Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AdministratieDrept


PROCES VERBAL DE CERCETARE LA FATA LOCULUI

Drept

+ Font mai mare | - Font mai micUNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA

FACULTATEA DE DREPT

PROCES VERBAL DE CERCETARE

LA FATA LOCULUI
PROCES-VERBAL

DE CERCETARE LA FATA LOCULUI

Anul 1997, luna 06, ziua 6, in Bucuresti

Ionescu Adrian, Procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6

Vasile Andrei, Medic Legist, IML

Georgescu Constantin, Comisar Sef, Sectia 22 Politie

Astazi, data de mai sus, ora 16.00, ne-am deplasat in Bd. Ghencea, Nr. 40B, Bl. D5, Sc. 3, Sector 6, Bucuresti ca urmare a declaratiei facute de Calin Viorel, cu privire la decesul concubinei sale

In temeiul sesizarii si in conformitate cu prevederile Art. 129 Cod procedura penala privind cercetarea la fata locului , Art. 465 si urmatoarele din Codul de procedura penala ne-am deplasat in Bd. Ghencea, Nr. 40B, Bl. D5, Sc. 3, Sector 6, Bucuresti unde, in prezenta martorilor asistenti:

1. Constantin Emilia in varsta de 65 ani, pensionara, posesoare a cartii de
identitate, seria RR, nr. 154327, elibera Sectia de Politie Nr. 22, domiciliata in
Bd. Ghencea, Nr. 40B, Bl. D5, Sc. 3, Ap. 59, Sector 6, Bucuresti,
2) Cristescu Georgeta, in varsta de 40 ani, de profesie profesoara, loc de munca Scoala Generala Nr. 40., posesoare a cartii de
identitate, seria RP, nr. 160094, eliberata de Sectia de Politie Nr. 22, domiciliat in
Bd. Ghencea, Nr. 40B, Bl. D5, Sc. 3, Ap. 59, Sector 6, Bucuresti,
3) Calin Viorel, in varsta de 35 de ani, om de serviciu, posesor al cartii de identitate seria RR, nr. 159034, eliberat de Sectia de Politie Nr. 21, domiciliat in Bd. Ghencea, Nr. 40B, Bl. D5, Sc. 3, Sector 6, Bucuresti

am constatat urmatoarele:

In momentul sosirii noastre, in camera aflata in dreptul scarii de la ultimul etaj, pe o plapuma de culoare roz, pe un pat improvizat la nivelul podului am gasit cadavrul lui Dinu Ioana, fiica lui Dinu Marin si Dinu Constanta, cu CNP 2730530415310, posesoare a cartii de identitate seria RR, nr. 154030, decedata in conditii suspecte.

Acesta locuinta este formata din 2 camere. Desi initial uscatorie a blocului, era ocupata de mai mult timp, fara forme legale, de Dinu Ioana si concubinul ei, Calin Viorel, angajati de Asociatia de Locatari ca oameni de servici. Acest spatiu este considerat locuinta de servici.

Usa este prevazuta cu o broasca pentru usi de interior cu wechsel, cu gaura pentru cheie “cu barba”, cu marime standard de 72 mm, patratul manerului de 8 mm si finisajul nichelat. Nu prezinta semne de fortare. Am prelevat urme     papilare atat de pe manerul interior al usii cat si de pe cel exterior.In partea din dreapa a primei incaperi se afla caloriferul iar in coltul din fata era asezat un fotoliu pe care erau aruncate doua bluze de trening rosii si un tricou de culoare galbena. De-a lungul acestora se afla cadavrul. In partea stanga a camerei se afla un obiect de mobilier in care erau asezate obiecte de imbracaminte si patul pe care se aflau asternuturile de culoare roz , dezordonate, prezentand urme de lupta, si cadavrul victimei. A doua camera era folosita ca bucatarie si in ea se aflau un aragaz, un mini-frigider, o masa si doua scaune.

Cadavrul a fost gasit in pozitie decubit dorsal, cu capul orientat catre fereastra, in apropierea caloriferului. Picioarele cadavrului erau orientate pe axa corpului si usor departate in V. Mana dreptata era seminflectata si avea palma lipita de laterala dreapta a abdomenului iar cea stanga intinsa pe langa corp. Era imbracata in trening de culoare albstra, cu bluza crem, ridicata pana la nivelul gatului, lasand desoperit bustul. In buzunarele pantalonilor au fost gasite 3 monede de 500 de lei si un bon de casa de la un magazin alimentar reprezentand cumparaturile facute in data de 3.06.1997 adica : 3 paini si 2 sticle de bere.

In mana dreapta victimei am gasit un capac de plastic, de culoare maro

Fata ii era acoperita cu o bucata de material asemanator celor folosit la tapiseria de mobilier.

Am putut constata o avansata stare de putrefactie, pe corpul sau fiind prezente numeroase flictene specifice procesului de descompunere. La examenul extern, realizat de medical legist, in zona hemitoracelui a fost identificata o excoriatie de 5/4 cm si mai multe semne de lovire in zona fetei.

Mentionam ca, in afara celor precizate, nu au fost descoperite sau prelevate alte mijloace de proba. De asemenea, nu s-au executat fotografii judiciare si nici nu s-a folosit cainele de urmarire.

Cercetarea la fata locului a inceput la ora 16.30 si s-a incheiat la ora 17.30, in bune conditii de luminozitate.

Procesul verbal a fost incheiat intr-un singur exemplar, urmand a fi atasat la dosar.

Procuror    Medic Legist Martori

……………… ……………

……………

……………


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1885
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site