Scrigroup - Documente si articole

Username / Parola inexistente      

Home Documente Upload Resurse Alte limbi doc  


AgriculturaAsigurariComertConfectiiContabilitateContracteEconomie
TransporturiTurismZootehnie


Informatii privind provizioanele pentru riscuri si cheltuieli si datoriile contingente in note

Contabilitate

+ Font mai mare | - Font mai micInformatii privind provizioanele pentru riscuri si cheltuieli si datoriile contingente in note

v     ProvizioaneStandardele internationale de contabilitate impun prezentarea de informatii care sa clarifice natura provizioanelor constituite de o intreprindere, precum si evolutia lor in cursul exercitiului.

Provizioanele pentru probleme de mediu se refera la sumele estimate pentru remedierea efectelor poluarii cu nitriti si pentru redarea zonelor contaminate circuitului agricol, conform prevederilor legale.

Provizioanele pentru daune cuprind sumele estimate si platite utilizatorilor produselor din gama ALGO, care au fost retrase pentru a li se reduce toxicitatea.

Provizioanele pentru restructurare estimeaza costurile legate de inchiderea fabricii de azot de la Nicoresti, conform hotararii Consiliului de Administratie, hotarare adusa la cunostinta angajatilor si a publicului in luna decembrie 2000.v     Datorii contingente

Informatiile privind datoriile contingente cuprind descrierea situatiilor care le-au generat si, acolo unde este posibil, o estimare a efectului lor financiar. Atunci cand aceste detalii ar prejudicia intreprinderea - de exemplu, in cazul unui proces - prezentarea poate consta numai dintr-o descriere generala.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii de utilizareDISTRIBUIE DOCUMENTUL

Comentarii


Vizualizari: 810
Importanta: rank

Comenteaza documentul:

Te rugam sa te autentifici sau sa iti faci cont pentru a putea comenta

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare | Contact
© SCRIGROUP 2023 . All rights reserved