Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


BulgaraCeha slovacaCroataEnglezaEstonaFinlandezaFranceza
GermanaItalianaLetonaLituanianaMaghiaraOlandezaPoloneza
SarbaSlovenaSpaniolaSuedezaTurcaUcraineana

биологијаживотињазаконодавствоисторијакултуралитературамаркетингматематика
привредаразличитихрачунарарецептисоциологијатехника

САДРЖАЈ БИЗНИС ПЛАНА

маркетинг

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
То може да изгледа овако:

пажљиво проуче све пројекте. Зато прве одлуке често доносе после читања овог одељка. Што довољно говори о значајности овог одељка бизнис плана.

know how

Маркетиншка стратегијапотребних инсталација и прикључака на комуналне системе: водовод,

o      

o      

утрошци по

У овом делу плана потребно је укратко објаснити организациону форму у оквиру које ће се реализовати пројекат који је предмет израде бизнис плана. При томе има се у виду макро и микро организациона форма.

Значајне информације о власништву су:

o      

o      

o      

o      

o      

o      

Препоручује се да се најпре почне са дугорочним финансијским планирањем, које се састоји од билансног плана, плана добити и плана прилива средстава. План обухвата период од три до пет година. У другом поступку може се, ако је неопходно, преглед дугорочног планирања допунити краткорочним финансијским планирањем, који се састоји од буџетирања ликвидности, као и од других детаљних анализа за текућу годину. За ово су погодни годишњи буџети.

дугорочног

Планирање добити

се искажу сви издаци. Због тога треба у обзир стопу осигурања. Боље да планирамо да наш будући промет буде мањи, а будући издаци већи. Показало се да од помоћи могу да буду и радови са различитим сценаријима промета:

Треба почети са песимистичким проценама. Продаја иде лоше, има кашњења у производњи, неочекивано се појавила конкуренција итд. Зато у буџету предвидимо мању продају.

На крају се сконцентришемо на реални сценарио, где се сви подаци крећу између песимистичких и оптимистичких. Ови подаци више одговарају реалности, јер рефлектовање оба претходна сценарија утиче на наша размишљања.

успех

Под позицијом Приходи који не утичу на ликвидност дати су расходи и приходи са контролним књижењем у инвестиционим средствима, дугорочном страном капиталу или сопственом капиталу. Примери су отписи инвестиционих средстава или стварање и брисање дугорочних смањења вредности.

Када је у питању финансирање, будући партнер у пословном плану не очекује потпуни концепт финансирања. Довољно је да се образложе резултати финансијског планирања и да се имају груби концепт. Детаљно финансирање се по правилу ради заједно са будућим инвеститором, на основу анализа. На тај начин партнеру се оставља довољно простора за састављање мешовитог финансирања које је за подносиоца бизнис плана обично оптимално.

Корисно је да се помене и досадашње финансирање. На основу приказа раније потребе за финансирањем и њеног покривања, може да се види досадашње финансирање кључних особа и завода за финансирање.

Мајер

Хубер

Зајмови фирме X


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1158
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site