Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


Masoneria in America

Istorie

+ Font mai mare | - Font mai micDOCUMENTE SIMILARE

Trimite pe Messenger
Kerby si Clarke
Jerome din Praga
Viata cultural-artistica - Dacia
Cauzele razboaielor dintre daci si romani
Masoneria in America
Dacia in perioada interbelica
Imparatul Domitian si problema dacica
Regele Mihai al Romaniei - Istoria monarhiei
Prigonirea Waldenzilor
ACTIVITATEA INFORMATIVA A PUTERILOR CENTRALE PE TERITORIUL ROMANIEI IN PERIOADA NEUTRALITATII (august 1914 - august 1916)


Masoneria in America

Dupa ce 'Cavalerii Rosii' au infiintat prima lor colonie in Pennsylvania, Loja masonica engleza a intemeiat si aici o loja in 1730. Razboiul de independenta american a fost organizat si dus de masoni, iar constitutia au conceput-o si au semnat-o masonii. O treime din presedintii americani au fost masoni, ei fiind de asemenea reprezentati in Camera si Senat.
Pecetea americana, piramida cu un ochi la mijloc, pe verso pasarea Phoenix, drapelul american cu 13 dungi si 13 state, cele 13 trepte ale piramidei, toate acestea sunt simboluri masonice instaurate de familia Rotschild si aplicate in practica de Weishaupt. Macheta piramidei de pe bancnota de un dolar a fost facuta de Filip Rotschild impreuna cu iubita sa Any Rand, asa cum scrie ea insasi in cartea ei 'Atlas Shrugged'. Mai tarziu, loja masonica americana s-a impartit in alte doua loji: 'Ritul york' si 'Ritul scotian', impartite in 33 de grade. Majoritatea masonilor cred ca cel de al 33-lea grad este ultimul. Dar gradele superioare lojei a 33-a sunt gradele Iluminatilor. Toate lojile 'Marelui Orient' din Europa au fost patrunse de iluminismul lui Weishaupt, la fel si in America.

90% din masonii organizati nu stiu nici in zilele noastre, ce scopuri au Iluminatii din gradele de sus. Aceste organizatii ale gradelor inferioare sunt grupuri umanitare, utilitare. Ei se dau drept localnici de vaza, folosesc simboluri secrete si alte scamatorii. Tot ceea ce fac aduc avantaje carierei si afacerilor. Sotiile lor se aduna si ele in organizatii sociale sau de caritate, unde preocuparea principala este barfa. Fratele mason nu are idee de ce se intampla in varf. Interesant este de remarcat ca o parte din masonii germani au sustinut pe americani, iar altii au trecut in slujba englezilor, obtinand mari profituri. 30.000 de soldati germani au fost imprumutati ca mercenari englezilor in batalia de la Trenton, unde au fost mai multi soldati germani decat englezi.

Dar cum stateau finantele in America? Benjamin Franklin si Thomas Jefferson, ambii presedinti, erau impotriva crearii unei banci centrale dupa modelul celei engleze. Dupa moartea lui Franklin, agentul lui Rotschild, Alexander Hamilton a fost numit ministru de Finante si a intemeiat 'First National Bank of the United States'. Aceasta banca a fost controlata de Rotschild. In 1811, cand concesiunea acestei banci s-a sfarsit, nu a mai fost prelungita pe cinci ani, deoarece economia americana era intr-o stare de destabilizare.

Rotschild, prin presiuni asupra parlamentului englez, a facut ca englezii sa ceara americanilor coloniile. Aceasta a dus la razboiul dintre 1812-1814. Dupa razboi, America a trebuit sa faca datorii, astfel incat nu a avut alta posibilitate decat sa prelungeasca mandatul bancii.

In 1836 presedintele Jackson i-a retras din nou concesiunea, pentru ca in 1836 sa i se dea din nou dreptul sa functioneze. In sfarsit, in 1913, a devenit 'Federal Reserve Bank' (FED), care exista pana astazi ca puternica banca particulara. Cum functioneaza aceasta FED? Comitetul de bancheri ai acestei banci tipareste 'Federal Reserve Bancnote', adica dolari. Guvernul american nu are dreptul sa tipareasca bancnote. Banca FED da guvernului acesti dolari, in schimbul unor obligatii (polite de imprumut), care folosesc bancii ca garantie. Aceste obligatiuni sunt tinute de cele 12 filiale ale bancii FED, care incaseaza anual procente si muntele datoriilor creste si iar creste.

