Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE
loading...AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Google - joc de cuvinte de la 'googol'

internet

+ Font mai mare | - Font mai mic
Google

Google Inc. este o companie americana care administreaza motorul de cautare pe Internet cu acelasi nume. A fost fondata in 1998 de catre doi doctoranzi la Universitatea Stanford, Larry Page si Sergey Brin. Google ofera o metoda simpla si rapida de gasire a informatiilor pe web, avand o baza de date de peste 8 miliarde de situri . La inceputul anului , Google raspundea la mai mult de 200 milioane de consultari zilnice.
Numele 'Google' este un joc de cuvinte de la 'googol', neologism pus in circulatie de catre americanul Milton Sirotta in anul , prin care acesta desemna numarul urias format din 1 urmat de 100 de zerouri (10100).

Exista si un motor de cautare pentru imagini, carti, bloguri, grupuri de stiri si director web.

La sfarsitul anului 2007, a fost cotat ca cel mai puternic brand global, dupa criteriul valorii in milioane de dolari (86,057 ml. dolari), dar si dupa modul de perceptie de catre consumatori.

De asemenea, conform unui sondaj realizat de Harris Interactive, Google a fost declarata, la sfarsitul lui 2007, ca fiind compania americana cu cea mai buna reputatie, mai ales datorita modului in care isi trateaza angajatii.

Browser

Google Earth Google Chrome , browser de web.
Google a creat servicii si instrumente pentru publicul larg, cat si penru mediului de afaceri; inclusiv aplicatii web, servicii de publicitate si solutii pentru agenti economici.

99 la suta din veniturile Google sunt derivate de la programele de publicitate. Declaratia fiscala pe anul 2006, compania a raportat 10,492 de miliarde de dolari SUA, venituri care au fost incasate numai de pe serviciile de publicitate, si 112 milioane de dolari SUA de la realizarile de licente si alte venituri. Google are abilitatea de a urmari interesele utilizatorilor de pe site-urile afiliate folosind tehnologia doublu click si Google Analytics. Google AdWords permite web agentilor de publicitate de a afisa anunturi in urma rezultatelor de cautare a informatiei prin motorul Google. Proprietarii de site-uri Google AdSense pot afisa anunturi pe propriul site, si au dreptul de a incasa bani pentru fiecare anunt accesat.

Google a fost, de asemenea, criticat de catre agentii de publicitate cu privire la incapacitatea sa de a frauda prin click, atunci cand o persoana sau un script este folosit pentru a genera o taxa pe reclama fara avand interes in prdusul respectiv. In anul 2006 au fost difuzate informatii care relateaza ca aproximativ 20 la suta din toate click-urile au fost de fapt frauduloase sau incorecte.loading...


Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 560
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2020 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site