Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

UTILIZAREA ORGANELOR ANIMALE

sanatate+ Font mai mare | - Font mai micUTILIZAREA ORGANELOR ANIMALE
IN REGLAREA PROCESELOR VITALE

Informatiile actuale ale utilizarii produselor naturale in scopul obtinerii preparatelor farmaceutice sunt inca insuficiente. Trebuie sa recunoastem ca, medicina alopata, la ora actuala, are succese formidabile in obtinerea multor preparate farmaceutice cu efect concret, de o puritate extraordinara. S-au modernizat metodele si aparatura de fabricare a medicamentelor. Organizatia mondiala a sanatatii a emis o serie de conditii foarte drastice si foarte greu de obtinut pentru o campanie incepatoare. Se duce o lupta crancena de concurenta intre multe companii farmaceutice, care de multe ori ajunge la situatii incredibile. Si daca apar idei noi, sunt practic imposibil de promovat, din cauza conditiilor drastice.In cazul in care, conditiile nu sunt respectate, raspandirea unor infectii si intoxicatiile in masa, nu pot fi impiedicate.Multe idei noi, nu pot fi realizate fiindca, criteriile cerute pot fi respectate numai de companii mari si bogate, care le inghit pe cele mai mici, fara a le acorda cea mai mica sansa. Acum, pe arena mondiala exista cateva companii mari care domina industria farmaceutica. Ei fac jocul producerii preparatelor farmaceutice in lume.

Producerea celor mai noi preparate este rezultatul unor cercetari fundamentale, bazate pe principii naturale. Cat de aprinse nu ar fi discutiile care, de multe ori, apar intre medicina alopata si cea alternativa. Dar, trebuie inteles ca, medicina alopata este facuta de specialisti profesionisti in domeniu, care se bazeaza pe date stiintifice. Medicina alternativa (naturala), de multe ori este facuta de diletanti, oameni intamplatori, care prind una sau cateva retete si se dau drept terapeuti, care sunt capabili sa trateze orice afectiune, cu acelasi ceai, sau masaj sau acupunctura. Cu regret, insa, unul si acelasi remediu (reteta), nu poate trata orice afectiune. Toate isi au rolul lor.

La una din expozitiile din Bucuresti, premiul intai l-a ocupat o intreprindere mica, care a produs un ceai facut din 20 de specii de plante. Consideram, ca nu poate fi creeat un ceai bun pentru oricce fel de afectiune. Un ceai, trebuie sa aiba un anumit efect asupra unei afectiuni. Daca preparatul are actiuni multiple, atunci el poate trata o afectiune si are mai multe actiuni daunatoare asupra organismului uman.

Este necesara o legislatie, care sa permita producerea anumitor retete farmaceutice numai de anumiti specialisti competenti, care au informatii suficiente despre produsele recomandate de catre ei.

Sunt cunoscute mai multe retete farmaceutice obtinute din anumite organe ale animalelor. In unele cazuri, pot fi utilizate produsele anumitor organe, spre exemplu, vezica biliara a mieilor sau caprelor, pentru a provoca fermentarea branzei de vaci. Fierea, in multe retete este recomandata pentru ameliorarea infectiilor urechilor, dintilor la copii, stoparea durerilor de ochi, eliminarea petelor de pe pielea fetei. Fierea obtinuta de la iepuri, are proprietati curative asupra imbunatatirii auzului; fierea de la porc, este buna pentru activarea cresterii parului; fierea de miel este buna pentru curatarea petelor de pe ochi, inclusiv a keratozelor; fierea de cocos este buna la eliminarea unor infectii cutanate, mai ales de pe fata si pentru eliminarea keratozelor oculare; fierea de crap curata vederea, fierea de cambula si stiuca curata ochii si ellimina infectiile; fierea de bovine curata faringele si laringele de infectii; fierea de urs, conform unei retete antice, elimina infectiile cailor respiratorii.

Cunoscutul Avicena, descrie o reteta foarte buna pentru tratarea vederii.

Pentru aceasta, se iau vezicile biliare de la cativa corbi, cateva de la prepelite, berze, soparle si capre, care se amesteca in raport de 1:1 cu miere de albine, unde se adauga o parte de vaselina si se administreaza cate o lingurita, dimineata pe stomacul gol. Tot pentru imbunatatirea vederii, pe timpul lui Avicena, se aplica o alta reteta, care incllude urmatoarea componenta : 1 vezica biliara de urs, una de porc, care se amesteca 1:1 cu miere de albine si se administreaza cu ceai, pe stomacul gol, pentru a intari organismul.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1954
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved