comisia trilaterala Bilderberg si al Lojii masonice 'De Molay'.

Un alt ordin masonic american este 'Skull & Bones' (craniu si oase), intemeiat in 1862 de William Hunting Russel, general al Garzii nationale si de Alfons Taft, care a fost in 1876 general, ministru de razboi, in 1884 ambasador in Rusia, judecator al Curtii Supreme si mai tarziu, presedinte al Statelor Unite.Prin traditie, acesti masoni isi pun pe piatra mortuara imaginea unui craniu si doua oase. O banca importanta, W.A. Harriman Company fondata de Averall Harriman, a fost integrata in Ordinul Skull & Bones. In anul 1920, Harriman a fost cel care i-a finantat pe rusi prin Ruskombanc, prima banca comerciala sovietica. Directorul ei, Max May, a fost membru in Skull & Bones. Ruskombanc a fost controlata de Morgan Bank, partenera bancii Rotschild.

Spre sfarsitul secolului al XIX-lea, Rusia tarista era singurul obstacol al Iluminatilor de a ajunge la controlul si guvernarea intregii lumi.

In 1881, evreul Theodor Herzl a intemeiat la Odesa 'miscarea sionista', cu scopul de a ajuta crearea statului Israel in Palestina. In 1916, cu ocazia unui congres B'nai B'rith la New York, a fost ales bancherul Jacob Schiff ca presedinte al miscarii revolutionare ruse. Jacob Schiff era presedintele bancii Kuhn Loeb & Co.

Pe 13 ianuarie 1917 a venit in America Leon Bronstein, alias Trotzki, unde i s-a eliberat un pasaport american. El a devenit ginerele lui Schiff, iar in palatul bancii socrului sau era la el acasa. Jacob Schiff a finantat 'rebelii' ce se pregateau pentru revolutia din Rusia si care erau recrutati dintre evreii ce locuiau in partea de rasarit a New Yorkului. Ei s-au antrenat pe terenurile lui 'Standard Oil Company' a lui Rockefeller in New Jersey. Trotzki si Schiff au elaborat planul revolutiei bolsevice in Rusia.

Dupa ce revolutionarii au fost bine pregatiti prin antrenamente, au parasit America finantati cu 20 de milioane de dolari aur din partea bancii lui Schiff.

Acesti revolutionari evrei, impreuna cu Trotzki, au calatorit cu vaporul S.S.Christiania Fjord, special angajat pentru aceasta cursa spre Rusia, pentru a dezlantui acolo revolutia bolsevica.

Aceasta revolutie a fost finantata de multi bancheri din America si din Europa. Punerea la punct a Ohranei, serviciul de informatii tarist, alcatuit din multe organizatii secrete, agenti secreti, agenti dubli, politie si informatori, pe scurt, o organizatie subversiva si criminala, nu a fost o problema prea complicata pentru Iluminati.

Alfred Milner, seful 'Mesei rotunde', o grupa a Ohranei, a intrat in miscarea bolsevica ca si alti agenti ai ei, care au intrat in partidul bolsevic. Infiltrarea a fost atat de puternica, incat in 1908, din cinci membri ai comitetului din Petersburg al partidului bolsevic, patru erau din Ohrana.

O imensa suma de bani au dat bancherii internationali si prin Milner. Bolsevicii bine finantati cu bani, au fost superiorii mensevicilor si socialistilor. Doi agenti ai Ohranei au intemeiat ziarul 'Pravda', prima fituica comunista. Josef Stalin a fost si el membru al Ohranei si facea legatura intre politia tarista si bolsevici. Banul, catalizatorul coruptiei, a fost de cea mai mare importanta.

In 1917, dupa rasturnarea tarului, Ohrana a fost desfiintata si a fost organizata CEKA, cu membri de zece ori mai numerosi ca Ohrana; apoi, in 1920, si-a schimbat numele in GPU, iar in 1934 in NKVD. In lagarele de concentrare ale NKVD-ului au murit 4 milioane de oameni. In razboi au murit 10 milioane de soldati rusi, iar sub guvernul comunist, pana in 1950, au fost omorati 40 de milioane de civili.

NKVD-ul, ulterior KGB, a avut in 1982, 90.000 de ofiteri si 175.000 de graniceri, devenind cel mai puternic aparat represiv din lume.

'Gosbank', banca rusa, functioneaza dupa principiul 'Federal Reserve Bank'. Ea aduna bani din 'nimic' si controleaza orice tranzactie comerciala din Rusia.

Dupa revolutia bolsevica, imperiul lui Rockefeller 'Standard Oil', a cumparat 50% din campurile de petrol de la rusi, cu toate ca oficial s-a spus ca au fost nationalizate.

In 1927 Standard Oil a construit prima rafinarie in Rusia, pentru ca rusii sa vanda petrol in Europa. Banii rezultati sunt impartiti intre rusi si Rockefeller.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 880
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved