Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


Hotel "SELECT" 3* - OLANESTI

Turism+ Font mai mare | - Font mai micBALNEO 2008

Hotel "SELECT" 3*OLANESTI

Statiunea este situata la o altitudine de 450 m, in nord-estul Olteniei, intr-o depresiune intracolinara a Carpatilor Meridionali de o parte si de alta a raului Olanesti, afluent al Oltului. Climat continental, cu ierni blande si veri racoroase.

Structura de cazare este compusa din camere in regim double (29) si apartamente (3), camere single (1) avand o capacitate de 64 locuri.

Hotelul dispune de restaurant, restaurant terasa, bar de noapte, baza de tratament, camere cu baie si dus, telefon, minibar seif, doua sali de conferinte cu 30 locuri fiecare, piscina incalzita. Restaurantul hotelului SELECT dispune de o capacitate de servire de 120 locuri. Restaurantul ofera o gama larga de sortimente din bucataria romaneasca si internationala. De asemenea, pentru turistii care fac tratament balnear, meniurile sunt asigurate pe baza de diete si meniuri de crutare, avand in componenta lor produse ecologice.

Nr.

serie

SEJUR

CAZARE in camere DUBLE cu TRATAMENT INCLUS

Intrare

Iesire

Mic dejun + Bonuri Valorice

LEI

IMPORTANT:

Tarifele sunt valabile pentru un sejur de MINIM 6 NOPTI.

Copii: pana in 7 ani ( gratuit, cu parintii in camera), 7 - 14 ani ( achita 50% din tariful de cazare), peste 14 ani achita pret intreg.

Animalele nu au acces in hotel.

Masa se asigura la restaurantul hotelului cu Bonuri Valorice, astfel: 

Bonuri Valorice = 50 lei / zi / persoana;

Tariful include comisionul agentiei, TVA si este exprimat pentru 1 PERSOANA, pentru un sejur de 6 nopti / 7 zile.

Taxa de statiune este de 5 % din tariful de cazare pentru 1 zi si se achita la receptie.

ATENTIE : LOCURILE SE OBTIN PE BAZA DE REZERVARE ANTICIPATA CU CONFIRMAREA PRESTATORULUI !

IMPORTANT:

Reclamatiile privind serviciile prestate trebuie formulate in scris, la sediul prestatorului, inainte de terminarea sejurului.

Neprezentarea la hotel pana la ora 18.00 in ziua inceperii sejurului duce la anularea rezervarii. Prezentarile dupa ora 18.00 trebuie anuntate la receptia hotelului.

Turistii care nu predau camera pana la ora 12.00 in ultima zi a sejurului trebuie sa achite 50 % din valoarea tarifului de receptie, urmand ca pana la ora 18.00 sa paraseasca hotelul.

Tarifele sunt valabile in conditiile in care turistul va prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, adeverinta de salariat cu mentiunea ca unitatea a achitat "fondul de sanatate"Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1345
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved