Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
ComunicareMarketingProtectia munciiResurse umane


Sfaturi Curriculum Vitae

Resurse umane+ Font mai mare | - Font mai micSfaturi Curriculum Vitae

1.Prezentarea:

Este extrem de important ca CV-ul tau sa atraga vizual  angajatorul. Foloseste fonturi uzuale si ai grija ca marimea lor sa fie suficient de potrivita pentru a fi citit usor. Limiteaza folosirea caracterelor italice sau bolduite. Culoarea foii de hartie ar trebui sa fie conservatoare. Noi sugeram alb, gri deschis sau fildes.Nu s-a ajuns la un consens inca in privinta lungimii CV-ului. Aceasta depinde de multitudinea si scopurile experientelor individuale. Incearca sa te  rezumi la una sau doua pagini pline. Nu este profesional sa lasi CV-ul de o pagina si  jumatate.

Paragrafele trebuie sa fie scurte, nu mai mult de 4-6 linii. Daca ai un paragraf foarte lung in CV, imparte-l in cateva mai mici. De asemenea, elimina cuvintele de prisos.

2.Formatul CV-ului:

Asigura-te ca CV-ul tau cuprinde toate informatiile esentiale, incluzand numele, adresa, numarul de telefon si adersa de email. Cand descrii locurile de munca anterioare, precizeaza numele firmelor, orasul, perioada angajarii si numele posturilor avute. Include numele diplomei obtinute, precum si data absolvirii si institutia de invatamant urmata.Informatiile despre atestate trebuie sa contina numele institutiilor care le-au eliberat si data eliberarii. 

Scrie subiectele de activitate intr-un mod accesibil. De exemplu, daca esti un IT-ist si ai un atestat in programare, scrie mai intai " Cunostinte PC", apoi "Experienta profesionala". Cei mai multi recrutatori prefera CV-urile scrise  in ordine invers cronologica. Totusi daca ai schimbat multe slujbe, ai avut multe in acelasi timp sau ai multe goluri in evolutia ta profesionala, foloseste stilul CV-ului functional.
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2179
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved