Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


RESEDINTA EXCEPTIONALA IZVORANI

Turism+ Font mai mare | - Font mai micRESEDINTA EXCEPTIONALA IZVORANI

"Estate" circa 8000 metri patrati integral amenajat si dezvoltat.

Circa 8000 metri patrati de amenajari peisagistice unice, un adevarat parc cu plante si copaci, vegetatie dezvoltata ajunsa la maturitate, aleei betonate sau pavate, 3 cladiri pentru locuit, pavilioane si terase pentru petreceri, cladire tehnica - depozit, piscina, elesteu si colina cu alei, brazi si cascade de apa.

O colectie de circa 2000 plante, arbusti, copaci deosebiti, maturi si permanent ingrijiti, garduri vii inalte pentru discretie si intimitate totala.Cladirea principala P+1 cu o suprafata construita desfasurata de circa 350 mp dispune de garaj si spalatorie, camara cu un mic subsol, salon de zi cu cheminee, salon de masa, bucatarie, un grup sanitar la parter si de patru dormitoare si doua bai la etaj.

Cladirea secundara, cu o arhitectura deosebita a fost conceputa pentru a gazdui oaspeti sau petreceri vara si este compusa din salon cu bucatarie deschisa si baie la parter si etaj mansardat deschis spre parter cu dormitor. Suprafata totala construita este de circa 150 metri patrati.

A treia cladire este una rustica, realizata din beton - caramida imbracate in lemn si acoperita cu stuf. Desi dispune de toate facilitatile unei cladiri moderne (baie, bucatarie) este realizata intr-un stil taranesc si serveste gazduirii oaspetilor (straini). La parter se afla o camera de zi / dormitor, o baie si o bucatarie in timp ce la etaj se afla un mic salon si un dormitor.

Proprietatea este integral iluminata, dispune de trei fose antiseptice de mari dimensiuni, o statie hidrofor de mare capacitate, energie electrica 220/380, gaze, mai multe linii telefonice, internet si cablu tv.

Conceputa pentru a petrece timpul in aer liber, aceasta proprietate este una din cele mai frumoase si valoroase resedinte de vara din Izvorani-Snagov prin amenajarile sale peisagistice.

Proprietate foarte bine structurata de asa maniera incat poate fi transformata intr-un complex residential prin circa 2-3 constructii suplimentare P+1/P+2.

Pret: 1'950'000 Euro putin negociabil. Relatii la 0751663373 sau sarmis@sarmis.ro

Casa principala

Casa secundara (oaspeti / petreceri)

Terase, aleei, pavilioane de vara

Elesteu (lac) privat Locatie de spectacole, concerte, receptii

Elesteu (mic lac) privat cu barci cu vasle Intrarea principala

Terase pentru receptii si petreceri Zona de joaca si piscina

Casa taraneasca oaspeti (straini) Casa taraneasca

Elesteu (lac) privat Zona pavilioane vara

Alei

Zona elesteu Zona piscine si joaca pt copiiPolitica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1171
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved