Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


MARKETING PE INTERNET - Inscrierea in motoare de cautare si directoare

Marketing+ Font mai mare | - Font mai micMARKETING PE INTERNET

Inscrierea in motoare de cautare si directoare

Inscrierea sitului in diferite motoare de cautare si directoare de situri este un pas important in generarea traficului de vanzari. Pentru a mentine un trafic ridicat pe situl dvs., trebuie sa utilizati periodic aceste servicii la interval de trei-patru luni. De asemenea, continutul sitului trebuie actualizat de cel putin trei ori pe an. Noi va putem furniza rapoarte privind situatia siturilor dvs. inscrise in aceste baze de date.Inscrierea in motoarele de cautare este cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a paginilor web pe Internet. Cel putin 80% din traficul pe sit este generat de cautarea in motoarele de cautare si directoare.

Optimizarea noastra pentru motoarele de cautare si directoare se face astfel incat siturile dvs. sa se pozitioneze in topul paginilor cu rezultatele cautarilor pentru cuvinte-cheie relevante.

Deci, de ce sa nu lasati in seama noastra situl dvs., astfel incat sa va puteti concentra pe ce puteti mai bine asupra activitatilor dvs. specifice!!!

Cum procedam

MultiMedia  optimizeaza paginile web ale sitului dvs. care, prin continutul lor, au sanse sa ajunga in topul motoarelor de cautare. Pentru a obtine o pozitionare foarte avantajoasa, cream adesea pagini de acces cu un continut bogat (ori pagini de acces alternative pentru situl dvs.), integrate, si  nu ca elemenate disparate. Acele pagini sunt elaborate cu atentie, in functie de fiecare motor de cautare in parte si de una sau doua fraze-cheie avute in vedere.

De asemenea,  acordam o atentie deosebita realizarii unor linkuri (legaturi) reciproce cu situri cu trafic ridicat, si noilor tehnologii utilizate de motoarele de cautare, de indexare a siturilor pe baze tematice si de 'click-tracking', utilizate de aceste motoare de cautare pentru a determina relevanta sitului dvs.

Marketing prin e-mail

E-mail-ul este o aplicatie deosebit de eficienta in marketingul pe Internet, datorita stilului abundent, a vitezei, simplicitatii si unicitatii realizate prin comunicarea bilaterala.

Unele din avantajele-cheie ale marketingului prin e-mail sunt:

       Ratele de raspuns tipice ridicate, de 10-20%.

       Audienta-tinta usor de atins.

       Distribuire personalizata de la unul la mai multi.

       Relatii bilaterale cu fiecare destinatar in parte.

       Cost efectiv redus fata de posta traditionala directa

       Viteza mare de raspuns.

Serviciul nostru de marketing prin e-mail include:

       Managementul propriilor liste de discutii/stiri.

       Managementul si cumpararea altor liste de discutii.

       Managementul raspunsurilor.

       Animarea si aprovizionarea cu mesaje a listelor de discutii/stiri.

       Asigurarea unor membri si destinatari de renume ai listelor respective de discutii.

Serviciul de e-mail cu tinta directa

Opt-in e-mail' este o metoda efectiva si convenabila pentru crearea traficului sitului web. Prin aceasta metoda, se transmit stiri, magazine electronice sau mesaje publicitare  catre o lista de inscrisi-tinta care au fost de acord sa primeasca mesaje pe diferite subiecte de interes.

Noi putem crea, livra si administra lista dvs. de emailuri cu destinatari individuali. Noi va putem ajuta sa generati un trafic mai ridicat pe situl dvs. cu ajutorul caruia sa va creasca veniturile, suplimentand calitatea acestora prin oferte speciale si discounturi pentru produsele si serviciile de interes. Noi utilizam numai liste de discutii in care toti membrii au acceptat de buna voie sa primeasca astfel de mesaje.

Inchirierea de liste de discutii

Atinge-ti-va tinta prin mesaje cu voluntari 100%. Reclama sau stirile dvs. pot avea pana la 100 linii si este trimisa individual fara nici o alta reclama inclusa.

Listele nu sunt direct pentru vanzare. Costul  de utilizare a oricarei liste include trimiterea mesajului dvs. pe lista pe care o inchiriati. Fiecare mesaj este distribuit o singura data.

Managementul si utilizarea listelor de discutii

Dvs. furnizati tema si datele mesajului catre clienti sau liste, si noi vom face ca discutia  sa decurga liber. Mesajul poate avea pana la 100 linii, si este trimis individualizat - fara alte reclame incluse. Noi verificam mesajul dvs. sa vedem cum arata inainte de a-l trimite. Toate e-mail-urile refuzate si membrii sunt administrati in mod automat.

Va putem scrie mesaje care produc vanzari

Pe baza textului reclamei sau stirii pe care le asigurati dvs., noi putem  dezvolta  mesajul specific de Internet. In cazul in care noi cream reclama, trebuie sa ne oferiti informatiile de baza privind produsul, serviciul sau oferta dvs. Noi vom elabora o reclama efectiva cu un titlu adecvat, care face ca produsul sau serviciul oferit de dvs. sa fie apreciat si tentant.

Aplicatii pe care le putem implementa pe situl dvs.:

       Crearea unei Carti a Vizitatorilor, prin care se vor colecta adrese de e-mail.

       Trimiterea de mesaje cu noutati clientilor dvs.

       Mesaje informative (newsletter).

       Notificarea prin e-mail asupra schimbarilor in continutul unor situri care vand produse sau servicii.

       Capturarea adreselor de e-mail ale vizitatorilor sitului dvs.

       Transmiterea de mesaje de multumire catre vizitatorii sitului dvs.

       Obtinerea de adrese de e-mail pentru marketingul dvs. specific.

E-mail-ul poate fi integrat in multe din activitatile dvs. de marketing. Noi putem reexamina planurile de marketing pentru produsele si serviciile oferite de dvs., si stabilim un program de marketing prin e-mail adecvat.

Schimbul de banere si cumpararea de expuneri

Exista programe gratuite pentru schimbul de banere, si altele contra cost, in functie de numarul de expuneri. In cazul expunerilor cumparate nu mai este nevoie sa expuneti, in schimb, alte banere pe situl dvs.

Schimb comercial de banere

Aceste situri sunt utilizate in afaceri prin utilizarea serviciilor de schimb de banere si cumparare a expunerilor. In schimb, dvs.oferiti un banner care face reclama sitului dvs. - pentru fiecare expunere a unui baner pe situl dvs., aceste servicii de schimb va afisa banerul dvs. pe unul din siturile clientilor. Rata este de obicei de doi la unu. Pentru fiecare doua aparitii pe situl dvs., banerul dvs. este expus o singura data pe un alt sit  apartinand altor clienti.

Schimb privat de banere

Similar  celui de mai sus, dar realizati o intelegere directa pentru afisarea banerului unui alt sit, daca pe situl respectiv se va afisa, in mod reciproc, banerul dvs.

Expunere cumparata de banere

Puteti achizitiona servicii care vor afisa banerul dvs. pe diverse situri sau pe un sit cu trafic comercial intens, ca de exemplu 'Hotmail.com' sau orice sit al unui motor de cautare. Platile dvs. se adauga fondurilor din care sunt suportate serviciile gratuite oferite care atrag un trafic intens pe aceste situri comerciale.

Participarea la aceste programe de schimburi de banere necesita crearea unei mici imagini cu care se realizeaza linkul catre situl dvs., inscrierea intr-un astfel de program de schimb de banere, si modificarea paginilor sitului dvs. pentru a afisa in mod reciproc alte banere si pentru a obtine credite in contul dvs. in cadrul respectivului program.

Exista de obicei optiuni obisnuite si standarde impuse pentru a participa la programul de schimb de banere. Unele programe va permit sa selectati tipurile de banere pe care le veti permite sa fie afisate pe situl dvs., si tipul de situri pe care doriti sa fie expus banerul dvs.

Iata cum va puteti realiza setarile pentru a obtine un trafic ridicat pe situl dvs.:

       Aranjati pentru un schimb banere cu unul sau mai multe situri care practica acest sistem.

       Creati banerul standard prin care veti face reclama sitului dvs., si care va permite vizitatorilor sa ajunga pe paginile dvs.

       Modificati codul HTML in paginile sitului dvs., testati functionalitatea lor  si reincarcati paginile modificate ale sitului dvs.

       Creati banerul dvs. si cumparati expuneri in situri cu trafic ridicat.

Banerele noastre sunt proiectate pentru a obtine vanzari, pentru a va crea un renume si pentru a ajunge in topul vanzarilor din domeniu. Ele au marimi standard si pot fi in format static sau animat. Consultarea in privinta strategiilor publicitare si a obiectivelor este inclusa in costul de baza.

Marketingul prin afilieri

Marketingul prin afilieri va da posibilitatea sa cresteti vanzarile online prin promovarea produselor si serviciilor dvs. prin o retea de situri afiliate.

De asemenea, exista posibilitatea de a genera un venit suplimentar prin exploatarea continutului sitului propriu prin promovarea produselor si serviciilor altor comercianti.

Cum functioneaza marketingul prin afiliere

Un comerciant convinge proprietarii unor situri sa devina parteneri de afacere, denumiti afiliati, in schimbul unui comision.

Comerciantul aprovizioneaza membrii afiliati cu banere publicitare si linkuri, si incaseaza comision pentru fiecare click catre situl vanzatorilor care genereaza subscrieri la serviciile acestora, sau cumpararea unora din produsele lor.

Comerciantul le ofera banere publicitare si linkuri afiliatilor si stabileste un comision pentru fiecare click catre siturile lor, sau cumpara produsele lor care sunt generate de aceste linkuri.

Afiliatii plaseaza codurile html pentru aceste reclame si linkuri pe siturile lor. Aceasta permite monitorizarea si inregistrarea clickurilor si calcularea comisionului.

Daca un produs sau serviciu este cumparat, comerciantul este platit direct, iar afiliatul primeste comisionul pentru aceasta tranzactie.

Promovarea programelor de afiliere

Situl dvs. trebuie sa aiba deja un program software de afiliere, sau trebuie sa fiti pregatit pentru a utiliza un astfel de software. Noi promovam manual programul dvs. de afiliere la peste 40 directoare specializate. Acestea sunt des accesate de webmasteri in cautare de oportunitati pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Software pentru afiliere

Aceasta aplicatie este instalata pe serverul dvs. si integrata in situl dvs. pentru a monitoriza vizitatorii, vanzarile, comisioanele, putand fi folosite pentru monitorizarea chiar a publicitatii prin banere. Companiile vor adera la programul dvs. de afiliere si vor plasa banerul dvs. publicitar sau linkul pe situl lor. Prin acest baner sau link se pot monitoriza toate vanzarile generate de catre afiliat, astfel incat veti sti ce comision trebuie sa platiti fiecarui partener. Puteti determina procentajul in functie de conditiile impuse de dvs. initial. Programele de afiliere au generat, in timp, vanzari de mii de dolari pentru Amazon.com si multi alti lideri in domeniul comertului electronic.
Imaginati-va sute de mii de vanzatori lucrand pentru dvs., platiti numai pentru rezultatele pe care le obtin. Acesta este, intr-adevar, marketing de inalta clasa!

Articole si anunturi in presa

Articolele si anunturile in presa reprezinta un ajutor important in campania de promovare si marketing. Ele pot fi realizate pentru aproape orice are legatura cu firma si produsele dvs. Acestea pot fi publicate si/sau adaugate sitului dvs. web dand, astfel, o nota de credibilitate si confidentialitate  persoanelor care sunt interesate de serviciile si produsele firmei dvs. 

Va putem ajuta sau edita orice comunicat de presa privind firma dvs. - transcriind copii, plasandu-le in ziare si adaugand articolul respectiv la situl dvs.

