Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Salvarea documentelor

word

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Bara cu butoane (instrumente) standard
Salvarea, examinarea si imprimarea unui document
IMPARTIREA IN MOD EGAL A TEXTULUI INTRE COLOANE
Deschiderea unui document
Imagini
FONTURI, ALDIN, CURSIV, SUBLINIAT SI ALTE MODURI DE EVIDENTIERE
UTILIZAREA MASTER DOCUMENTS
TEHNOREDACTARE COMPUTERIZATA (produsul Microsoft Office - WORD)
Inserarea si eliminarea celulelor, a randurilor si a coloanelor
Ecranul Word


Salvarea documentelor

Pana cand nu salvam documentul pe care l-am creat acesta exista doar in memoria calculatorului si dispare in cazul in care calculatorul este oprit cu sau fara intentie.

Pentru a salva documentul de la inceput puteti executa clic pe butonul Save din meniul File si se va deschide fereastra de dialog Save As, unde va trebui specificat numele, apoi se selecteaza butonul Save pentru documentele noi.
Se selecteaza comanda Save din meniul File si apoi se apasa butonul Save din bara de unelte standard pentru documentele existente.

Cand vreti sa redenumiti fisierul executati clic pe meniul File apoi selectati Save As si inlocuiti numele fisierului cu noul nume apoi alegeti Save.

Cand doriti sa salvati documentul pe o alta unitate de disc sau intr-un alt dosar executati clic pe FileºSave As in caseta Save In tastati destinatia, apoi alegeti Save, iar documentul dumneavoastra este selectat unde ati dorit.

In cazul unui fisier mare salvarea poate dura pe un calculator lent, iar Word va pune la dispozitie doua caracteristici:salvare rapida si salvare in fundal.

Salvarea rapida este o alternativa a salvarii complete, Word salvand doar modificarile de la ultima salvare, adaugandu-le la sfarsitul copiei anterior salvate. Dezavantajul este ca fisierul creste din ce in ce mai mult, Microsoft recomandand sa dezactivati salvarea rapida la sfarsitul fiecarei sesiuni si sa executati o ultima salvare, care va readuce documentul la dimensiunea minima.

Salvarile rapide se realizeaza astfel:

Deschiderea casetei de dialog Options din meniul Tools la fisa Save unde selectati Allow Fast Save. Aceasta salvare nu este recomandata.

Salvarea in fundal va permite sa va continuati lucrul la document in timp ce Word il salveaza (doar modificarile efectuate inainte de lansarea comenzii de salvare). Insa problema salvarilor in fundal este ca programul Word necesita timp de procesor si memorie pentru a le realiza, iar daca calculatorul are un procesor lent sau memorie Ram putina salvarile il incarca atat de mult incat nu veti putea lucra decat dupa ce Word a terminat de salvat documentul.

Puteti activa salvarile in fundal astfel: ToolsºOptionsºSaveºselectati Allow Background Saves.Atunci cand partajati fisierele cu altii va trebui sa salvati documentul intr-un format pe care destinatarul sa-l poata utiliza in versiunea lui de Word sau cu un alt program de prelucrare a textelor, astfel:

Clic pe meniul Fileºselectati Save As;

Introduceti numele dorit in caseta File Name;

Din caseta Save In selectati unitatea in care vreti sa-l salvati;

Din caseta Save As Type selectati formatul de fisier (Web Page, Word 6.0., Word 7.0.);

Daca ceilalti vor deschide documentul in Word si e posibil sa nu aiba fonturile True Type utilizate le puteti include drept copii in document. Acest lucru se face selectand meniul ToolsºGeneralºOptions in caseta de dialog Save As unde puteti selecta optiunea Embed True Type Fonts sau daca ati folosit doar 32 sau mai putine caractere din anumite fonturi mai puteti selecta si optiunea Embed Characteres in Use Only si alegeti Save pentru a transforma documentul in formatul ales.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 486
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2021 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site