Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


Infomatia in marketing (necesitate, destinatie, utilizare, informatia in cadrul pietei)

Marketing

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Piata laptelui (caracteristici, oferta si factori de conditionare)
POLITICA PROMOTIONALA MODALITATE DE EXTINDERE A VANZARILOR
PLAN DE AFACERI
Notiuni fundamentale in marketing
NEGOCIERI INTERCULTURALE
LISTA DIDACTICA DE INTREBARI SI ACTIVITATI
COMPORTAMENTUL CONSUMATORULUI
Etapele procesului de dezvoltare a noilor produse
Mediul extern al firmei
Subsistemul informational de marketing


Infomatia in marketing (necesitate, destinatie, utilizare, informatia in cadrul pietei).

Informatiile sunt necesare agentului economic - in mod selectiv - atat in ceea ce priveste pietele interne cat si cele externe. - Informatiile asupra situatiei economice generale se refera, in special, asupra ramurilor agroalimentare in raport cu alte sectoare. - Informatii privind structura capacitatilor de productie agricola, agroalimentara si distributia produselor agricole. - Informatii asupra ofertei de produse agroalimentare cu referire la import, export, sezonalitate, metode de comercializare, etc. - Informatiile asupra consumului de produse agroalimentare; comportamentul consumatorului; caracteristicile produselor apreciate de consumator. - Informatii asupra conditiilor de vanzare; modalitati de plata; clauze penale. - Informatii asupra preturilor.
Informatii de identificare si evaluare a produselor agricole si agroalimentare pentru care este necesar a se preciza urmatoarele: - date de identificare a produselor, prin cunoasterea sortimentului, producatorului; - informatii privind caracteristicile produsului respectiv cu referire la componente de valoare sau materiile prime, utilizarile pentru care este indicat, termenul de garantie; - elemente privind reglementarile legale si atestarile in baza carora s-a fabricat produsul; - informatii redate prin elemente senzoriale vizuale olfactive si gustative.

Informatiile de utilizare a produsului agroalimentar care sunt specifice fiecarei grupe de sortimente si anume sortimente traditionale si sortimente noi sau imbunatatite. Aceste informatii se refera in speta la: - modul de pastrare, utilizare, conservare a alimentelor; - caracteristicile tehnice, performantele si avantajele pe care le prezinta pentru consumatori. Intrucat suportii de informatii difera in functie de mesajele ce se vor transmite, pentru produsele agroalimentare, este necesara o delimitare mai intai a mijloacelor de comunicare pentru informatiile de identificare si evaluare in care se identifica ca suporti produsul agroalimentar ca atare si ambalajul, iar in al doilea rand mijloacele de comunicare a informatiilor de utilizare a produsului la care cele mai importante cai de transmitere sunt inscrierea pe ambalaj, documentele atasate produsului si/sau destinate retelei de desfacere comerciale.
Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 784
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site