Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


BulgaraCeha slovacaCroataEnglezaEstonaFinlandezaFranceza
GermanaItalianaLetonaLituanianaMaghiaraOlandezaPoloneza
SarbaSlovenaSpaniolaSuedezaTurcaUcraineana

електроненизкуство култураикономикаисториякнигакомпютримедицинапсихология
различнисоциологиятехникауправлениефинансихимия

КОСМИЧЕСКАТА КОНСПИРАЦИЯ НАЙ-ИЗНЕНАДВАЩИЯ И УЖАСЯВАЩ ЗАГОВОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

книга

+ Font mai mare | - Font mai mic

DOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger

TERMENI importanti pentru acest document
На 20 юни 1977 г. ITV излъчи документален филм, който би трябвало да разкрие причините за неудържимото „изтичане на мозъци' от Англия през онези години. Над 4 милиона души, от които повече от една трета изтъкнати учени, специалисти и управленски кадри, през последните 12 години напускат стария остров, за да потърсят условия за работа и държавническо отношение към интелектуалния им труд в САЩ и Австралия. Но журналистическото разследване по време на заснемането разкрива някои странни и обезпокояващи факти

През 1975 г. телевизионната документална рубрика „Научният рапорт' имаше много успешен период от 13 седмици по ITV. Зрителската аудитория беше добра, дори много добра за една сериозна програма и Скептр Телевижън не се затрудни да убеди Мрежата да отпусне нова серия от 26 седмици през 1976 г. За Крис Клемънс това беше прекрасно, защото „Научният рапорт' бе негова рожба. Смяташе се, и не без основание, че някои от най-добрите идеи на програмата бяха негови. Решението на Мрежата бе признание за Клемънс, но и голямо предизвикателство. Да поддържа толкова високо ниво за 26 седмици бе действително трудна задача. Той обаче не се съмняваше, че ще я изпълни. Всичко това го амбицираше и правеше по-активен.

И така, осемте участници в „Научния рапорт' бяха насядали в малката канцелария. Помощник-операторът на Клемънс Джийн Бейкър заемаше мястото зад бюрото, защото обикновено по време на тези срещи водеше бележки и защото Клемънс обичаше да стои прав. Ходеше напред-назад и дори с ръце си помагаше, когато представяше някоя нова идея. Останалите бяха бившият говорител на ITV Саймън Бътлър — водещ па програмата, и репортерите Катрин Хуайт и Колин Бенсън. Срещу тях седяха научните съветници проф. Дейвид Коуи и д-р Патрик Сноу, а в ъгъла до вратата — журналистът изследовател Терри Диксън.

съм виждал толкова неуспехи един след друг

Това е всичко, което каза.

A8

Зрителите, гледали филма, знаят, че качеството на звука през време на интервюто беше много лошо, особено в момента, когато говореха за Карл Гернщайн и за „Третата възможност'. Имаше много странични смущения и радиомикрофонът на Бенсън хващаше и виковете на минувачите, и шума от транспорта. Повечето думи във всеки случай бяха лесно различими.

Independent Television New

Грондин се съгласи да даде интервю пред Скептр Телевижън чрез спътник от едно студио във Востино, в Масачузетс. Планирано беше да се запише цялото интервю, а след това да се прави монтаж. Но които са гледали филма знаят, че краят на интервюто бе странен и изненадващ. И предизвиква още по-голяма въпросителна около темата „Третата възможност'. В началото на разговора Грондин бе видимо притеснен, дори вбесен,ако се съди по нервния му и безпричинен смях. Говореше обаче с лекота и не показа нежелание да анализира нервното си напрежение, получено след завръщането му от Луната!

Спри да скачаш, Крис, седни! — Гонтгуин му показа един стол. Почака, докато Клемънс се поуспокои.

Виж какво, за последен път искам да изясним тази тема. Разбирам,че може да се случва нещо странно, но не мога да разбера какво е и не смятам, че нас ни интересува.

И не е моя дъщеря. Нали така. Да се запише това в протокола.Знаем, че преди доста години Свръхсилите полагаха огромни грижи да скрият своите постижения в областта на космическите технологии. Спомняте ли си например как бяха оставени хората да вярват, че първото животно, изпратено в Космоса през 1958 г., беше едно куче? Въпреки това тази експедиция стана 7 години след изстрелването на четири маймуни — Алберт 1,2, 3,4 — в стратосферата с ракета V2.

А хората зад „Третата възможност'? Те явно са се запознали с масовите унищожения, които описва Библията. Няма никакво съмнение, че тези хора, които са обвързани с „Третата възможност', поеха ролята на Бога. Днешната технология е направила космическите кораби подобни на Ноевия ковчег. Кои обаче решават кой ще влезе в Ноевия ковчег на XX век? Тези безименни хора получиха правото да решават кой ще живее и кой ще умре. Техните решения се основават на сведения, които им предоставя една бездушна изчислителна машина. Тези безименни хора получиха и едно друго право, много по-безчестно — да решават кои хора да отвличат от домовете им, за да ги обезобразяват и превръщат в роби, в трагични жертви, които заедно с изчезващите коне и други животни стават членове на Груповите експедиции. Вторник, 10 януари 1978 г. Още един плик от Троянския кон. Пристигна точно една седмица след фотокопието на плана „Изглаждане' и съдържаше най-осъдителните до момента документи за хората от „Третата възможност'. Ровейки се в архивите, Троянският кон успя да намери два преписа: единият — с дата сряда, 27 август. 1958 г., другият — с дата петък, 1 август 1971 г. И двата бяха издадени от председателя на Комисията по определяне на политиката. И двата се отнасяха до висшите административни служители на Национални области. Писмото на Троянския кон, което придружаваше документите, беше триумфално логично. В него пишеше:

„Дейли Експрес' (за голяма радост на Харман) посвети по-голямата си част от първа страница на статия с тлъстото заглавие: „Фарсът на ITV предизвика суматоха.'

A5

Р8: Правилно Много е рано след Балантайн за горене.'

Тогава ще трябва да използваме собствената си инициатива, за да уравновесим екологията за наша сметка и в наша полза. Това е ставало доста често в миналото, както знаете. Врабчетата например са докарани в Ню Йорк в средата на XIX в., за да унищожат червеите по дърветата.

Питам дали го познаваш действително? — попитал Лазар по-рязко. — Съществуват много глупаци в тази система, на всички тези хубави църкви, където си мислят, че познават Исус, но те няма да го познаят даже ако ги срещне на пътя.

А2: А относно компетентността на районния офицер?

P8: Правилно Много е рано след Балантайн за горене.'

Председателят на обществото „X. Г. Уелс' в Хампстед писа: „От опит бих казал, че във вашата програма има повече истина, отколкото смята общественото мнение.'

„Днес в Лондон пристигна един световноизвестен учен, който много сериозно разглежда перспективата за човечеството през XXI век. Американският физик д-р Джералд О'Нийл обещава едно по-различно бъдеще един мъжествен нов свят в Космоса.' Според него можем да изберем между 1984 г. на Джордж Оруел и 2001 г. на Артър Кларк.

Подстрекателят не влезе във връзка с Германеца, когато се завърна на Земята. Избяга и се скри. А след това с една малка група съмишленици създаде отряда за противодействие. Този отряд за разлика от организации като IRA и PLO не можеше да прави публични изявления, защото щяха да го открият и унищожат. Започнаха да извършват саботажи на всяка дейност,имаща връзка с изследванията в Космоса. Надяваха се, че по този начин ще накарат заинтересованите лица да направят преоценка на „Третата възможност'.

Една ракета на Атлас кентавър, носител на спътник (intelsat, на стойност 49,4 милиона долара, направена на Hughes Aizcrast), бе унищожена няколко минути след изстрелването й късно в четвъртък. Повредата беше подобна на тази на ракетата „Делта', експлодирала на 13 септември и носеща на борда си контролен орбитален спътник на Европейската космическа служба на стойност 42 милиона долара.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1580
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site