Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateC
C sharpCalculatoareCorel drawDot netExcelFox pro
FrontpageHardwareHtmlInternetJavaLinux
MatlabMs dosPascalPhpPower pointRetele calculatoare
SqlTutorialsWebdesignWindowsWordXml

Vizualizarea continutului unui disc

calculatoare

+ Font mai mare | - Font mai micVizualizarea continutului unui disc

Pentru a vizualiza continutul unui disc se poate utiliza aplicatia Windows Explorer. Din cadrul panoului stang al ferestrei aplicatiei Windows Explorer se afiseaza structura folderului My Computer, prin efectuarea unui click pe simbolul plus din dreptul denumirii sale. Sunt listate toate mediile de stocare ale echipamentului de calcul: hard-discuri, unitati pentru dischete si unitati pentru CDROM. In afara literelor aferente unitatilor respective, sunt afisate si etichetele de volum ale acestora.Exercitiu 5-10: Afisati structura folderului My Computer. Ce medii de stocare a datelor sunt disponibile pe echipamentul Dvs. de calcul si ce eticheta de volum au acestea?

Intodeauna in panoul din stanga sunt afisate foldere si subfoldere. Simbolul plus in dreptul denumirii unui folder are semnificatia existentei subfolderelor. Un click de mouse pe acest simbol are drept efect afisareadenumirii subfolderelor pentru folderul selectat; simbolul plus se transforma in minus.

In momentul in care este selectat un folder in panoul stang, in panoul din dreapta este afisat continutul acestuia. Sunt afisate atat fisierele cat si subfolderele folderului selectat.

De exemplu, pentru a vizualiza continutul folderului Command, care este un subfolder al folderului Win95, in panoul din stanga trebuie mai intai desfasurata structura pentru My Computer Se selecteaza discul C si se efectueaza un click de mouse pe simbolul plus din dreptul denumirii etichetei discului C. Din structura de sufoldere afisate se selecteaza Command In panoul din dreapta vor fi afisate fisierele continute in folderul Command (vezi figura 5-11).
Exercitiu 5-11: Afisati continutul folderului Program Files de pe discul C.

Exercitiu 5-12: Afisati continutul folderului Fonts (subfolder al folderului unde este instalat sistemul deoperare).

Exercitiu 5-13: Introduceti discheta cu eticheta 'Disk2' in unitate si afisati continutul ei. Ce eticheta de volumare discheta?

Exercitiu 5-14: Cum puteti vizualiza continutul unui CDROM?

NOTA|: Daca echipamentul de calcul este conectat la retea, atunci prin intermediul aplicatiei Windows Explorer pot fi vizualizate discurile, folderele si fisierele partajate in cadrul retelei. Pentru aceasta se utilizeaza folderul Network Neighborhood Aspectele legate de retele sub MS Windows 95/98 sunt prezentate detaliat in cursul intitulat ' Retele de calculatoare sub MS Windows'.

Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1295
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved