Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  

CATEGORII DOCUMENTE

AeronauticaComunicatiiElectronica electricitateMerceologieTehnica mecanica


Structura si optimizarea distributiei fizice

Merceologie

+ Font mai mare | - Font mai mic
Structura si optimizarea distributiei fizice

Proiectarea distributiei fizice trebuie sa porneasca de la asigurarea disponibilitatilor marfurilor in conformitate cu cererea populatiei, flexibilitatea acesteia, care sa asigure un cost optim.
Cerinta de baza a sistemului de distributie fizice este legat primordial de asigurarea servirii cumparatorului, astfel incat sa asigure fidelizarea acestuia si raspuns eficient din partea acestuia.

Proiectarea distributiei fizice presupune crearea unei structuri de activitati (operatori) integrate capabile sa asigure servirea clientilor, dar la un cost cat mai mic.

Pentru a asigura proiectarii sistemului de distributie fizica valentele necesare va trebui sa se procedeze la o analiza pe elemente de cost, astfel incat costul sau valoarea adaugata la consumatori sa fie minima. Componentele si ponderea lor in pretul final capata o flexibilitate mare si o variabilitate mare. In functie de schimbarile care apar in distantele necesare procurarii bunurilor materiale, operabilitatea cu diferite tipuri de mijloace de transport care pot aduce avantaje de timp, spatiu si cost. De asemenea, in proiectarea distributiei fizice, un alt cost cu pondere mare il reprezinta cel legate de stocuri, unde se impune o gestionare corecta a acestora si asigurarea unei viteze de rotatie care sa asigure un cost total optim. In foarte dese cazuri sunt reconsiderate componentele sistemului de distributie fizica, astfel incat sa corespunda mentalitatilor care apar in canalele de distributie a marfurilor, generate de mediul concurential actual.Politica de confidentialitate

DISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 513
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2020 . All rights reserved

Distribuie URL

Adauga cod HTML in site