Datorita competitivitatii din ce in ce mai mari in marketingul pe Internet prin utilizarea comunicatiilor media, este vital sa se utilizeze in mod efectiv toate metodele de promovare a imaginii si generare de trafic pentru a mentine avantajul fata de companiile concurente.

Anunturile online promoveaza situl dvs. pe terte pagini expuse unei audiente specifice. Scopul lor este sa legitimeze afacerea dvs. in mintea clientilor potentiali, sa formeze o piata pentru produsele si serviciile dvs., si sa proiecteze o imagine de lider.

Ele au un rol important in pozitionarea in motoarele de cautare, prin cresterea numarului de linkuri catre situl dvs.

In particular din compararea unei reclame pe baner cu presa online rezulta mai multe avantaje-cheie: 

       Editorialele de stiri sunt intotdeauna foarte solicitate.

       Continutul editorial este privit in general ca fiind 'de incredere'.

       Asocierea cu continutul editorial implica o anumita 'garantie'.

       Rata mai mare de raspuns.

In functie de obiectivele si audienta-tinta, o campanie de presa online poate include:

       Studii si planificare media.

       Studii de piata si obtinerea de informatii relevante.

       Comunicate de presa transmise prin e-mail si editoriale.

       Distributie in mediile din Romania/Europa/globale.

       Monitorizarea mediei si rapoarte despre activitatile relevante in domeniu.

       Monitorizarea comunitatilor de discutii online si participarea la

       Grupuri de stiri

       Forumuri de discutii

       Liste de discutii

       Marketing viral.

       Competitii si evenimente online.

Linkuri Strategice

Prin sistemul nostru de linkuri strategice putem genera un trafic ridicat pe siturile web. Cumparam si/sau solicitam linkuri gratuite pe portaluri industriale si alte situri web de mare interes care au legaturi cu produsele si serviciile clientilor. Linkurile actioneaza ca o reclama permanenta pe situl gazda si genereaza trafic.

Realizarea de legaturi strategice a fost, mult timp, subevaluata ca activitate promotionala online. Oricum, ca parte integranta a strategiei de marketing pe Internet, poate fi o modalitate eficienta si ieftina de a mari traficul pe web. Studii efectuate au demonstrat ca fiecare legatura, in medie, poate atrage un vizitator pe zi.

Prin linkurile strategice plasam legaturi selective pe situri web axate pe diferite domenii, precum portalurile industriale, directoare de specialitate, cumparaturi online, paginile aurii, mica publicitate si alte situri cu subiecte apropiate produsului sau serviciului dvs. Inainte de a solicita legaturi noi, analizam  situl respectiv din punct de vedere al calitatii, continutului si popularitatii.

In timp, acest sistem de legaturi strategice va duce la cresterea numarului de vizitatori care sunt interesati de ofertele dvs. pe sit. Numarul mare de linkuri catre situl dvs. va ajuta in obtinerea pozitiei in top in motoare de cautare care tin cont de siturile web care au o foarte mare popularitate. Linkurile strategice reprezinta o investitie pe termen lung care poate aduce trafic pe o perioada foarte lunga de timp, de ordinul anilor.

Lucram pentru dvs. online prin contactarea altor situri cu interes similar sau audienta-tinta. Aceasta va permite sa beneficiati de acele linkuri care au deja un trafic mai bun. A fost demonstrat statistic ca daca un vizitator al sitului dvs. nu este interesat in produsele sau serviciile oferite, atunci vor merge pe situl catre care aveti link. Aceste parteneriate realizeaza multe vanzari si un trafic mare pe situl dvs.

Cartea de oaspeti

Cand creati un sit si il promovati cu succes obtinand un trafic ridicat, veti putea contacta ulterior vizitatorii dvs. Obiectivul ar trebui sa fie crearea unei comunitati careia sa ii comunicati periodic noutatile firmei dvs

O  Carte de oaspeti pe situl dvs. este o metoda neagreata pentru a realiza acest obiectiv. Majoritatea oamenilor au nevoie de anumite motivatii pentru a se inscrie in situl dvs. si ar dori sa o faca fara sa piarda mult timp in completarea formularelor.

