Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


ArheologieIstoriePersonalitatiStiinte politice


Vaticanul

Istorie

+ Font mai mare | - Font mai micVaticanul

La sfarsitul celui de al doilea razboi mondial, aproape toti monarhii au fost inlaturati. O buna parte din planul Iluminatilor a fost realizat. Care a fost situatia bisericii catolice? Serviciul secret al Vaticanului a fost de secole Ordinul Iezuitilor. Acest ordin a fost infiintat in anul 1534 de Ignatiu de Loyola care, ca si ceilalti trei sefi ai ordinului, a fost de origine evreiasca.
Puterea acestor sefi ai Iezuitilor era atat de mare, incat ei au fost numiti 'Papii negri'.

In timpul celui de al doilea razboi mondial, in Vatican s-au infiltrat si alte loji masonice: OSS, MI6, Loja P2, care este cea mai mare loja din Italia. In 1976 a fost un scandal public cand s-a aflat ca in loja P2 se afla 121 de prelati ai Vaticanului ca: Jean Villot, Agostino Casaroli (ministru de externe al Vaticanului), Sebastiano Baggio, Ugo Poletti si directorul bancii Vaticanului, Paul Marcinus. Dar in loc sa fie trase la raspundere aceste persoane, mai intai a fost asasinat Papa Paul I si apoi a urmat persecutia ziaristilor si publicistilor.

Dupa cum am vazut, Iluminatii sustin totdeauna amandoua partile aflate intr-un conflict sau razboi. Absolut clar s-a vazut acest lucru dupa al doilea razboi mondial: sprijinul dat organizatiei CIA prin Allan Dulles, si sprijinul fata de SS, organizatie secreta, cu seful ei Gehlen.

Biserica catolica a transferat clandestin multi membri SS in Elvetia. Unii dintre ei s-au transformat in preoti si s-au imprastiat in alte tari ca Argentina, Paraguay sau SUA.

Dupa razboi, Gehlen a primit insarcinarea sa organizeze postul de radio 'Europa Libera', care a vehiculat tot timpul minciuni in legatura cu 'razboiul rece', pentru a camufla dorinta de a inarma ambele parti, din banii cetatenilor, cu sudoarea muncii lor.

Din inarmarea vestului si a estului, Iluminatii au realizat profituri astronomice. Dupa aceste pseudo-revolutii 'de catifea', se pot arunca rachetele la gunoi. Cu acesti bani nu era mai bine sa se faca ceva pentru popor?

In sfarsit, o buna parte din membrii SS au fost preluati direct de CIA. Un alt membru clerical din 'Comitetul celor 300' este Josef Retinger (Ratzinger), care era in stransa legatura cu CIA. El se consulta cu Luigi Gedda, medicul Papei Pius VII, apoi al Papei Paul VI, si lucrau mana in mana cu Oficiul Serviciilor Strategice al CIA. Retinger era in stransa legatura si cu printul Bernhard al Olandei, cu premierul italian, cu Sir Collin Grubbin (membru in serviciul secret britanic) si cu directorul CIA, generalul Walter Bedell.

Printul Bernhard era inainte de razboi membru SS si avea o functie in concernul I.G. Farben. Dupa casatoria si intrarea sa in casa regala a Olandei, a primit o functie la Shell Oil. Acest grup a fost samburele din care, in mai 1954, s-a constituit Organizatia Bilderberg, in hotelul din Osterbeek, Olanda. Printul Bernhard a fost primul director al Organizatiei Bilderberg. Un alt membru CIA cu mare influenta in Vatican a fost cardinalul Spellman. Acesta a jucat un rol in rasturnarea democratiei in Guatemala, in 1954, de catre CIA.

Spellman a fost acela care l-a adus pe preotul Paul Marcinus (crescut la periferia Chicago-ului), facandu-l cardinal si sef al bancii Vaticanului. Sub conducerea lui, prin aceasta banca, s-au facut cele mai criminale tranzactii de bani si actiuni.

Cu Michelle Sindona (cunoscut mai tarziu ca un escroc de talie mondiala si arestat in SUA), Roberto Calvi, seful bancii Ambrosiana (mai tarziu, gasit mort sub un pod din Londra) si Licio Gelli, seful lojii P2, s-au facut cele mai spectaculoase afaceri, dar si cele mai dubioase din istoria Vaticanului.

Banca Vaticanului a inlesnit scoaterea in strainatate a unor imense sume de devize din Italia, ruinand economia italiana.In 1966, magazinul 'Look' a publicat articolul 'Rolul evreilor in schimbarea gandirii bisericii catolice', in care sunt descrise detalii ale consultatiilor secrete intre loja evreiasca B'nai B'rith si cardinalul Bea care reprezenta Biserica Catolica.

Vaticanul este probabil cea mai bogata organizatie din lume. Averea Vaticanului este administrata de Banca Rotschild.

Orice om politic il viziteaza pe Papa, fie el Bush sau Gorbaciov.

Daca luam in consideratie evenimentele petrecute numai in ultimele trei decenii, observam intamplari demne de romane criminale. Asasinarea Papei Ioan al XXIII-lea: anuntul mortii lui a fost tiparit in ziarul masonic mexican 'El informator', din eroare, pe data de 3 iunie 1963, iar Papa a murit in seara zilei de 3 iunie 1963, la ora 19.49.

Asasinarea Papei Paul I, dupa numai 33 de zile de pontificat, constituie un alt fapt concludent. Acest papa a fost botezat de popor 'Papa zambitor', iar in timpul cat a fost patriarhul Venetiei, oamenii l-au indragit si apreciat. El voia sa transforme radical politica Vaticanului si sa faca ordine in finantele Vaticanului. Acest om integru, incoruptibil, luptator pentru cei saraci, hotarat sa lupte contra mafiei si hotarat sa faca reforme drastice, a fost asasinat.

Felul cum au reactionat varfurile din Vatican, nepermiterea unei autopsii, graba imbalsamarii si inmormantarii cadavrului, informatiile false si contradictorii au demascat evenimentul tragic.

Papa Ioan Paul al II-lea, alias Carol Voityla Katz, actualul papa, este un Iluminat si membru al clubului Rotary. El este seful lojii secrete 'Opus Dei' si guvernatorul clanului Rockefeller. El este de origine evreu si pseudo-regentul 'Noii biserici mondiale romano-iezuite'.

Misiunea sa este de a subordona biserica catolica religiei 'mozaice', de a recunoaste 'vina seculara' a catolicismului fata de poporul mozaic, de a recunoaste participarea religiei crestine la holocaust si de a slabi biserica ortodoxa, propunand ortodocsilor 'unirea credintelor crestine'. El este pregatitor unei 'One World Religion' (religii mondiale). In cuvantarea sa din 15 noiembrie 1982, intr-o audienta generala, cu ocazia mortii presedintelui libanez Gemayel, a spus urmatoarele:

«Ierusalimul, orasul Domnului, poate deveni si un oras al oamenilor - 'City of man'». Aceasta denumire este intrebuintata de Iluminati cand spun 'guvern mondial' sau 'dictatura mondiala'.

In 18 aprilie 1983, a fost primita in audienta papala intreaga 'Comisie trilaterala', infiintata de Zbigniew Brzezinski si Rockefeller. Aici a fost criticat mersul prea incet al fauririi 'Noii Ordini Mondiale'. Ne putem imagina ca aceasta intalnire intre Papa si o asemenea Comisie nu s-a rezumat la consumarea impreuna a unei cesti de cafea.


Politica de confidentialitateDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 1025
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2022 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site