Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AccessAdobe photoshopAlgoritmiAutocadBaze de dateCC sharp
CalculatoareCorel drawDot netExcelFox proFrontpageHardware
HtmlInternetJavaLinuxMatlabMs dosPascal
PhpPower pointRetele calculatoareSqlTutorialsWebdesignWindows
WordXml


Stabilirea marginilor paginii

word

+ Font mai mare | - Font mai micStabilirea marginilor paginii

Marginile paginii determina spatiul alb dintre text si marginile paginii. Fiecare pagina are patru margini: stanga, dreapta, sus si jos. Stabilirea marginilor paginilor folosind o caseta de dialog se face prin pasii urmatori:


1. Se executa clic pe File, Page Setup pentru a deschide caseta de dialog Page Setup. Daca este cazul, se executa clic pe eticheta Margins pentru a vedea optiunile pentru margini din fig.
Fig. Caseta de dialog Page Setup pentru stabilirea marginilor

In casetele de text Top, Bottom, Left, Right se introduc valorile dorite pentru margini. In sectiunea Preview se poate vedea efectul modificarii asupra marginilor.

3. Daca documentul trebuie legat se va lasa un spatiu suplimentar pentru legare prin introducerea unei valori in caseta de text Gutter. Acest spatiu suplimentar va fi adaugat la marginea din stanga a fiecarei pagini sau, daca se selecteaza caseta de validare Mirror Margins, va fi adaugat in marginea din stanga a paginilor cu numar impar si la cea din dreapta la paginile cu numar par (ceea ce este util in cazul legarii unui document care este tiparit pe ambele fete ale foii de hartie).

4. Executand clic pe sageata de derulare Aplly To se poate selecta din lista locul in care vor aparea noile margini. Posibilitatile sunt urmatoarele:* Whole Document Noile valori ale marginilor se aplica intregului document.

* This Point Forward Word va insera un salt la sectiunea noua in locul unde se afla cursorul si va aplica noii sectiuni noile margini.

* This Section Marginile vor fi aplicate sectiunii curente din document. Aceasta optiune este disponibila doar daca documentul a fost impartit in sectiuni.

5. Se executa clic pe OK.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 700
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site