Cu siguranta este bine sa aveti o Carte de oaspeti, dar denumiti-o altfel (sau nu ii dati niciun nume), si oferiti potentialilor inregistrati o motivatie sau o recompensa pentru eforturile lor pentru informatiile furnizate. Apoi, implementati un program de e-mail (o lista de discutii, eventual) prin care sa le transmiteti periodic stiri despre compania dvs

Acest element ia ceva timp si efort, dar analizele de feedback, studiile de piata si vanzari obtinute il face de nepretuit.

O Carte de oaspeti fara un sistem de monitorizare puternic este lipsit de valoare si, in unele cazuri, poate fi in detrimentul afacerii dvs. Daca nu puteti sau nu aveti timpul necesar, ar fi mai bine sa renuntati la aceasta particularitate de pe situl dvs.

Aici va sugeram de ce aveti nevoie pentru a realiza aceasta. Va oferim  un program complet .

       Stabiliti obiectivul programului dvs.

       Creati designul programului incluzand toate stimulentele (interese) si costurile aferente. 

       Implementati toate necesitatile sitului web.

       Creati, testati si instalati paginile sitului web sau modificarile.

       Mentineti lista de contacte.

       Creati si mentineti periodic raspunsurile, buletinele de stiri si anunturi, etc.

       Completati periodic lista de e-mailuri cu noii inregistrati.

       Oferiti conditiile de baza pentru realizare.

       Directionati raspunsurile si beneficiati de ele.

Ziare nationale si locale

O reclama buna poate produce o crestere a vanzarilor cu peste 500%.

Mica publicitate, publicitatea obisnuita si anunturile in presa legate de situl dvs.pot fi publicate in ziarele din Romania.

Noi va putem ajuta firma in elaborarea reclamelor dvs., in publicarea acestora in ziare ca si in intregul proces, astfel incat sa va atingeti scopul propus. In functie de program, aceasta se poate realiza automat, cu ajutorul unor aplicatii specifice, prin situl dvs., sau prin posta clasica.

In multe cazuri poate doriti doar sa directionati navigatorii pe Internet spre situl dvs. Unele produse, in mod particular cele materiale, necesita o procedura si un sistem mai bine puse la punct.

Publicitate Online

Publicitatea online poate fi o metoda foarte eficienta de promovare a imaginii firmei si crestere a traficului pe situl dvs.

MultiMedia asigura un management complet pentru campania de marketing, care include urmatoarele:  

       Studii media

       Strategii media

       Design si realizare de banere

       Achizitie si plasamente media

       Validarea plasamentelor media

       Analiza si rapoarte performante

       Optimizarea campaniei de marketing.

In functie de obiectivele si scopul campaniei, se pot utiliza diferite modele de CPM (costul per mii de impresii), CPC (costul per click) si sponsorizari.

Managementul unei campanii publicitare presupune doua etape:

       Pregatirea campanei: studii media, planificare media si realizarea banerului initial.

       Implementarea campaniei: cumparare si plasamente media, validare, analiza si optimizarea performantei (inchiderea ciclului, cu planificarea media realizandu-se un cerc inchis). 

Designul si realizarea creativitatii banerelor sunt taxate separat.

Mica Publicitate pe Internet

Siturile de mica publicitate pe Internet sunt foarte asemanatoare cu publicitatea din presa scrisa. Unele situri ofera listari gratuite, in timp ce altele ofera spatiu publicitar contra cost pentru o anumita perioada de timp. In ambele cazuri trebuie sa introduceti si inscrieti reclama respectiva. 

Mecanismul de raspuns utilizat de obicei pentru publicitatea dvs. este o adresa e-mail, dar pot fi folosite si posta clasica sau un sit web.

Unele situri publicitare au caracter general, in timp ce altele sunt specializate intr-un singur domeniu sau produs.

Exista multe situri web pe care va puteti inscrie reclamele. Orice motoare de cautare va afisa adresele a cateva sute atunci cand cautati folosind cuvintele cheie 'classified' sau 'classifieds'. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1154
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved