Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AeronauticaComunicatiiElectronica electricitateMerceologieTehnica mecanica


Dezavantajele pentru audio digital

Electronica electricitate

+ Font mai mare | - Font mai micDezavantajele pentru audio digital

Multe recordere audio digitale cu cap stationar suporta editare cu banda taiata, dar in general recorderele digitale nu sunt docile la imbinare cu cele analogice.Recorderele digitale trebuie sa foloseasca o banda subtire cu o suprafata fina pentru a asigura inregistrari de lungime de unda mica. Suportul trebuie sa fie destul de neted pentru a nu permite distrugerea stratului de inregistrare, cand banda e inregistrata pe mosor. Acesta vine in conflict cu nevoia de suport aspru pentru a permite o bobinare curata la viteze mari. Capetele stationare digitale nu vor fi probabil niciodata capabile sa infasoare asa repede ca fratii lor analogi.

Codurile pe canale digitale sunt proiectate pentru a restange domeniul de frecvente inregistrat pe mediul de inregistrare si circuitele de redare sunt egalizate pentru a accepta aceste frecvente. Aceasta creeaza mari dificultati daca inregistrarea digitala trebuie redata la o viteza care difera de cea normala mai mult de 10-15%. Recorderele analogice sunt superioare la acest capitol.

In general recorderele audio digitale nu redau in spate, desi un editor computerizat ar putea fi programat sa inverseze ordinea de esantionare intr-o inregistrare din memorie.Deoarece ratele de esantionare standard sunt necesare pentru schimbarea inregistrarilor, este un conflict cu cerinta de a sincroniza cu semnalele video, deoarece acestea au frecvente diferite in diferite standarde.

Recorderele digitale sunt mult mai complexe decat recorderele analogice si aceasta are implicatii asupra intretinerii si repararii.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 488
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site