Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AstronomieBiofizicaBiologieBotanicaCartiChimieCopii
Educatie civicaFabule ghicitoriFizicaGramaticaJocLiteratura romanaLogica
MatematicaPoeziiPsihologie psihiatrieSociologie


AUTOBIOGRAFIA

Literatura romana

+ Font mai mare | - Font mai micAUTOBIOGRAFIA

*este documentul care consemneaza principalele momente ale evolutiei formative precum si contextul familial si social al ascensiunii autorului pana in momentul elaborarii autobiografiei. In ultimii ani, angajatorii solicita datele personale sub forma mai simpla si mai eficienta a curricumului vitae.
Autobiografia cuprinde :

- precizarea numelui, a locului si datei de nastere a autorului

- consemnarea datelor privind familia ( parinti, frati, surori) : numele, adresa, starea lor sociala

- precizarea evolutiei scolare si sociale a autorului, activitatile care au determinat ascensiunea sa, evenimente si performante in cariera

- certificarea exactitatii datelor consemnate

- semnatura, locul si data elaborarii documentului

Varianta :

Autobiografie

Ma numesc Marin P. Popescu. Sunt nascut in satul Floresti, comuna Horia, judetul Tulcea in ziua de 7 martie 1977.

Parintii mei, Elena si Vasile Popescu sunt fermieri avand o proprietate de 10 Ha. pe care o exploateaza ajutati de fratele meu in varsta de 24 de ani, Popescu Ionel si o crescatorie de porci cu o capacitate de cca. 150 de capete.

Subsemnatul am absolvit Scoala primara in sat, apoi Scoala generala si Liceul de marina in municipiul Tulcea. In timpul liceului am activat in Cenaclul literar al scolii participand la concursuri literare judetene si nationale, publicand in revista scolii si in diverse publicatii locale.

In anul 1985 mi-am publicat un grupaj de versuri intr-o placheta de poezii editata in capitala, apoi in diverse publicatii literare centrale.

In 1986 am absolvit liceul si am sustinut examenul la Institutul de marina din Constanta.Impreuna cu un grup de colegi, am initiat un cenaclu si o revista a institutului care a durat pana in anul absolvirii mele si a grupului de initiativa. Eu am continuat activitatea literara publicand volumul de versuri „ Adolescenta” in 1988.

Absolvind Institutul de marina, am fost angajat pe nava Polar 10 cu care am fost plecat in mai multe voiaje pana in anul 1991, an in care m-am casatorit si m-am debarcat.

M-am prezentat in acelasi an, impreuna cu sotia mea, la examenul de admitere la Facultatea de filologie din Iasi si am urmat cursurile la sectia Limba si literatura romana, secundar limba engleza absolvind-o in anul 1995 cu rezultate foarte bune.

Am continuat sa public la reviste literare fara sa mai editez volume proprii, ca urmare a obstacolelor de ordin material aparute in ultimii ani.

In prezent sunt redactor la revista literara „Universul literar si artistic” unde functionez din anul infiintarii, adica din 1996.

Marin P. Popescu

Bucuresti, 3 octombrie 2000


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 654
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site