In 1982, ministerul de finante american facea publica suma de 1.070.241.000.000 de dolari, pentru care FED incasa de la contribuabilul american 115.800.000.000 de dolari procente anual. Aceasta enorma suma de procente se scurge in buzunarul bancherilor particulari ai FED. Ei detineau in 1992 obligatiuni in valoare de 5.000.000.000.000 dolari. Pe acesti bancheri ii costa numai vopseaua, hartia si tiparitul dolarilor! Charles Lindbergh, un membru al Congresului de atunci, este primul care a supranumit Federal Reserve Bank 'guvernul invizibil'.

Detinatorii actiunilor acestei banci erau:

1. Bancile Rotschild din Paris si Londra;

2. Banca Lazard Brothers din Paris;3. Israel Moses Seif Bank din Italia;

4. Banca Warburg din Amsterdam si Hamburg;

5. Banca Lehmann din New York;

6. Banca Kuhn si Loeb din New York;

7. Banca Chase Manhattan din New York;

8. Goldman Sachs Bank din New York.

Este de mentionat ca toate aceste banci sunt evreiesti.

Aceste banci imprumuta bani guvernului american prin FED, iar procentele le suporta contribuabilul, platind impozite. Aceasta este cea mai mare talharie din istoria Statelor Unite si trece aproape neobservata. Prin obligatiunile pe care le poseda, FED are drept de zalog pe intreaga avere a Americii de Nord. O multime de incercari de a anula legea prin care se asigura existenta acestei banci, au dat gres. S-a incercat prin instante ale justitiei. De drept, cetateanul american nu poate cere acesti bani inapoi, deoarece FED nu este o institutie de stat, ci o structura particulara.

De fapt, aceasta banca este anticonstitutionala, de aceea noua state americane au intentat o actiune judecatoreasca pentru anularea concesiunii acestei banci.

Nathan Rotschild a infiintat, dupa moartea tatalui sau, in 1812, banca 'Nathan Mayer Rotschild si Fiii' la Londra, cu filiale la Viena, Berlin si Paris. In America, banca lui a fost reprezentata de bancile Kuhn Loeb &Co, J.P. Morgan &Co, August Belmont &Co. Familia Rotschild isi castigase o influenta imensa in economia americana prin tranzactii bancare, bursiere, asigurari, credite acordate guvernului, finantarea cailor ferate, fabrici de otel si armament etc. Ei au finantat razboiul dintre 1861-1865, provocand conflicte prin intermediul unor agenti. Un agent al lor, George Bickley, fondatorul lojii 'Cavalerii cercului de aur' a incitat statele din sud sa formeze o confederatie si sa se separe de Uniune. Un alt agent al lor, din partea bancii Morgan agita spiritele in statele nordice. Presedintele Lincoln, care a aflat jocul, a incetat in 1862 si 1863 sa plateasca dobanda imensa bancilor lui Rotschild si a dat Congresului insarcinarea sa tipareasca acei dolari numiti 'Green Buck' cu care sa plateasca armata Uniunii. Acest lucru, bineinteles, nu a fost pe placul Rotschilds-ilor, care au pus un agent al lor, John Wilkes Booth, sa-l asasineze pe Lincoln. Acesta a fot ucis pe 14 aprilie 1865. 'Cavalerii cercului de aur' l-au scos mai tarziu pe ucigas din inchisoare. Acesta a fugit la Londra, unde si-a petrecut restul vietii fara lipsuri, fiind platit de Rotschild. Dupa moartea lui Lincoln, dolarii 'Green Buck' s-au scos din circulatie, fiind cumparati pe nimica de banca Morgan si Belmont.

In rezumat, putem spune ca Banca N.M. Rotschild si Fiii controleaza: City-ul din Londra, coloniile coroanei engleze, guvernele englez si francez, Comitetul celor 300, toate lojile Iluminatilor din Europa si America. Prin bancile Kuhn-Loeb, al caror director este Jacob Schiff (fiica acestuia a fost sotia lui Trotzki) si prin banca Morgan, Belmont si Warburg au ridicat imperiul Rockefeller 'Standard Oil', liniile ferate Harriman si fabrica de otel Carnegie. Aceste banci sunt cele mai puternice din lume. Establishment-ul Coastei de Rasarit cu mafia ei financiara, politica, academica si mass-media este stapanita de Rockefeller.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 881
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site