Scrigroup - Documente si articole

     

HomeDocumenteUploadResurseAlte limbi doc
Alimentatie nutritieAsistenta socialaCosmetica frumuseteLogopedieRetete culinareSport

RETETA TIBETANA CU USTUROI.

sanatate+ Font mai mare | - Font mai micRETETA TIBETANA CU USTUROI.

Usturoiul a fost folosit din cele mai vechi timpuri de catre omenire pentru diferite afectiuni, inclusiv afectiunile sistemului nervos. Paralizia, afectiunile neurologice, psihice, hipertensiunea, bolile vaselor de sange, tumori, etc sunt influentate in bine de aceasta planta.Se ia usturoi, se curata si se piseaza, apoi se pune intr-o panza mai tare. Inainte se intrebuinta panza de canepa. Se poate acum folosi si tifonul pus in doua. Se stoarce apoi acest usturoi pisat intr-un vas gradat. Trebuie sa obtineti 200 ml de lichid. Se poate sa masurati daca nu aveti altceva cu ce sa masurati cu un pahar de apa de 200 ml.

Sucul de usturoi (200 ml) se va pune cu 200 ml alcool alimentar de peste 90 grade intr-o sticla care se poate inchide ermetic. Se va tine apoi la temperatura camerei timp de 15 zile agitand zilnic aceasta sticla pentru omogenizarea acestui preparat.

Acest preparat se strecura apoi si se pune intr-o sticla ermetic inchisa la frigider. Se vor lua cu lapte inainte de masa (100 ml lapte), daca nu aveti diabet se poate sa se puna in lapte si putina miere. Se va lua in felul urmator:

Ziua

Dimineata nr. picaturi

Amiaza nr. picaturi

Seara nr. picaturi

1-a

2-a

3-a

4-a

5-a

6-a

7-a

8-a

9-a

10-a

11-a

12-a

13-a

14-a

15-a

16-a

17-a

18-a

19-a

20-a

21-a

14

Dupa cum se vede acest tratament tine 86 de zile. Sunt unii care indica un tratament mai scurt in care se ajunge la 20-25 de picaturi o data, dar acest tratament este suficient de dur si se poate lua in acest fel de foarte putini. Asa cum indic eu se poate lua de toata lumea fara nici o teama si se poate repeta daca se mai doreste dupa un an de zile.

In cazul in care se va lua tinctura aceasta in felul descris mai sus organismul are timp sa se obisnuiasca cu acest tratament si se vor curata si arterele si venele de anumite depuneri. O data cu aceasta se vor regla si nervii lucru care se doreste prin acest tratament. Este cel mai eficient tratament care a fost testat de mii de oameni timp de mii de ani cu succese deosebite.Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 2144
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2024 . All rights reserved